Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

A 25-a Conferință și Adunare Generală a Asociației Aeroporturilor din România

În perioada 2-4 octombrie 2017, s-a desfășurat la Craiova cea de-a 25-a Conferință și Adunare Generală a Asociației Aeroporturilor din România, cel mai important eveniment din industria aeronautică din România.
Având în vedere că traficul de pasageri a înregistrat pe primul semestru din 2017 o creștere spectaculoasă de 30% față de aceeași perioadă a anului trecut, principalele teme de discuții au fost legate de dezvoltarea infrastructurii aeroportuare, gestionarea traficului de pasageri, securitatea și siguranța în domeniul aviației civile. În 2017 traficul de pasageri de pe aeroporturile din România va trece de 21 de milioane, depășind pentru prima dată populația țării și se marchează astfel un eveniment istoric pentru aviația civilă din România.
Conferința a fost deschisă de David Ciceo, președintele Asociației Aeroporturilor din România, care a subliniat importanța aeroporturilor în dezvoltarea economică regională. Discuțiile au fost grupate în jurul a cinci sesiuni de prezentări: “Dezvoltarea aeroporturilor 2018-2020”, “Securitatea și siguranța aeroporturilor în contextul internațional”, “Venituri și servicii pentru aeroporturi”, “Tehnologii moderne pentru industria aeroportuară” și “Companiile aeriene în următorul deceniu”.
Evenimentul a reunit peste 150 de invitați, profesioniști din domeniul aviației civile din România, printre aceștia, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoș-Virgil Titea, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, directorul Direcției Transport Aerian din cadrul Ministerului Transporturilor, Mihail-Victor lonescu, directorul general al Autorității Aeronautice Civile Române, Armand Petrescu, reprezentanți ai ROMATSA, ai Serviciului Român de Informații, ai Poliției de Frontieră, ai Poliției Transporturi, precum și partenerii tradiționali ai aeroporturilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Case pasive, locuințe inteligente de lux și cartiere construite inclusiv cu infrastructură, la Târgul Imobiliarium din Capitală

Articolul următor

MOL, două staţii de tip Fresh Corner în Buşteni şi Raşnov

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share