Antreprenori Investitii Lideri si afaceri Mureș Real Estate Slider Ultimele stiri

Green Residence. O nouă ofertă imobiliară în Tîrgu-Mureș, de la un nou jucător

Unul din cei mai ambițioși dezvoltatori imobiliari pornește al doilea proiect – Green Residence!
 
Piața rezidențială a devenit în ultimul an principala atracție a celor interesați de a-și achiziționa o nouă locuință. Și este lesne de înțeles de ce. Mentalitatea și exigențele s-au schimbat, așa că cei interesați încep să se reorienteze și să nu mai investească în apartamente vechi, uneori de peste 50 de ani, care necesită renovare, când pot să-și achiziționeze la același preț un apartament într-un imobil nou.
 
Dezvoltatorul Ideal Home, parte din Grupul de firme Fomco, a înțeles acest lucru și a intrat puternic pe piață, cu două proiecte imobiliare în acest an.
În plin proces de finalizare a primului proiect (Parângului Smart Residence), care s-a bucurat de un real succes, dezvoltatorul Ideal Home a decis să-l pornească și pe al doilea. Acest jucător relativ nou de pe piața dezvoltatorilor locali arată că este extrem de ambițios și că are planuri serioase de creștere pentru viitor. „Mizăm pe calitate și prețuri corecte, așa că primul proiect deja a fost vândut în proporție de 56 % înainte de finalizarea lucrărilor de construcție. Asta ne-a arătat că există un interes ridicat pentru apartamente noi, construite la standarde înalte de calitate, așa că decizia de a demara și al doilea proiect a venit firesc pentru noi”, spune Bernát Nyulas, manager general Ideal Home.
 
Proiectul de locuire urbană în zonă verde
 
Green Residence este un complex de două blocuri în regim P+9, respectiv P+10, care vor fi construite la ieșirea din Tîrgu Mureș spre Livezeni, într-una din cele mai căutate zone rezidențiale, datorită combinației perfecte dintre caracterul practic al locuirii în zona urbană și vecinătatea pădurii, cu liniște, mult spațiu verde și o calitate excelentă a aerului. Vorbim de un proiect ambițios, de 154 de apartamente, construit pe un teren de 6.918 mp care vor fi dispuse pe o suprafață totală desfășurată de 13.500 mp.
Szidónia Székely, manager de proiect Ideal Home, spune că „este vorba despre un proiect cu apartamente foarte spațioase și luminoase, cu o compartimentare occidentală, nemaivorbind de terase imense, proiectate pentru toate necesitățile. La fel, în strategia de vânzări, avem grijă de nevoile și posibilitățile fiecărui potențial client, oferind pachete flexibile de finanțare și posibilitatea de a negocia direct cu noi, în situații mai speciale. Știm că multora le este foarte greu în zilele noastre să își poată achiziționa o locuință, așa că dorim să venim în sprijinul târgumureșenilor în acest sens. La fel, încercăm să introducem și o posibilitate de finanțare directă pentru cei care lucrează în străinătate și pot aplica foarte greu la credite. Sunt oferte pentru toate nevoile, pentru că proiectul presupune construirea de apartamente cu una, două, trei și patru camere, cu suprafețe de la 40 la 150 de metri pătrați. Dorim să nu fim doar un dezvoltator în plus pe piața mureșeană, cu condiții fixe și rigide, ci să devenim un partener de încredere, care analizează fiecare posibilitate și găsește împreună cu clienții pachetul optim pentru fiecare caz în parte. Între membrii echipei noastre, un pion important este proiectantul general At Studio Srl, care nu e doar un simplu “proiectant”, ci un adevărat “maimarbasa” al proiectelor de tip rezidențial. Printr-o colaborare strânsă cu dezvoltatorul, prin condeiul specialistului, încercăm să cristalizăm ideile și visele specialiștilor”.
Apartamentele Green Residence vor fi predate în stare semifinisată, pentru a lăsa la latitudinea fiecărui proprietar amenajarea și decorarea în stilul propriu.
Locația este ideală pentru mai multe tipuri de potențiali clienți, datorită amplasării în apropierea unor obiective de interes general. Astfel, proiectul se află la câteva minute de mers pe jos de supermarket-uri, școli, grădinițe, un complex sportiv, stații de autobuz, dar și de una din cele mai apreciate zone verzi împădurite a orașului. Totul, cu acces direct din drumul principal, printr-un drum de legătură amenajat.
Green Residence vă propune îmbinarea perfectă dintre caracterul practic al locuirii în zona urbană și vecinătatea pădurii, cu liniște, peisaj verde și calitate excelentă a aerului.
 
În spatele Ideal Home e o experiență de 15 ani
 
Deși poate părea fulminantă și inexplicabilă această evoluție a noului dezvoltator Ideal Home, secretul din spatele acestui brand este, de fapt, o afacere cu capital local, dezvoltată continuu începând cu anul 2002. Ideal Home este o nouă linie de business din cadrul Fomco Group, care activează în prezent în domeniile automotive ca one stop shop pentru vehicule mari, producția de mobilier și producția de energie electrică fotovoltaică. Proprietarul și managerul general al grupului, Bernát Nyulas spune că intrarea pe piața imobiliară este doar un alt pas dintr-un mai lung șir de decizii ambițioase pe care le-a luat de-a lungul celor 15 ani: „Ne-am extins către piața imobiliară pentru că am văzut un potențial mare pe care am dorit să-l exploatăm. Clienții târgumureșeni caută tot mai mult locuințe moderne bine construite, iar nouă ne place foarte mult în business două lucruri: unu – să nu ne plafonăm, ci mereu să facem lucruri curajoase și doi – să ne dezvoltăm continuu bazându-ne pe calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim”.
Despre Green Residence
 
- 4 300x225 - Green Residence. O nouă ofertă imobiliară în Tîrgu-Mureș, de la un nou jucător
Al doilea proiect Ideal Home e unul foarte ambițios. În total vor fi 154 de apartamente, după cum urmează:
34 apartamente cu 1 cameră, cu suprafețe utile cuprinse între 39 și 48 mp;
114 apartamente cu 2 camere, cu suprafețe utile cuprinse între 73 și 81 mp;
4 apartamente cu 3 camere, cu suprafețe utile de 117 mp;
4 apartamente cu 4 camere tip Penthouse, cu suprafețe utile de 151 mp;
Toate acestea vor fi deservite de un total de 144 locuri de parcare amenajate și boxe subterane oferite opțional. Prețurile încep de la 639 de euro per metru pătrat util, iar dezvoltatorul va apela la cele mai bune agenții imobiliare locale pentru tranzacționarea lor, respectiv Fayora Imobiliare, Speed Imobiliare și Private Estate, care sunt parteneri ai proiectului.
Termenele estimative de finalizare pentru lucrările de construcție sunt 31 mai 2018 pentru blocul cu 9 etaje, respectiv 31 august 2018 pentru blocul cu 10 etaje.
Mai multe informații găsiți pe pagina web dedicată proiectului www.apartamentemures.ro, iar evoluția proiectelor o puteți urmări pe pagina de Facebook dedicată proiectului.
Pentru orice informație puteți suna la numărul de telefon 0726-136653.

Related posts

Cultura porumbului, provocările momentului

Ligia Voro

Auchan introduce prima colecție vestimentară semnată de un designer român

Nicolae Pop

Banca Transilvania are la dispoziție 3,4 miliarde pentru programul IMM Invest

Nora Dumitrescu

CJ Cluj demareaza procedura de analizare, identificare si achizitionare a unui imobil care sa gazduiasca Spitalul Pediatric Monobloc

Stefana Muresan

Conferința ”Orașul durabil – catalizator economic” a ajuns în 2019 la cea de-a III-a ediție

Stefana Muresan

De ce Asfaltul sau Curcubeul ne-ar deranja cu o întrebare existențială despre Târgu-Mureș…?!

Stefana Muresan

Proiectul de buget pe 2019: Un plus de 54,9% la Transporturi, de 64,6% la Sănătate şi de 46,7% la Educaţie

redactia

Bolt lansează serviciul de plată în numerar!

Ligia Voro

Judeţul Covasna vrea să-şi consolideze poziţia de lider în topul producătorilor de cartofi

Stefana Muresan

OMV Petrom, parteneriat cu Electrica

Stefana Muresan

O multiplă câștigătoare a premiului Emmy promovează tradițiile sibiene în toată lumea

redactia

În curând, Platinia – Mall-ul din centrul Clujului

Stefana Muresan

9 echipe în marea finală a competiţiei Energy Challenge 2017 by E.ON România

Ligia Voro

Continental investește în dezvoltarea virtuală pentru conducerea automatizată și colaborează cu start-up-ul AAI

redactia

Fonduri europene de 5 milioane euro pentru Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Stefana Muresan

Cel mai mare mall din Zalău se deschide în 2 săptămâni

Nora Dumitrescu

​Agricultorii pot accesa credite de 93,8 milioane de euro pentru investiţii în ferme, extindere sau procesarea materiei prime

Stefana Muresan

Alba: Apulum a trecut de 29 mil. euro

Stefana Muresan

“Medicina este cu oameni și despre oameni”, spune dr. Carmen Nicolau despre misiunea Centrului de Medicină Integrativă Lotus Life

redactia

Dezvoltarea pieței de imobiliare în prezent și viitor la ‘Real Estate & Construction Forum’

redactia

Obligațiunile emise de QUALITANCE intră la tranzacționare la BVB

Ligia Voro

Unde s-a extins Penny Market în Transilvania

Nora Dumitrescu

Centrala termică, prima opțiune pentru locuințele noi

Ligia Voro

Transportatorii vor instituirea unui coridor internațional pentru mărfuri

Nora Dumitrescu

Leave a Comment