Cluj Importate Sanatate Slider Ultimele stiri

Reteaua de sanatate Regina Maria și omul de afaceri Horia Ciorcila, parteneriat de 15 milioane euro in Cluj Napoca

Reteaua de sanatate Regina Maria a initiat un proiect comun de dezvoltare a primului spital privat integrat la Cluj-Napoca – printr-o investitie totala de 15 milioane de euro. Spitalul, construit de la zero, urmeaza sa fie finalizat in prima jumatate a anului viitor si reprezinta cea mai mare investitie a Retelei de sanatate Regina Maria din afara Bucurestiului, arata o informare publicata pe site-ul Regina Maria.
Cu o suprafata de 7.000 mp, noul spital regional reprezinta un proiect de dezvoltare construit in totalitate dupa specificatiile retelei de sanatate Regina Maria. Acesta va aduce in Cluj-Napoca experienta si know-how-ul Regina Maria, devenind al cincilea spital al Retelei.
Noul centru medical regional va oferi o gama complexa de specialitati medicale, axate pe chirurgia minim-invaziva laparoscopica, printre care: ginecologie, chirurgie generala, chirurgie pediatrica, ortopedie. In plus, spitalul va dispune de maternitate, un centru de imagistica, un laborator integrat de analize medicale, un ambulatoriu multi-disciplinar si camera de garda.
Chirurgie minim-invaziva laparoscopica, la cele mai inalte standarde
„Deschidem seria investitiilor din acest an prin cel mai mare proiect Regina Maria din afara Bucurestiului – primul spital generalist, integrat, construit de la zero, in Cluj-Napoca. Decizia de a deschide aceasta unitate medicala de excelenta a venit natural, ca urmare a prezentei noastre de 8 ani în Cluj. Ne simtim foarte bine in Ardeal, iar pentru constructia acestui spital avem un partener solid, cu o reputatie foarte buna, domnul Horia Ciorcila. Ii multumesc ca dezvoltam impreuna poate cel mai important proiect de pe segmentul serviciilor medicale din Ardeal. Vom crea peste 300 de locuri noi de munca si suntem convinsi ca vom atrage echipe medicale cu experienta, orientate pe calitate si grija pentru pacient. Pentru noi, mai important decat orice ramane promisiunea de a oferi acelasi standard inalt de calitate in ingrijirea si siguranta pacientului”, a declarat Fady Chreih, Directorul General al Retelei de sanatate Regina Maria, la momentul parafarii parteneriatului.
„Cred foarte mult in reusita parteneriatului cu Reteaua de sanatate Regina Maria pentru ca are la baza atat spirit antreprenorial, cat si grija pentru oameni. Va fi un centru medical care, pe langa standardele medicale aduse la nivel regional, in Transilvania, va contribui la cresterea economiei din zona”, a declarant, la randul sau, Horia Ciorcila.
In Cluj, Reteaua de sanatate Regina Maria opereaza deja doua clinici multidisciplinare, un laborator de analize medicale, un Centru specializat in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice coordonat de Prof. Dr. Academician Nicolae Hancu, un Centru de Medicina Muncii si un Centru de Kinetoterapie si Recuperare Medicala. De asemenea, Reteaua reuneste o echipa puternica de peste 100 de medici cu experienta pe toate specialitatile medicale.
Proiectul de arhitectura va fi conceput de firma Arhimar Cluj, iar project managerul va fi compania Verbau Cluj.
In primul an de la deschidere, operatorul privat de servicii medicale estimeaza un flux de peste 10.000 de pacienti in spital si in ambulatoriu.

Related posts

Unveiling of Chapman Taylor’s masterplan for 80-hectare World Horticultural EXPO in Łódź, Poland

Ionut Oprea

Primul zbor LOT de la Cluj-Napoca!

5 abilități esențiale pentru viitor dezbătute la ediția a III-a a Conferinței Arhitecții Educației!

redactia

Acasă la Laurențiu Baciu, cel care fixează ceasul în agricultura românească

Stefana Muresan

Municipiul Aiud, proiecte pe fonduri europene în valoare de 61 mil. euro

redactia

CNIPMMR solicită sprijin economic pentru impactul COVID-19

Traian Dan

MINDTHEGAP. În lumea tapetului, abajururilor și a textilelor care cuvântă

Ligia Voro

Media lunară a venitului brut al angajaților Lidl ajunge la 4.400 lei din martie

Traian Dan

La un deceniu de activitate, compania Azets a ajuns la 700 de angajați în centrele din Sibiu, Alba-Iulia, Timișoara și Brașov

Stefana Muresan

Tineri antreprenori: Mihaela Bogdan, afacere cu produse cosmetice 100% naturale.

A. I.

Festivalul Italian la București, ediția 2017

Ionut Oprea

Turismul și patrimoniul cultural în regiunea transfrontalieră Banat, în dezbatere la UVT

Stefana Muresan

Neil McGregor, noul președinte al Camerei de Comerț Româno – Britanice

redactia

Aproape 3,2 milioane de euro pentru aeroportul din Maramureș

redactia

Ministerul Dezvoltării cumpără 40 de tramvaie noi, contract de peste 68 mil. euro

redactia

USAMV Cluj va școli mecanici agricoli și tehnicieni fără bacalaureat

Nora Dumitrescu

92 de milioane de componente electronice au fost livrate de Continental Timișoara în ultimii 11 ani

Stefana Muresan

Bănci smart, instalate în Piața Mică din Sibiu: fabricate în Cehia, din oțel, acoperit cu lemn tropical, prevăzute cu panouri fotovoltaice

Ion Surdu

Peste 174.500 de angajați în Bihor

Traian Dan

Al Di Meola revine în Cluj-Napoca, într-un concert extraordinar de lansare al noului său album – Opus

redactia

Depozite regionale pentru produsele agricole, bani pentru sisteme de irigare, construirea Canalului Siret-Bărăgan: planul Guvernului pentru Agricultură

Papuc Irina

2018, an record pentru agricultura românească: România, pe locul trei în UE, după Franța și Germania, la producția de cereale

redactia

CA Romgaz SA Mediaș propune dividende de 3,82 de lei/acțiune

Ligia Voro

NEPI Rockcastle confirmă continuarea proiectului Târgu Mureș Shopping City

Ligia Voro

Leave a Comment