Eveniment

Conferința SMART Marketing: curajul de a fi diferit și de a inova într-un mediu de business tot mai competitiv

BusinessMark anunță organizarea conferinței „SMART Marketing”, ce va avea loc pe 25 octombrie la Hotel Radisson Blu, București. Această ediție lansează specialiștii în marketing și comunicare într-o discuție despre branduri cu viziune, care au puterea de a se reinventa și a-și păstra magnetismul și efervescența.
Evenimentul propune participanților o serie de subiecte de interes: evoluția consumatorului, idei de stimulare a creativității echipelor, modele de comunicare adaptate la contextul autohton, campanii de marketing și comunicare, inovația – cel mai important element în user experience, rolul influencerilor în crearea de comunități active, brand-uri și identități sustenabile, reîntoarcerea la consumator, puterea vizualului și evoluția imaginii în marketing, branduri implicate emoțional în relația cu audiențele, de la mass customization la individualizare etc.
„Suntem bucuroși să reunim, la SMART Marketing, specialiști cu viziuni complexe asupra industriei de marketing și comunicare. Sunt acei oameni care încurajează ideile creative, consolidează reputația unor branduri cu renume, schimbă comportamente și demonstrează că, de cele mai multe ori, o abordare altfel poate face diferența. Pornind de la experiența pe care o au, la nivel național și internațional, vom încerca să conturăm noile tendințe într-un domeniu aflat mereu sub semnul schimbării.”, a declarat Andreea Păun, Managaing Partner, BusinessMark.
Cele două sesiuni reunesc unii dintre cei mai importanți lideri din industria de marketing și comunicare, cu expertiză la nivel local și internațional:
• MARCIN MOLIN – Country Group Leader South East Europe, Philips
• RAMONA BRATU – Marketing Manager, Radio ZU
• LIVIU MARICA – Marketing Manager, ASUS
• ENIDA SITESCU – Marketing Manager Vichy Romania & Bulgaria, L’OREAL
• CEZAR GÂRBEA – Marketing Manager South Europe, Brown-Forman
• ANDI VANCA – Head of Communications, Electric Castle
• ANGELICA BARBU – Brand Marketing & Communication Manager, CEZ România
• NICOLAE MOGOȘ – Head of Marketing and Communication, DECATHLON
• CIPRIAN STANCU, Founder, Republica BIO
Invitatul special al acestei ediții este PABLO FERREIROS BENNETT – PhD in Marketing, Sales & Marketing Expert, International Speaker & Advisor, care va discuta despre adaptarea companiilor la transformarea digitală, metode pentru creșterea vânzărilor și va oferi exemple de strategii de consolidare a brandurilor.
Conferința este dedicată managerilor de marketing, PR și Social Media, digital managerilor, brand managerilor, antreprenorilor, directorilor generali și executivi, reprezentanților comunității creative.
Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.
Evenimentul „SMART Marketing” este organizat de BusinessMark alături de: Leonidas – Ciocolată Belgiană, Institutul de Marketing, Camera de Comerț Bilaterală Bulgaria-România și Plantăm fapte bune în România. Partenerii media ai conferinței sunt: AGERPRES, Ctrl-D, IQads, SMARK, IAA România, Social Media România, Marketing Focus, Zelist, NewMoney, Curierul Național, MoneyBuzz, Financial Market, Jurnalul de Afaceri, PRWave, AngajatorulMeu.ro, FEMEI ÎN AFACERI, Business24, Ziare.com, Manager Express, Gazetadeștiri, Săptămâna Financiară, Debizz, Global Manager, PortalManagement, Market Watch, Energynomics, Financiarul.ro, Roportal, Calendar Evenimente, PRBox, Rbeconnect, Vox Capital, Transilvania Business, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, MLM News, Startups.ro, Administratie.ro, MediaRabbit, Chalbert, FinZoom.ro.
Despre BusinessMark
BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations. BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

Related posts

Numar record de pasageri la Aeroportul International Iasi

Stefana Muresan

Romina Sabou și Haute Coiffure Française România invită la prima gală de Haute Coiffure Française din România!

Stefana Muresan

TAF-urile IRUM Reghin, la cel mai mare târg de exploatare forestieră din lume

Stefana Muresan

Cluj Business Days 2017

Ionut Oprea

Teraplast cumpără o fabrică de panouri sandwich în Serbia

Stefana Muresan

FlixBus își întărește prezența în România: cu ALIS Group, rețeaua verde se extinde rapid

Stefana Muresan

Business Challenge: cine sunt oamenii care construiesc viitorul mediului de afaceri din România și care sunt oportunitățile de business în 2017?

Stefana Muresan

Managerii de la BRD, Bitdefender, Bosch și Emerson explică la Cluj importanța dezvoltării rețelelor formale și informale

redactia

Cluj Napoca: Afla cum sa-ti atragi partenerii potriviti pentru cresterea afacerii tale

A. I.

AgriPlanta-RomAgroTec 2019

Stefana Muresan

Analiza: noua directiva europeana asupra secretelor comerciale

PRO BUSINESS TOGETHER 2

redactia

Spectacol clujean pe scenă americană

Transilvania Business

Mihaela ION – Partener, Popovici Nițu Stoica și Asociații, participă la conferința PRIA Competition Cluj-Napoca în 16 mai 2019

Stefana Muresan

VIN LA EXPO! IUBESC VINUL ROMÂNESC – Salonul VINTEST București, editia a VIII-a

Stefana Muresan

„NEW CITIES” Timișoara

Ionut Oprea

Sălajul are continuitate la Transporturi: pleacă Bode, vine Cosma

Nora Dumitrescu

Călătorie de afaceri pentru antreprenori în Nepal

Ligia Voro

WineUp Fair in Transylvania, Second Edition

Cea mai spectaculoasă ediție Bookfest Timișoara

Stefana Muresan

15 ani AHK Romania – 15 ani de relații economice româno-germane de succes

Ionut Oprea

Hardwork sau Network? Învață  la Masterclass-ul susținut de Andy Lopata 

Ionut Oprea

Transylvania Beer premiată la nivel internațional

A. I.

Banca Transilvania – la o valoare de 2,4 miliarde euro, acțiunile – maxim istoric

Stefana Muresan

Leave a Comment