Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investiție de peste 40 mil. euro într-un spital pentru copii din Arad

Consiliul Judeţean Arad a anunţat o investiţie de peste 40 mil. euro, finanţată de Compania Naţională de Investiţii, în construirea unui spital care va include toate specializările pentru copii, inclusiv cele de matern. În şedinţa de săptămâna viitoare a Consiliului Judeţean, bugetul de venituri-cheltuieli al judeţului va fi rectificat pentru demararea documentaţiei tehnice.
”Noul spital va avea secţii de obstetrică-ginecologie şi neonatologie, chirurgie infantilă, pediatrie şi se va construi în curtea Spitalului Judeţean, valoarea estimată a investiţiei fiind de 40,2 milioane de euro. Am discutat în şedinţa operativă despre alocarea fondurilor necesare iniţierii documentaţiei tehnice pentru realizarea investiţiei, iar medicii ne-au relatat nevoile din acest domeniu sensibil”, a spus Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.
CJ Arad a primit aprobare de finanţare pentru încă două spitale
Investiţia anunţată nu este însă singura de mare amploare pregătită de Consiliul Judeţean Arad. Prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, încă două proiecte ale CJ Arad au fost aprobate spre finanţare, ceea ce însemnă încă două spitale noi în judeţ: unul de Psihiatrie, la Căpâlnaş, şi unul de Oncologie, în municipiu. De asemenea, prin Programul Operaţional Regional se vor face investiţii în secţiile Boli Infecţioase şi în refacerea secţiei de Cardiologie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Circa 150 de antreprenori din Transilvania au lansat prima filială regională a Romanian Business Leaders

Articolul următor

Emerson recrutează 200 de oameni la Cluj

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share