Auto Timiș Ultimele stiri

Wipro lansează în București și Timișoara Centrul de Excelență în Automotive

Wipro Limited, una dintre companiile de top la nivel global în domeniul tehnologiei informației, consultanței și a serviciilor de outsourcing, a anunțat astăzi deschiderea unui Centru de Excelență în Automotive, în București și Timișoara. Centrul de Excelență în Automotive va ajuta Wipro să ofere soluții inovatoare de embedded software pentru clienții de la nivel global și european. Centrul de inginerie din România face parte din rețeaua Wipro la nivel mondial, care oferă servicii la cele mai înalte standarde în inginerie și IT.
Compania plănuiește să recruteze profesioniști cu experiență în domeniul tehnologiei și absolvenți de inginerie ai universităților de top din România, care vor lucra în domenii precum sisteme de infotainment in interiorul automobilului, indicatoare cu afișare digitală, telematică, mașini interconectate și sisteme avansate de asistență a șoferilor (ADAS).
În prezent, Wipro are centre de dezvoltare în București și Timișoara. Având în vedere planurile de creștere pentru noii angajați, Wipro a extins spațiul de birouri la peste 12.000 m2 în București și peste 3.000 m2 în Timișoara.
Anita Ganti, Senior Vice President and Global Head, Product Engineering Services, Wipro Limited spune: „Centrul nostru de Excelență în Automotive este localizat strategic, în proximitatea unei părți dintre clienții noștri de top din Europa și ne așteptăm să vedem o creștere semnificativă din partea acestora în domeniul embedded software, precum și interes pentru tehnologiile de ultimă oră. România oferă o capacitate extinsă de talente în inginerie și un suport de infrastructură excelent. O prezență mai puternică în România din punct de vedere al expertizei în inginerie ne va ajuta să venim în întâmpinarea nevoilor locale și globale ale clienților noștri europeni și să le oferim suport în dezvoltarea rapidă pe piață a business-ului.”
Cătălin Stratulat, Delivery Head Romania, Product Engineering Services, Wipro Limited spune: „Sunt convins că punând împreună relaţiile excelente și de lungă durată ale Wipro cu cei mai importanţi producători de maşini şi Tier-1 din industria automotive, alături de expertiza în inginerie și IT din Romania, vom construi una dintre cele mai bune și dinamice echipe pentru a oferi clienților servicii la standarde de top.”
Alex Beylin, Vice President and Global Automotive Business Head, Wipro Limited spune: „Acest centru este o parte integrantă a capabilităților globale de inginerie și soluții digitale Wipro și ne va permite să satisfacem nevoile clienților noștri europeni din industria auto prin expertiza unei echipe înalt calificată de talente locale.”
Wipro are peste 20 de ani experiență în oferirea de soluții diferențiate pentru lideri mondiali Tier-1 furnizori de electronice auto și producători de echipamente originale (OEMs), pentru care este un partener de încredere în tranziția lor spre tranformarea digitală. Cu designul de top al produselor auto și cu expertiză în electronică, software, servicii de design în inginerie, sisteme de fabricație, managementul ciclului de viață al produsului, soluții cloud, aplicații de management IT dedicate corporațiilor și servicii de infrastructură la distanță, Wipro furnizează soluții prin care oferă utilizatorilor o experiență unică, având cele mai ridicate niveluri de fiabilitate.
Wipro este prezent în România de mai bine de 10 ani. Astăzi, compania are peste 1200 de angajați care deservesc peste 30 de clienți din Europa din industrii diverse, precum: retail și bunuri de consum, industria medicală, producție și telecom.

Related posts

Operatorul Cento și-a restrâns programul de trasee regionale

Nora Dumitrescu

Hidroelectrica selectează consultantul juridic pentru listarea la bursă

Ligia Voro

Dafora estimează un profit de 251 milioane lei pentru 2017

Stefana Muresan

Oradea va avea două centre de colectare selectivă a deșeurilor

Traian Dan

Morphoza: Designing the new difference

Ionut Oprea

Soluția revoluționară oferită de un start-up sibian pentru serviciile de relații cu clienții: primul client – Orange Luxembourg

Papuc Irina

One Cotroceni Park, premieră pe piața bucureșteană

Ligia Voro

BestJobs a lansat serviciul de staffing pentru perioade scurte

Stefana Muresan

Şase firme se bat pentru cei 700.000 de lei alocaţi de Ministerul Dezvoltării pentru studiul de fezabilitate al noului stadion din Timişoara

Robert Bloancă

Violeta Oltean, proprietara MAVIPROD, laureată la Gala Women in Economy

Ligia Voro

ANAF atenționează: posibile fraude prin sms

Ligia Voro

Au fost stabilite condiţiile în care vor circula trenurile speciale cu asistenţi spre Austria. Trei curse, prima pe 10 mai

Robert Bloancă

Premiera: harta business pentru Iasi

Stefana Muresan

Anca Moldovan, Product Marketing Manager NTT DATA Romania: „Clarvision susține dorința de diferențiere a companiilor și va contribui în continuare la reușita și creșterea lor”

redactia

18 microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii din Regiunea Vest au semnat contracte de finanțare în cadrul Regio-POR 2014-2020

Stefana Muresan

FOTO: Zile spectacol la Oradea, a fost celebrat fenomenul Art Nouveau

Ligia Voro

Sibiul, ocupat 94% de Summit

redactia

Vânzările Eximtur au depăşit 55 de milioane de euro în 2017

Stefana Muresan

O distilărie din Sfântu Gheorghe a obținut şase medalii de campion, la un concurs internaţional

redactia

Zboruri charter spre Tunisia, operate de compania aeriană Nouvelair de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

Stefana Muresan

Producătorul italian de electrocasnice De’Longhi angajează 108 oameni pentru fabrica din Jucu

Stefana Muresan

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 8: Oprea Avicom și Puiul de Crăiești. Succesul construit pas cu pas

Transilvania Business

Masterat Bosch la Universitatea Babeș Bolyai

Nora Dumitrescu

Clujul și Timișoara sparg piața rezidențială a marilor orașe

Nora Dumitrescu

Leave a Comment