Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Roxana SRL, cel mai mare distribuitor de băuturi din Bistrița-Năsăud, afaceri de 13,5 milioane euro

Cel mai mare distribuitor de băuturi din Bistrița-Năsăud, Roxana SRL, a rulat 13,5 milioane euro în 2016 și vrea să se apuce de producția de conserve de fructe și legume. Compania deținută de omul de afaceri Ionel Ropan are 3000 mp de depozite, o flotă auto de peste 30 de camioane și cca. 2000 de clienți, scrie bistritabusiness.ro.
Afacerea lui Ionel Ropan a ajuns în 2016 la un rulaj de 13,5 milioane euro și peste 100 de angajați.
În 2015, succesul bistrițeanului a fost recunoscut de organizatorii Retail & Horeca Distribution, cel mai mare eveniment de profil din România, care l-au invitat ca speaker la Crowne Plaza în București, să explice cum a reușit.
Roxana SRL operează în trei depozite – Bistrița, Reteag și Ciceu Mihăiești – și este liderul local al distribuției de bere, băuturi răcoritoare și anumite spirtoase precum Alexandrion, Zarea, Vascar. Potrivit lui Ionel Ropan, compania urmează să intre în zona de producție, scopul fiind lansarea unei game proprii în categoria conserve de fructe și legume.
“Vom accesa fonduri europene pentru a ne dezvolta în această direcție. Dorim să dezvoltăm o gamă proprie de produse în categoria conserve de fructe și legume, inclusiv compoturi și murături, pentru că în zona noastră sunt foarte mulți producători locali. Cred că există oportunitate de dezvoltare prin această direcție, tinând cont de faptul că avem circa 2.000 de clienți pentru care putem distribui direct aceste produse. Pe viitor, ne dorim să extindem gama de produse, poate cu sucuri natural, sau chiar cidru”, a mai spus Ropan, potrivit sursei citate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Nou director la Armătura Cluj

Articolul următor

Griffin Premium RE.. attracts Globalworth as a new strategic investor and buys three office properties

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share