Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Univers T a deschis Casa Călățele în Apuseni

Compania hotelieră Univers T pune în valoare una dintre cele mai frumoase zone turistice din Munții Apuseni. Societatea care aparține Consiliului Județean Cluj a finalizat investiția în Casa Călățele.
Noua unitate turistică are patru dormitoare, sufragerie, living, foișor pentru grătare, jacuzzi, o curte spațioasă pentru activități în aer liber și dotări premium. Casa Călățele, situată în satul Călățele Pădure, va fi administrată de echipa managerială a hotelului Univers T, care s-a impus în ultimii ani drept unul dintre cele mai bune hoteluri de trei stele din România, potrivit evaluărilor realizate de Camera de Comerț și Industrie a României, precum și de alte organizații patronale.
„Casa Călățele respectă specificul arhitectural al zonei Munților Apuseni, dar dispune de facilități precum Internet wifi, smart-tv-uri și amenajări interioare de înaltă clasă” a declarat directorul general Valentin Lungu.
Oaspeții care aleg această unitate turistică pot vizita obiective precum Lacul de la Fântânele, Cascada Vălul Miresii, alte obiective din Parcul Natural Apuseni sau bisericile istorice din satele din jur.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Clujenii de la Narcoffee Roasters s-au extins în Praga

Articolul următor

Topul transportatorilor din Bistrița-Năsăud: BCVO Logistics, Aguaviva, Gazquez Transport și Filadelfia

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share