Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Italienii de la Policlinico di Monza, clinică de de cardiologie în Cluj Napoca

Italienii de la Policlinico di Monza, proprietarii spitalul Monza din Capitală, cel mai mare spital privat din ţară de chirurgie cardiovasculară şi cardio­lo­gie intervenţională, pregătesc des­chiderea unei clinici de cardiologie cu spitalizare de zi în Cluj Napoca.
Potrivit zf.ro, planurile de extindere ale italienilor prevăd deschiderea unei noi clinici de cardio­logie clinică şi intervenţională, cu spitalizare de zi şi continuă, dar şi radio­logie şi neuroradiologie interven­ţională în Cluj-Napoca. Investiţia va fi făcută de la zero, lansarea fiind puţin amânată pentru anul viitor din cauza unor autorizări birocratice, potrivit companiei.
Spitalul Monza a finalizat anul trecut cu afaceri de 74,3 milioane de lei (17 mil. euro), nivel ce îl poziţionează în topul celor mai mari spitale private din ţară. Compania estimează ca va finaliza anul acesta cu o cifră de afaceri de aproximativ 25 de milioane de euro.
Spitalul Monza din Capitală, parte a grupului ita­lian Policlinico di Monza, a devenit ope­raţional în iulie 2012, în urma unei in­ves­tiţii de 40 milioane euro, ca centru de excelenţă în chirurgie cardiovasculară. Sistemul privat de sănătate, unul din cele mai dinamice sectoare din piaţă, a ajuns la 201 spitale private, cu 7.000 de paturi, potrivit datelor de la Statistică.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Noi invitați speciali la ”Celebrate Cluj Party & Networking”

Articolul următor

Nou director la Armătura Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share