Eveniment

Conferința SMART Marketing: curajul de a fi diferit și de a inova într-un mediu de business tot mai competitiv

BusinessMark anunță organizarea conferinței „SMART Marketing”, ce va avea loc pe 25 octombrie la Hotel Radisson Blu, București. Această ediție lansează specialiștii în marketing și comunicare într-o discuție despre branduri cu viziune, care au puterea de a se reinventa și a-și păstra magnetismul și efervescența.
Evenimentul propune participanților o serie de subiecte de interes: evoluția consumatorului, idei de stimulare a creativității echipelor, modele de comunicare adaptate la contextul autohton, campanii de marketing și comunicare, inovația – cel mai important element în user experience, rolul influencerilor în crearea de comunități active, brand-uri și identități sustenabile, reîntoarcerea la consumator, puterea vizualului și evoluția imaginii în marketing, branduri implicate emoțional în relația cu audiențele, de la mass customization la individualizare etc.
„Suntem bucuroși să reunim, la SMART Marketing, specialiști cu viziuni complexe asupra industriei de marketing și comunicare. Sunt acei oameni care încurajează ideile creative, consolidează reputația unor branduri cu renume, schimbă comportamente și demonstrează că, de cele mai multe ori, o abordare altfel poate face diferența. Pornind de la experiența pe care o au, la nivel național și internațional, vom încerca să conturăm noile tendințe într-un domeniu aflat mereu sub semnul schimbării.”, a declarat Andreea Păun, Managaing Partner, BusinessMark.
Cele două sesiuni reunesc unii dintre cei mai importanți lideri din industria de marketing și comunicare, cu expertiză la nivel local și internațional:
• MARCIN MOLIN – Country Group Leader South East Europe, Philips
• RAMONA BRATU – Marketing Manager, Radio ZU
• LIVIU MARICA – Marketing Manager, ASUS
• ENIDA SITESCU – Marketing Manager Vichy Romania & Bulgaria, L’OREAL
• CEZAR GÂRBEA – Marketing Manager South Europe, Brown-Forman
• ANDI VANCA – Head of Communications, Electric Castle
• ANGELICA BARBU – Brand Marketing & Communication Manager, CEZ România
• NICOLAE MOGOȘ – Head of Marketing and Communication, DECATHLON
• CIPRIAN STANCU, Founder, Republica BIO
Invitatul special al acestei ediții este PABLO FERREIROS BENNETT – PhD in Marketing, Sales & Marketing Expert, International Speaker & Advisor, care va discuta despre adaptarea companiilor la transformarea digitală, metode pentru creșterea vânzărilor și va oferi exemple de strategii de consolidare a brandurilor.
Conferința este dedicată managerilor de marketing, PR și Social Media, digital managerilor, brand managerilor, antreprenorilor, directorilor generali și executivi, reprezentanților comunității creative.
Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.
Evenimentul „SMART Marketing” este organizat de BusinessMark alături de: Leonidas – Ciocolată Belgiană, Institutul de Marketing, Camera de Comerț Bilaterală Bulgaria-România și Plantăm fapte bune în România. Partenerii media ai conferinței sunt: AGERPRES, Ctrl-D, IQads, SMARK, IAA România, Social Media România, Marketing Focus, Zelist, NewMoney, Curierul Național, MoneyBuzz, Financial Market, Jurnalul de Afaceri, PRWave, AngajatorulMeu.ro, FEMEI ÎN AFACERI, Business24, Ziare.com, Manager Express, Gazetadeștiri, Săptămâna Financiară, Debizz, Global Manager, PortalManagement, Market Watch, Energynomics, Financiarul.ro, Roportal, Calendar Evenimente, PRBox, Rbeconnect, Vox Capital, Transilvania Business, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, MLM News, Startups.ro, Administratie.ro, MediaRabbit, Chalbert, FinZoom.ro.
Despre BusinessMark
BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations. BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

Related posts

Tahaab Rais, invitatul special al Workplace Safety Forum

Ionut Oprea

Arhitecti premiati la Cluj-Napoca in aceasta toamna

Timișoara devine Capitala Antreprenoriatului European în 11 și 12 octombrie 2017

Stefana Muresan

300 de arhitecți și invitați ne prezintă provocările profesiei de arhitect

redactia

David Deacon, Chief Talent Officer, Mastercard – cum poţi dezvolta potenţialul companiei tale

Stefana Muresan

Antreprenoriat feminin cu peste 200 femei la The Woman after 5pm Oradea

Stefana Muresan

Trei Capitale Europene ale Culturii se reunesc în cadrul VINVEST 2019

redactia

BusinessMark organizează evenimentul CSR OVERVIEW 2018

redactia

DRAGON’S NEST, CEA MAI MARE SCENĂ DIN ROMÂNIA, 100 DE METRI LĂȚIME ȘI PESTE 35 DE METRI ÎNĂLȚIME!

Raluca Ursu

Clujul devine locul ideal pentru întâlnirea dezvoltatorilor de software și aplicații în cadrul PRIA IT&C and Intellectual Property Conference în 15 mai 2018

Ionut Oprea

Comunitățile și afacerile trebuie să evolueze și să colaboreze în câmpul educației pentru progresul societății

Nicolae Pop

Zilele Agriculturii Romanesti

Transilvania Business

Elite Business Club Cluj 09 Mai 2018, Hotel Beyfin

A. I.

Summit-ul HR-ilor la Cluj-Napoca, eveniment de referință în industria resurselor umane

Stefana Muresan

AWAKE lansează a treia ediție ARTDOOR și competiția de proiecte de instalații arhitecturale de mari dimensiuni

Stefana Muresan

Totul despre workplace, property și facility management: Începe ROFMEX 2018, cel mai important eveniment de profil din Europa Centrală și de Est

redactia

SB | Sibiul, o uriasa pasarela de moda

Președintele Consiliului Concurenței la PRIA Competition Conference

Papuc Irina

Cele mai importante noutăți fiscale se discută la Tax & Finance Forum, București

Stefana Muresan

Summit pentru simplificarea accesării fondurilor structurale

Ligia Voro

Începe Festivalul Enescu la Cluj

Ligia Voro

Se lansează a treia ediție a ROFMEX

Ligia Voro

VINTEST Bucuresti promoveaza campania “Iubesc Vinul Romanesc”

Transilvania Business

Monica Bârlădeanu vine la The Woman After 5pm! Oradea

Stefana Muresan

Leave a Comment