Investitii Mureș Sălaj Timiș Ultimele stiri

Televiziunea de business Canal 33, finanțare de la Invest Club pentru a dezvolta proiecte de educație financiară

Postul TV de business Canal 33 a obținut o finanțare din partea Invest Club pentru crearea unor proiecte video și online de educație financiară, dar și de mediatizare a antreprenorilor români. Prin atingerea acestor subiecte, publicul larg ar urma să poată răspundă mai bine la întrebarea: Ce pot să fac cu banii mei?
Printre temele abordate de Canal 33 vor fi cele referitoare la importanța investițiilor pe piața de capital ca o componentă necesară a unui portofoliu echilibrat, si cele legate de investitiile comune facute de oameni care au obiective similare si care pot sa gaseasca in Invest Club o platforma ce faciliteaza accesul la informatii si persoane din domeniul investitional.
“Echipele Invest Club și Canal 33 sunt interesate de promovarea educației financiare, a investiţiilor și a dezvoltării personale în România. Suntem entuziasmaţi să contribuim la crearea acestui nou proiect, care aduce viziune și obiective îndrăzneţe pentru societatea românească”, spune Paul Maior, preşedinte Invest Club.
În acest moment, Canal 33 împreună cu Invest Club pregătesc o emisiune adresată investițiilor, care ar urma să ia startul la finalul acestui an.
Conform unui studiu Standard & Poor’s realizat în 2015, România este pe ultimul loc în Uniunea Europeană în ceea ce privește educația financiară, doar 21% dintre locuitorii țării având cunoștințe minime, de tipul cum se calculează o dobândă și ce este inflația. La nivel global, România este pe locul 124 din 143, aproape la același nivel cu țări precum Honduras, Sudan și Uzbekistan. Potrivit cercetării, doar 15% dintre locuitorii țării noastre economisesc și investesc pentru a avea bani la pensie.
Invest Club a ales să susțină financiar Canal 33 făcând aport de capital contra unui pachet de acțiuni în companie. Suma investită este confidențială.
Despre Invest Club
Invest Club este cel mai mare club de investitori din România, având peste 2000 de membri din Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Timișoara, Zalău și Suceava. Asociația își propune să devină cel mai important promotor al educației financiare și al investițiilor din România. Prin intermediul întâlnirilor periodice, evenimentelor educationale și a resurselor online, Invest Club creează o comunitate în care orice om interesat de îmbunatățirea situației sale financiare poate să învețe cum să-și gestioneze finanțele într-un mod eficient.
Despre Canal 33
Canal 33 este un post TV de business care emite prin cablu și online și care se adresează populației interesată de dezvoltarea profesională și personală, incluzând aici antreprenori, freelanceri și angajați. Postul TV s-a lansat în martie 2017 cu o licență pe București, și momentan transmite 6 ore/zi. Canal 33 își propune ca, până la sfârşitul acestui an, să se extindă pe plan național și să ajungă la un market share de 5% până în 2019.

Related posts

Afacerile din industria jocurilor video din România au depășit pragul de 200 de milioane de dolari. Cele mai importante studiouri din Transilvania și Banat sunt în Cluj, Timișoara și Brașov

Ion Surdu

Baza sportivă Dinamo din Satu Mare redevine funcționabilă

Gruita Ienasoiu

Aplicaţie pentru telefoane mobile care găseşte “drumul” către produse agroalimentare atestate

redactia

Rețelele de apă din Gherla, modernizate pe banii Europei

Nora Dumitrescu

Oradea a cumpărat 2.000 de termometre cu infraroşu pentru testarea populaţiei

Traian Dan

Valoarea companiilor românești listate la bursă a crescut cu 8 miliarde de euro în patru ani

Stefana Muresan

Cezar Ioan: ” VINUL NU ESTE UN MOFT, vinul este – alături de gastronomie și de specificurile regionale – un important vector de bunăstare”

Stefana Muresan

MedLife își mărește pachetul de acțiuni din grupul Genesys Arad

Ligia Voro

Grupul UMB va construi prima autostradă din Sălaj

Nora Dumitrescu

Cum își revine din criză principalul angajator din Blaj și ce măsuri ia pentru a-și păstra angajații

Ion Surdu

Lime România introduce abonamentul de 18 lei pentru un număr nelimitat de închirieri a trotinetelor electrice timp de o săptămână

Papuc Irina

Imobiliare.ro: Topul celor mai scumpe apartamente din ţară

Stefana Muresan

Marile proiectele ale Ardealului, propuse în parteneriat public-privat

Nora Dumitrescu

Grupul MOL, prin Panfora Oil & Gas, începe forările în judeţul Arad

Stefana Muresan

Ce firme fac angajări în Bihor

Traian Dan

USA to connect the Amazon network in Poland to the port of Constanta?

Ionut Oprea

Germanii de la Marquardt Schaltsysteme caută peste 90 de ucenici pentru fabrica din Sibiu

redactia

Hidroelectrica bate recordul istoric de profit

redactia

IMM-urile din Regiunea Vest au depus proiecte de finanţare prin POR în valoare de 90 de milioane de euro

Robert Bloancă

Raport BNR: România trebuie să înceapă corecţia macroeconomică în 2021

Ion Surdu

Aprobat: Schemă de ajutor public de 53 de milioane de euro pentru România pentru crearea unei rețele de stații de reîncărcare pentru vehicule electrice

Papuc Irina

Cum arată noul sediu al Groupe Renault Romania

Ligia Voro

eMag, comenzi de aproape 500 de milioane de lei, de Black Friday

Papuc Irina

Cu afaceri de peste 10 milioane de euro, Caremil&Smirodava mizează pe puterea alianțelor

Papuc Irina

Leave a Comment