Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Case pasive, locuințe inteligente de lux și cartiere construite inclusiv cu infrastructură, la Târgul Imobiliarium din Capitală

Târgul Imobiliarium din Capitală (13-15 octombrie, Băneasa Shopping City) reunește pentru prima dată toate tipurile de case inteligente existente în România. Gama de oferte a târgului tehnologizat de locuințe Imobiliarium este completă: de la conceptul de case verzi de lux, la proiectele rezidențiale dezvoltate cu inx`frastructură completă.
Oferta celor 84 de expozanți care vin la Imobiliarium cu 10.000 de case și apartamente conține o paletă largă de abordări inedite. Iată câteva highlight-uri:
Amber Gardens este primul ansamblu rezidențial cu locuințe „verzi” de lux din România. Acestea au la bază principiile designului bioclimatic și respectă cel mai performant standard energetic din lume, cel al unei case pasive. Dominat de spaţii verzi şi drumuri largi, Amber Gardens cuprinde aproximativ 50 de vile „verzi” de lux, individuale, cu un design modern. Concepute pentru a avea un nivel ridicat de performanță, locuinţele consumă cu 90% mai puțină energie faţă de o casă convenţională. Complexul are și spații de joacă, teren de tenis și handbal, precum şi staţie de încărcare pentru maşinile electrice.
Amber Gardens se află în imediata apropiere a pădurii Băneasa, într-o zonă liniștită, la o distanță de 4 kilometri de școlile și grădinițele private şi publice din partea de nord a Capitalei, având și acces la transportul public în comun.
Toate vilele din cadrul Popasului Residence includ sistemul de casă inteligentă, în care luminile, caloriferele, aparatele de aer condiționat, jaluzelele, sistemele de alarmă și aparatele electrocasnice vor interacționa și vor putea fi controlate de la distanță prin telefonul mobil. Sistemul de casă inteligentă a fost integrat cu succes la nivelul întregului complex. Acesta este menit să ușureze viața utilizatorului și, în același timp, să eficientizeze consumul de energie al locuinței. Prin intermediul acestuia, puteți deține control complet asupra tuturor funcțiilor din vile.
Riverside este primul proiect rezidențial din vestul Bucureștiului cu infrastructură completă, de calitate superioară, care oferă locatarilor acces direct la drumurile publice și la Autostrada A1, precum și racord la toate utilitățile integrate într-un proiect urbanistic unitar gândit pe termen lung. În Riverside, pe lângă multe alte facilități, toate proprietățile beneficiază de un sistem centralizat de canalizare cu stație de epurare proprie, instalație stradală de stingerea incendiilor, conexiuni la energie electrică, gaze naturale și fibră optică.
Satul Scandinav, cel mai nou proiect rezidențial de lux din România, amplasat în zona Snagov, este compus în totalitate din case active, caracterizate prin consum redus de energie. Unicitatea ansamblului rezidenţial este dată de spaţiile de agrement şi relaxare: piscină, saună, jacuzzi, teren de sport multifuncţional, parc de relaxare, zonă de barbeque, zonă de petrecere, alee tip ponton pe marginea canalului care face legătura cu lacul Snagov şi Pădurea Băneasa. Casele Satului Scandinav sunt dotate cu sisteme de pompe de caldură aer-aer respectiv aer-sol care sunt conectate la panouri fotovoltaice, ce generează energia necesară funcţionării acestora, astfel încât costurile lunare pentru funcţionare să ajungă cât mai aproape de 0.
Între 13-15 octombrie, pe o suprafață de 3000 mp, în parcarea centrală de la Băneasa Shopping City, expoziția tehnologizată de real-estate aduce peste 10.000 de locuințe de la 84 de expozanți.
Cei peste 7.000 de vizitatori așteptați vor avea și în ediția a doua posibilitatea de a viziona case și apartamente din ofertele tuturor expozanților cu ajutorul ochelarilor de Realitate Virtuală (VR).
Intrarea este gratuită doar pentru persoanele care se înregistrează pe www.imobiliarium.ro, până joi, 12 octombrie, inclusiv. În perioada evenimentului, 13-15 octombrie, vizitatorii care nu dețin codul primit online vor plăti o taxă de 10 lei.
Imobiliarium este un eveniment marca Universum Events
Partener principal Storia.ro
Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale de comunicare
www.imobiliarium.ro
Facebook.com/imobiliarium
Despre Universum Events
Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de evenimente corporate premium, Universum Events și-a construit reputația de adevărat arhitect în industrie.
Compania are propriile mărci, precum Bucharest Technology Week, Internet & Mobile World și MyConnector și o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axată pe evenimente de amploare pentru clienți, precum Microsoft Summit și Cisco Connect, dar și petreceri și zile ale companiei.
Compania deține cea mai mare licență de team building din lume, oferind partenerilor săi concepte unice, devenite celebre în Europa și peste Ocean.
Începând din 2017, Universum Events a adăugat portofoliului de concepte de succes, Hercules Trophy, cunoscut ca fiind cea mai cool competiție semi-atletică de pe planetă dedicată companiilor.
Un nou concept propriu marca Universum Events este Imobiliarium, expoziția tehnologizată de locuințe, în care vizitatorii pot vizualiza cu ajutorul Realității Virtuale o parte din casele și apartamentele din oferte.
Pentru detalii, vă invităm să urmăriți site-urile proiectelor:
www.imobiliarium.ro
www.techweek.ro
www.imworld.ro
www.herculestrophy.ro
www.catalystglobal.com
www.universum.ro
Despre Storia.ro
Storia.ro este o platformă de anunţuri dedicată exclusiv sectorului imobiliar, lansată de OLX în 2016. Cu peste 100.000 de anunţuri și peste 1000 de agentii imobiliare partenere, Storia.ro oferă filtre de căutare avansată, o hartă completă a zonei alese cu puncte de interes multiple, precum şi un comparator de preţuri specifice fiecărei regiuni în parte.
Potrivit unei cercetări efectuate de Reveal Marketing Research, OLX si Storia.ro livrează 50% din totalul contactărilor de pe piața imobiliară: OLX este lider la nivel cantitativ, furnizând cele mai multe contactări din partea clienților, în timp ce Storia.ro generează contactările cu cel mai ridicat grad de intenție de cumpărare din partea utilizatorilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

”Mobilitatea viitorului”, eveniment marca CCIFER, despre impactul noilor modalități de transport

Articolul următor

A 25-a Conferință și Adunare Generală a Asociației Aeroporturilor din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share