Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oradea, Brașov și Cluj-Napoca, cele mai bune servicii de transport

Cele mai bune servicii de transport din România se găsesc în Oradea, Brașov și Cluj-Napoca, potrivit studiului „Orașe și cartiere„, realizat de Storia.ro în colaborare cu agenția de cercetare D&D Research.
Clasamentul primelor zece orașe este completat de Sibiu, Timișoara, Ploiești, Pitești, Constanța, Râmnicu Vâlcea și Alba Iulia, în timp ce la polul opus se află Alexandria, Drobeta Turnu Severin și Călărași, acestea fiind cele mai dezavantajoase trei orașe din punct de vedere al serviciilor de transport.
La nivel de regiuni, cele mai bune servicii de transport se găsesc în Transilvania, urmată de Banat și Crișana. Regiunea București și Ilfov se află pe ultima poziție în top.
Bucureștiul se află pe poziția cu numărul 22 în topul celor mai avantajoase orașe din punct de vedere al serviciilor de transport. Cartierele bucureștene cu cele mai bune servicii de transport sunt Tineretului, Dristor și Grivița, urmate de Moșilor, Nicolae Grigorescu, Timpuri Noi, Vatra Luminoasă, Eroii Revoluției, Titan și Iancului. Pe de altă parte, cele mai dezavantajoase cartiere bucureștene din punct de vedere al serviciilor de transport sunt 23 August, Ghencea și Antiaeriană.
La nivel național, pe primele locuri se situează Valea Aurie din Sibiu, Tineretului din București, Scriitorilor din Brașov. La polul opus, cele mai dezavantajoase cartiere din țară în ceea ce privește accesul la serviciile de transport sunt 5 Călărași din orașul Călărași, Romanești din Craiova și Ciucului din Sfântu Gheorghe.
În Brașov, cartierele cu cele mai bune servicii de transport sunt Scriitorilor, Centrul Civic, Astra, Gării și Gemenii. În Cluj-Napoca, pe primele cinci locuri se află Mănăstur, Grigorescu, Gheorgheni, Mărăști și Zorilor.
Orădenii au votat cartierele Nufărul, Rogerius, Centru Civic, Decebal și Cantemir ca fiind cele mai avantajoase din punct de vedere al accesului la servicii de transport. În Sibiu, același top este condus de cartierele Valea Aurie, Hipodrom 3, Vasile Aaron, Terezian și Broscarie.
Ieșenii au desemnat Dacia, Zimbru, Podu Roș, Tătărași și Copou ca fiind cartierele cu cele mai bune servici de transport, în timp ce timișorenii au votat cartierele Sagului, Steaua, Dâmbovița, Soarelui și Lipovei în același clasament.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Acțiunile Karpaten Meat, cumpărate cu 6 mil. de euro de fondul de investiții Agroinvest Plus

Articolul următor

Antreprenorul bistrițean Ioan Petruț, nouă afacere în domeniul IT&C

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share