Auto Timiș Ultimele stiri

Wipro lansează în București și Timișoara Centrul de Excelență în Automotive

Wipro Limited, una dintre companiile de top la nivel global în domeniul tehnologiei informației, consultanței și a serviciilor de outsourcing, a anunțat astăzi deschiderea unui Centru de Excelență în Automotive, în București și Timișoara. Centrul de Excelență în Automotive va ajuta Wipro să ofere soluții inovatoare de embedded software pentru clienții de la nivel global și european. Centrul de inginerie din România face parte din rețeaua Wipro la nivel mondial, care oferă servicii la cele mai înalte standarde în inginerie și IT.
Compania plănuiește să recruteze profesioniști cu experiență în domeniul tehnologiei și absolvenți de inginerie ai universităților de top din România, care vor lucra în domenii precum sisteme de infotainment in interiorul automobilului, indicatoare cu afișare digitală, telematică, mașini interconectate și sisteme avansate de asistență a șoferilor (ADAS).
În prezent, Wipro are centre de dezvoltare în București și Timișoara. Având în vedere planurile de creștere pentru noii angajați, Wipro a extins spațiul de birouri la peste 12.000 m2 în București și peste 3.000 m2 în Timișoara.
Anita Ganti, Senior Vice President and Global Head, Product Engineering Services, Wipro Limited spune: „Centrul nostru de Excelență în Automotive este localizat strategic, în proximitatea unei părți dintre clienții noștri de top din Europa și ne așteptăm să vedem o creștere semnificativă din partea acestora în domeniul embedded software, precum și interes pentru tehnologiile de ultimă oră. România oferă o capacitate extinsă de talente în inginerie și un suport de infrastructură excelent. O prezență mai puternică în România din punct de vedere al expertizei în inginerie ne va ajuta să venim în întâmpinarea nevoilor locale și globale ale clienților noștri europeni și să le oferim suport în dezvoltarea rapidă pe piață a business-ului.”
Cătălin Stratulat, Delivery Head Romania, Product Engineering Services, Wipro Limited spune: „Sunt convins că punând împreună relaţiile excelente și de lungă durată ale Wipro cu cei mai importanţi producători de maşini şi Tier-1 din industria automotive, alături de expertiza în inginerie și IT din Romania, vom construi una dintre cele mai bune și dinamice echipe pentru a oferi clienților servicii la standarde de top.”
Alex Beylin, Vice President and Global Automotive Business Head, Wipro Limited spune: „Acest centru este o parte integrantă a capabilităților globale de inginerie și soluții digitale Wipro și ne va permite să satisfacem nevoile clienților noștri europeni din industria auto prin expertiza unei echipe înalt calificată de talente locale.”
Wipro are peste 20 de ani experiență în oferirea de soluții diferențiate pentru lideri mondiali Tier-1 furnizori de electronice auto și producători de echipamente originale (OEMs), pentru care este un partener de încredere în tranziția lor spre tranformarea digitală. Cu designul de top al produselor auto și cu expertiză în electronică, software, servicii de design în inginerie, sisteme de fabricație, managementul ciclului de viață al produsului, soluții cloud, aplicații de management IT dedicate corporațiilor și servicii de infrastructură la distanță, Wipro furnizează soluții prin care oferă utilizatorilor o experiență unică, având cele mai ridicate niveluri de fiabilitate.
Wipro este prezent în România de mai bine de 10 ani. Astăzi, compania are peste 1200 de angajați care deservesc peste 30 de clienți din Europa din industrii diverse, precum: retail și bunuri de consum, industria medicală, producție și telecom.

Related posts

Premieră în România: Autobuze cu GPS în județul Bihor

Stefana Muresan

Vodafone menține românii contectați în „Cea mai performantă rețea mobilă”

Ligia Voro

S-a lansat TechTalent Growth – cursuri gratuite de IT pentru IMM-uri

Traian Dan

Neon Lighting va ilumina Zalăul cu 21 de milioane de lei

Nora Dumitrescu

Angajaților le lipsește conexiunea interumană de la birou. Top 5 concluzii ale studiului CEE & SEE Working from home, lansat de CBRE

Papuc Irina

Raport SVN: Piața rezidențială din Transilvania doboră noi recorduri

Traian Dan

CHEP anunţă schimbări în conducerea subsidiarei din România şi la nivel european

Ligia Voro

Crestere record a traficului pe Aeroportul Cluj in primul semestru

Stefana Muresan

Toate proiectele Aradului depuse în POR sunt finanțate

redactia

Consultații “second opinion” și diagnostic precis la un click distanță

Stefana Muresan

Cinci oferte pentru lucrările de restaurare a corpului principal al Palatului Principilor din Alba Iulia

Stefana Muresan

Cinci oferte pentru centura metropolitană a Clujului

Stefana Muresan

Ministerul Agriculturii către fermieri: Completați declarația pe propria răspundere și continuați activitatea

Ion Surdu

Au fost desemnate start-up-urile participante la Internet & Mobile World 2018

Stefana Muresan

Jysk își face rețea de magazine la Cluj

Nora Dumitrescu

Universitatea de Vest din Timișoara a premiat excelența. Gala Premiilor UVT și-a desemnat laureații ediției 2018

redactia

După ce a fost salvată de Remus Borza (Euro Insol), Hidroelectrica raportează un profit uriaş

Stefana Muresan

Open Call pentru artisti! Inscrie-te in proiectul Fusion Arts 2018- A place to reCREATE yourself!

Stefana Muresan

Taxele şi impozitele din Timişoara rămân la acelaşi nivel şi anul viitor

Robert Bloancă

Se reia licitația pentru cele 44 autobuze electrice ale Timișoarei

Robert Bloancă

Investitorii în stațiuni balneare, ajutor de minimis de maximum 200.000 de euro

Stefana Muresan

Au intrat în vigoare noile în taximetrie: pasagerii stau doar în spate

Nora Dumitrescu

Bolt lansează serviciul de plată în numerar!

Ligia Voro

Canadienii de la Bombardier, peste 600 de angajaţi în centrul de servicii din Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Leave a Comment