Antreprenori Cluj Ultimele stiri

A patra ediție a CEARC, eveniment marca VITACOM, ”Autostrada afacerilor profitabile”

Sub sloganul ”Autostrada afacerilor profitabile”, a patra ediție a ”Consumer Electronics and Accessories Resellers` Conference” (CEARC), desfășurată în data de 19 septembrie 2017 la Cluj Napoca, a înregistrat un real succes. Evenimentul, organizat de compania clujeană Vitacom Electronis, a fost un ”spațiu” de reflectare asupra modului în care poate crește calitatea afacerilor înt-un fel în care toate părțile interesate să beneficieze în lumea aceasta interdependentă în care trăim.
Participanții au fost surprinși, din partea organizatorilor, cu networking – indispensabil pentru propulsarea business-ul; know-how din partea celor mai buni speakeri din domeniu,discuții despre puterea seducției în vânzări și practici de recrutare pentru constituirea echipei ideale sau tehnici pentru autodepășire, atât profesională cât și personală. De asemenea, cei prezenți au putut afla informații legate de traseul spre ”Liga Campionilor” sau care sunt ultimele schimbări relevante în piață.
Vasile Andrei Vita – fondator și Director General al VITACOM ELECTRONICS, Aviva Noémi VITA – Director Marketing și PR la VITACOM ELECTRONICS, Zoltán BALOGH – Director Executiv la VITACOM, Zoltán VERES – Speaker, Trainer & Coach la REFLEQT, Rareș Bogdan- realizatorul emisiunii ”Jocuri de Putere” , principala emisiune de dezbatere de la Realitatea TV sunt doar câțiva dintre speackerii care au contribuit la succesul înregistrat de conferință.
Vasile Andrei VITA, fondator și Director General al VITACOM ELECTRONICS a subliniat: ”Deși trăim cu iluzia că orice fel de informație poate fi accesată oricând, cele cu o valoare reală sunt un privilegiu. Balanța se înclină în favoarea acelora care pot construi o pânză de relații care îi propulsează. La fel ca legea atracției lui Newton, ambiția și atitudinea pozitivă sunt cele care își pun amprenta pe atingerea obiectivelor propuse. Oricare este orizontul viitorului, întotdeauna va fi o diferență între cei care sunt în nucleu și cei care sunt la periferie. Ceea ce pot să-și spun cu certitudine este că situarea ta pe această axă este mai mult o decizie conștientă decât noroc”.
“Vitacom a făcut un lucru foarte interesant: a luat comercianții mici din domeniul acesta și ‘i-a luat de mână’, pentru că a recunoscut că exact de acest lucru au nevoie. Este ca un frate mai mare care are grijă de cei mici, asta înseamnă etică în afaceri.”, a declarant Simma Zoltan, proprietar Style, cu privire la importanța evenimentului organizat de Vitacom.
La ransul sau, Florin Socaciu (Spectra) a spus cu privire la eveniment: “Am participat la conferința CEARC ca să învăț. Mă interesează tendințele noi și prezentările business. Chiar dacă piața românească nu este una europeană, tendințele sunt clare. Ce mă interesează cel mai mult este cum vede Vitacom viitorul”.
“Este foarte important să fii cu un pas înaintea clientului, ceea ce reprezintă o adevărată provocare în lumea informației. De obicei Vitacom este cel care ne întâmpină cu noutățile. Parteneriatul îmi oferă multe avantaje pe care nu le pot enumera pe scurt, însă consider că cel mai important aspect este bunul exemplu pe care îl oferă Vitacom”, a subliniat Balogh Otildisz (MIKADO ELECTRONIC).
Înființată în anul 1991 din pasiune pentru produse și accesorii electronice și pentru noi provocări, Vitacom Electronics este astăzi una dintre cele mai mari companii din domeniu.

Related posts

Turda își recuperează cinematografele: Tineretului și FoX

Nora Dumitrescu

'Sarmizegetusa', noua ”bijuterie” a TAROM

Stefana Muresan

MIPIM in Cannes announces new 2021 dates

Ionut Oprea

Consiliul Concurenței a autorizat preluarea de către Hans-Ewald Reinert şi Wolfgang Kuhnl a 3 companii din domeniul procesării de carne

Papuc Irina

Locuitorii din vestul țării pot primi până la 40.000 euro nerambursabili pentru a porni o afacere

Stefana Muresan

Atos, client major in Openville

Ionut Oprea

Universitatea Babeș-Bolyai își face hub de cercetare cu 4,5 milioane euro

Nora Dumitrescu

Bosch își recrutează angajații dintre viitorii economiști ai Clujului

Nora Dumitrescu

IBM, centru de servicii în Cluj-Napoca

Stefana Muresan

„Digitalizarea României începe să se descentralizeze”. Prima discuție despre crearea centrelor de inovare digitală

Ion Surdu

ASA Cons a început lucrările la Dedeman Lugoj

Nora Dumitrescu

Cernobîl, destinație turistică și pentru români, după celebrul serial difuzat de HBO

Papuc Irina

Ministerul Agriculturii analizează măsuri de plafonare a prețului la produsele de bază

redactia

IPEC Alba Iulia, compania cu cel mai ridicat grad de automatizare din țară, al treilea producător mondial de farfurii

Stefana Muresan

Iulius dezvolta Openville cu un partener global

Ionut Oprea

Industria națională de apărare a dezvoltat și produs un scaner termic de concepție 100% românească

Ion Surdu

Peste 50 de proiete importante, derulate în acest an de administrația orădeană

Stefana Muresan

Start-Up Nation: Banca Transilvania oferă credite punte şi pachet de servicii antreprenorilor

Stefana Muresan

Bihor: 230 mil. lei pentru varianta de ocolire Aleșd Sud

Stefana Muresan

UMF Tîrgu Mureș, rol important în formarea specialiștilor

Stefana Muresan

Dorel Goia, cetățean de onoare al județului Bistrița-Năsăud

Stefana Muresan

Noul președinte al FRT, Ion Țiriac, felicitat de Simona Halep

Ligia Voro

PIN Awards & Forum 2018

Ionut Oprea

Spitalul Clinic Municipal Oradea, reabilitat cu aproape 8 mil. euro

Stefana Muresan

Leave a Comment