Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Reteaua de sanatate Regina Maria și omul de afaceri Horia Ciorcila, parteneriat de 15 milioane euro in Cluj Napoca

Reteaua de sanatate Regina Maria a initiat un proiect comun de dezvoltare a primului spital privat integrat la Cluj-Napoca – printr-o investitie totala de 15 milioane de euro. Spitalul, construit de la zero, urmeaza sa fie finalizat in prima jumatate a anului viitor si reprezinta cea mai mare investitie a Retelei de sanatate Regina Maria din afara Bucurestiului, arata o informare publicata pe site-ul Regina Maria.
Cu o suprafata de 7.000 mp, noul spital regional reprezinta un proiect de dezvoltare construit in totalitate dupa specificatiile retelei de sanatate Regina Maria. Acesta va aduce in Cluj-Napoca experienta si know-how-ul Regina Maria, devenind al cincilea spital al Retelei.
Noul centru medical regional va oferi o gama complexa de specialitati medicale, axate pe chirurgia minim-invaziva laparoscopica, printre care: ginecologie, chirurgie generala, chirurgie pediatrica, ortopedie. In plus, spitalul va dispune de maternitate, un centru de imagistica, un laborator integrat de analize medicale, un ambulatoriu multi-disciplinar si camera de garda.
Chirurgie minim-invaziva laparoscopica, la cele mai inalte standarde
„Deschidem seria investitiilor din acest an prin cel mai mare proiect Regina Maria din afara Bucurestiului – primul spital generalist, integrat, construit de la zero, in Cluj-Napoca. Decizia de a deschide aceasta unitate medicala de excelenta a venit natural, ca urmare a prezentei noastre de 8 ani în Cluj. Ne simtim foarte bine in Ardeal, iar pentru constructia acestui spital avem un partener solid, cu o reputatie foarte buna, domnul Horia Ciorcila. Ii multumesc ca dezvoltam impreuna poate cel mai important proiect de pe segmentul serviciilor medicale din Ardeal. Vom crea peste 300 de locuri noi de munca si suntem convinsi ca vom atrage echipe medicale cu experienta, orientate pe calitate si grija pentru pacient. Pentru noi, mai important decat orice ramane promisiunea de a oferi acelasi standard inalt de calitate in ingrijirea si siguranta pacientului”, a declarat Fady Chreih, Directorul General al Retelei de sanatate Regina Maria, la momentul parafarii parteneriatului.
„Cred foarte mult in reusita parteneriatului cu Reteaua de sanatate Regina Maria pentru ca are la baza atat spirit antreprenorial, cat si grija pentru oameni. Va fi un centru medical care, pe langa standardele medicale aduse la nivel regional, in Transilvania, va contribui la cresterea economiei din zona”, a declarant, la randul sau, Horia Ciorcila.
In Cluj, Reteaua de sanatate Regina Maria opereaza deja doua clinici multidisciplinare, un laborator de analize medicale, un Centru specializat in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice coordonat de Prof. Dr. Academician Nicolae Hancu, un Centru de Medicina Muncii si un Centru de Kinetoterapie si Recuperare Medicala. De asemenea, Reteaua reuneste o echipa puternica de peste 100 de medici cu experienta pe toate specialitatile medicale.
Proiectul de arhitectura va fi conceput de firma Arhimar Cluj, iar project managerul va fi compania Verbau Cluj.
In primul an de la deschidere, operatorul privat de servicii medicale estimeaza un flux de peste 10.000 de pacienti in spital si in ambulatoriu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Peste 2,2 milioane de euro, investite de E.ON, în ultimii cinci ani, în şcolile din România

Articolul următor

Aramis din Baia-Mare, producator pentru Ikea, trece pragul de 1 miliard de lei

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share