Antreprenori Cluj IT&C Ultimele stiri

Endava dublează numărul proiectelor din centrul de dezvoltare de la Cluj-Napoca

Furnizorul britanic de software şi servicii de IT Endava, care are şi acţionari minoritari români, a inaugurat un nou sediu la Iaşi, în United Business Center, componenta office a ansamblului Palas Iaşi, un spaţiu ce poate acomoda până la 200 de angajaţi şi capacitate suplimentară de până la 630 de angajaţi.
Noul spaţiu de birouri are 2000 mp.
Endava este printre primele companii de IT care au intrat pe piaţa din Iaşi, deschizând un centru de livrare din Iaşi în 2007 şi menţinând ritmul de creştere chiar şi în perioada de criză. Echipele din Iaşi colaborează cu colegi din toate locaţiile Endava, din Europa Centrală şi de Vest, cât şi din America de Nord sau America Latina, scrie zf.ro.
“Cultura noastră reprezintă un factor cheie în performanţa financiară a companiei şi ne situăm pe o traiectorie de creştere la nivel internaţional, cât şi pe pieţele locale. Evoluţia Endava la nivel de grup ne permite să creăm oportunităţi de carieră atractive pentru angajaţii noştri. Ceea ce ne dorim cel mai mult este să creăm experienţe excepţionale şi un mediu pozitiv pentru oamenii din echipele noastre”. a declarat John Cotterell, CEO Endava.
În prezent Endava are peste 2.300 de angajaţi în România în sediile din Cluj, Bucureşti, Piteşti, Iaşi, Cluj şi Tîrgu-Mureş, înregistrând o creştere de peste 20% a numărului de angajaţi în ultimele 12 luni.
Ca urmare a extinderii parteneriatelor cu clienţii existenţi şi a unor oportunităţi de colaborare cu noi clienţi, numărul de proiecte livrate ȋn centrul de dezvoltare din Cluj-Napoca s-a dublat ȋn anul financiar Iulie 2016 – Iunie 2017, comparativ cu anul financiar anterior, fuziunea dintre ISDC şi Endava adăugȃnd în portofoliu proiecte din domeniul serviciilor financiar-bancare sau educaţie.
“Răspunzând cererii care vine din partea unui portofoliu tot mai mare de clienţi la nivel global, estimăm că numărul de proiecte livrate din sediile noastre din Cluj-Napoca şi Tȃrgu-Mureş va păstra ritmul de creştere şi ȋn anul financiar viitor”, a ȋncheiat Isabela Buhai, Delivery Manager al centrului de livrare din Cluj.
Endava a înregistrat anul trecut în România o creştere de peste 40% a cifrei de afaceri, până la 311,9 mil. lei (69,5 mil. euro), urcând astfel pe locul 3 în topul celor mai mari firme de soft de pe piaţa locală, după Oracle şi Bitdefender, conform datelor furnizate de companie pentru Anuarul IT&C al României.

Related posts

Amazon angajează 100.000 de oameni ca să facă față comenzilor

Nora Dumitrescu

Synevo România deschide primul său centru de recoltare din Mureș 

Ligia Voro

Narcis Neaga, directorul general al CNAIR, la mâna ministrului Cuc

Ligia Voro

Cele mai bune restaurante din România, conform Gault&Millau

Ligia Voro

Medlife anunță o nouă investiție: La 10 minute de Piața Victoriei va fi unul dintre cele mai mari proiecte medicale din Europa Centrala și de Est

Papuc Irina

Teraplast a inaugurat fabrica de producţie de panouri sandwich din Serbia, singura deţinută de o firmă românească în afara graniţelor ţării

Stefana Muresan

România exportă cele mai multe viori din UE

Papuc Irina

Turcii de la Kastamonu țintesc afaceri de 190 mil. euro la Reghin

Stefana Muresan

Energia verde și industria alimentară subiectele forumului de afaceri româno-maghiar

Ionel Albu

Bianca Muntean: “Oameni care nu s-au gândit niciodată să colaboreze își vor uni forțele”

Nora Dumitrescu

Atos, client major in Openville

Ionut Oprea

Mihai Huzău, Director Executiv Olimpia Travel Group: Guvernul ar trebui să se îngrijească, în primul rând, de companiile cu perspectivă de creștere, adică singurele care pot pune în mișcare economia în următoarea perioadă.

Gruita Ienasoiu

Universal Alloy, investiția anului în Maramureș

Nora Dumitrescu

Pandemia crește producția la Friesland. Angajări mari la fabricile din Ardeal

Nora Dumitrescu

Dumitru Blaga: “Din mobilă putem câștiga 6.000 euro/mc”

Nora Dumitrescu

Bani pentru viitorul aeroport de la Ghimbav

redactia

Sibiul, ocupat 94% de Summit

redactia

Napoca Imobiliare o afacere și, mai ales, o familie de succes

Stefana Muresan

Transportatorii: e bine că s-a suspendat rambursarea creditelor

Nora Dumitrescu

Camera de Comerţ şi Industrie a României premiază 12.472 de companii cu performanţe economice deosebite

redactia

Strada Bună Ziua din Cluj, modernizată cu 5 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Japonezii de la Nidec și Universitatea din Oradea deschid laboratorul ”Industry 4.0”

redactia

CHEP anunţă schimbări în conducerea subsidiarei din România şi la nivel european

Ligia Voro

Provocare la reciclare

Ionut Oprea

Leave a Comment