Cluj Industrie Timiș Ultimele stiri

UPS, cea mai mare companie de expediții aeriene, cu baze operaționale la Cluj Napoca și Timișoara, creștere cu 35% a serviciilor de export

Gigantul american UPS a ajuns în România la afaceri totale de 45 de milioane de euro şi are trei baze operaţionale, la Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara. Exporturile reprezintă un indicator la care se uită cu atenţie compania.
Jim Kearney, executivul care conduce din primăvara anului 2016 businessul companiei de logistică UPS de pe plan local, a declarant pentru Zf.ro că în prima jumătate a anului compania a avut o creştere de circa 35% a serviciilor pe ex­port şi estimează că rit­mul de creştere va con­tinua şi în a doua parte a anului. ”Am avut o creştere de 35% a serviciilor pe export. Baza de la Cluj a pus umărul la acest avans”, a subliniat șeful UPS, potrivit sursei citate.
UPS este prezentă pe piața din România din 1990 și operează în mod direct începând cu anul 2008. Centrele UPS din România se conectează la rețeaua globală UPS prin intermediul zborurilor zilnice dedicate de pe aeroporturile Otopeni, Timișoara și Cluj-Napoca. UPS România are aproximativ 140 de angajați și o flotă compusă din 100 de autovehicule.
UPS este lider global în domeniul logisticii, oferind o gamă largă de soluții, inclusiv transportul de colete mici și mărfuri cargo, facilitarea comerțului internațional și folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficientă a lumii afacerilor. Cu sediul central în Atlanta, Georgia (SUA), UPS deservește peste 220 de țări și teritorii din întreaga lume.

Related posts

CTP a livrat o nouă hală în CTPark Cluj II

redactia

ICE WINE made by Jidvei – Prima recoltă de struguri pentru ”Vinul de gheață”, după șapte ani de așteptări

redactia

Peste 50 milioane de euro investiţi în zona centrală a Aradului

Stefana Muresan

Leave a Comment