Eveniment

Sales & Marketing Conference: cum se adaptează specialiștii în marketing și vânzări la noile provocări în domeniu

BusinessMark anunță organizarea evenimentului „Sales & Marketing Conference”, ce va avea loc pe 31 octombrie la Hotel Golden Tulip Ana Dome, Cluj-Napoca. Conferința abordează principalele provocări întâmpinate de specialiștii în marketing și vânzări, luând în calcul importanța alinierii unei viziuni strategice la nivel inter-departamental, tendințele și instrumentele utilizate de companiile lider de piață.
Tematica este completată de subiecte precum: integrarea eficientă a instrumentelor digitale în strategia de sales & marketing, expunerea digitală a brandului și creșterea ROI-ului: big data, customer interaction & touchpoint, customer insights, importanța adaptării la complexitatea unui sales cycle modern, digitalizarea și dezvoltarea mediului și comerțului online, KPI și cum pot fi aceștia raportați la nivel holistic organizațional, “Agile selling” sau adaptarea rapidă la feedback-ul primit în timp real de la consumatori, adaptarea strategiei la specificul pieței, cele mai noi instrumente pentru loializarea clienților, din perspectiva îmbinării forțelor de vânzări și marketing.
„Ne propunem ca la prima ediție Sales & Marketing Conference organizată la Cluj-Napoca să avem invitați specialiști cu o experiență semnificativă în marketing și vânzări, ce vor împărtăși din experiențele lor și celorlalți reprezentanți în domeniu. Ne dorim să deschidem dialogul și să identificăm soluții pentru o dezvoltare armonioasă a celor două industrii.”, a declarat Andreea Păun, Managaing Partner, BusinessMark.
Cele două sesiuni reunesc specialiști cu expertiză la nivel local și internațional:
• VLAD POPA – Commercial Director, L’OREAL
• MIHAI ONIGA – Branch Manager, BUSINESS LEASE
• RADU JR. TIMIȘ – Commercial Director, CRISTIM
• ALEXANDRU CHIRIȚĂ – Country Sales Director România & Moldova, ROBERT BOSCH
• RĂZVAN NANULESCU – Marketing Lead, Central Eastern Europe, SANOFI
• EDUARD MĂCĂRESCU – National Sales & Marketing Manager, MAKITA ROMÂNIA
• CRISTINA AVRAM – Brands & Communication Marketing Manager, FABRYO CORPORATION
Invitatul special, din primul panel, este PABLO FERREIROS BENNETT – PhD in Marketing, Sales & Marketing Expert, International Speaker & Advisor, care va discuta despre adaptarea companiilor la transformarea digitală, metode pentru creșterea vânzărilor și va oferi exemple de strategii de consolidare a brandurilor. Cea de-a doua sesiune, îl are în prim plan pe STUART HARDY – Director of Executive Education Berlin School of Creative Leadership.
Această ediție include un workshop ce va fi susținut de reprezentanții Evolutiv Consultants Network, bazat pe simularea SIMSALES. CEZAR GUMENI – Senior consultant și trainer și GHEORGHE ȘTEFĂNESCU – Senior trainer îi invită pe participanți să afle răspunsurile la întrebări precum: Cum să crească vânzările? Cum să obțină maximul de impact cu resursele aflate la dispoziție? Cum să asigure o foarte bună reputație și cum să-și fidelizeze clienții?
Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.
Evenimentul „Sales & Marketing Conference” este organizat de BusinessMark alături de: Evolutiv Consultants Network, AVIS, Institutul de Marketing, DWNT, Cluj Cowork și Plantăm fapte bune în România. Radioul principal este KISS FM. Partenerii media ai conferinței sunt: AGERPRES, Ctrl-D, IQads, SMARK, IAA România, Social Media România, Marketing Focus, Zelist, Ziarul Clujean, Alba Știri, inTurda.ro, Clujul de buzunar, Cluju.ro, Cluj Business, InfoOradea, NewMoney, Curierul Național, MoneyBuzz, Jurnalul de Afaceri, PRWave, FEMEI ÎN AFACERI, Business24, Ziare.com, Manager Express, Gazetadeștiri, Săptămâna Financiară, Debizz, Global Manager, PortalManagement, Market Watch, Energynomics, Financiarul.ro, Roportal, Calendar Evenimente, PRBox, Rbeconnect, Vox Capital, Transilvania Business, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, MLM News, Startups.ro, Administratie.ro, MediaRabbit, Chalbert, FinZoom.ro.
Despre BusinessMark
BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations. BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

Related posts

Cei mai importanti artisti line-up la Sibiu Jazz Festival

Delegație cu firme bavareze din domeniul alimentar la București. Discuții individuale B2B

Stefana Muresan

Numărătoarea inversă până la festivalul tehnologiei a început. NASA, FUJITSU și PAL ROBOTICS vin la Bucharest Technology Week

Stefana Muresan

BUCHAREST INTERNATIONAL AIR SHOW & GENERAL AVIATION EXHIBITION 2018

Stefana Muresan

Elite Business Women, din nou la Sibiu. Tema evenimentului: Strategie de business și implementare

Papuc Irina

Timișoara devine Capitala Antreprenoriatului European în 11 și 12 octombrie 2017

Stefana Muresan

Emil Boc la conferinta PRIA Innovation

Ionut Oprea

Top Ansambluri Rezidențiale, la Vivo Mall Cluj Napoca

Nicolae Pop

Criza din piața muncii, resimțită din ce în ce mai puternic în Moldova. Discutăm despre soluții la Business Focus Iași 2019

Stefana Muresan

Trenchless Romania Awards 2017

Ionut Oprea

România va găzdui viitoarea agenție europeană în domeniul securității cibernetice. Bucureștiul a devansat Bruxelles-ul

Ion Surdu

Un nou tren cu peste o sută de asistenţi sociali români a plecat de la Timişoara spre Austria

Robert Bloancă

Interioare Inteligente la Expo Arad, în cadrul Expo Design Vest

Stefana Muresan

Automotive Market Forum

Transilvania Business

Arhitectura, factor cheie in evolutia oraselor

Transilvania Business

Michael Dörr, Fermierul Anului în Germania, Speaker RALF 2017

Stefana Muresan

AMCOR vă invită să participați la o nouă sesiune de certificare internațională CMC

Stefana Muresan

Deco Days 2017: Expozitie atipica de perdele si draperii la Cluj Napoca

Stefana Muresan

Designerii români de vestimentație expun la Londra

Ligia Voro

PRIA Competition Chișinău în 21 noiembrie 2019

Ionut Oprea

Tricity to host the 11th ABSL Summit 2020!

Papuc Irina

Primele inovatii tehnologice, la Bucharest Technology Week

Stefana Muresan

Programul pe zile al Electric Castle. Vezi când urcă pe scenă

Stefana Muresan

CMPG va elabora strategia de dezvoltare a Sălajului

Nora Dumitrescu

Leave a Comment