Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

NTT DATA Romania, parteneriat cu EVW Holding în implementarea soluţiei de industrie SAP DBM

NTT DATA Romania marchează un nou succes pe plan local, demarând prima implementare pe piața din România a unei soluţii de industrie SAP pentru dealerii auto: SAP DBM – Dealer Business Management, la compania EVW Holding.
“Parteneriatul cu EVW Holding este important în special prin prisma soluţiei de industrie pe care o vom implementa în premieră în România. EVW îşi dorea îmbunătăţirea comunicării şi gestionării relaţiei cu dealerii lor astfel încât să permită creşterea cu 10% a cifrei de afaceri. Alături de ei am ajuns la concluzia că suita SAP Dealer Business Management răspunde cel mai bine acestui deziderat, asumându-ne implementarea unui proiect unic în România. Acest pas contribuie în mod cert la consolidarea poziţiei de leader pe care am accesat-o anul trecut când ne-am poziţionat ca şi pionieri pe zona de SAP S/4HANA. Experiența celor 8 ani de implementare a soluțiilor SAP pe piața din România, faptul că de mai bine de 7 ani avem calitatea de Preferred Supplier al SAP SE, și locul 4 ocupat de NTT DATA la nivel global ca furnizor de servicii SAP, ne recomandă ca partener de încredere în acest domeniu. Acestor detalii pragmatice le adăugăm şi caracterul unic al NTT DATA Romania pe piaţa locală, şi anume faptul că deşi din 2013 aparţinem uneia din cele mai solide organizaţii globale, am prezervat şi dezvoltat spiritul antreprenorial al fostei EBS Romania” – a declarat Maria Metz, Deputy CEO, NTT DATA Romania.
“Excelența în execuție este unul din reperele care ne diferențiază într-o piață dinamică, pe lângă valoarea oamenilor din echipa noastră. Menținerea standardelor EVW în parteneriatele actuale și viitoare ne obligă să alegem soluții inovative, care se adresează nevoilor noastre și ale pieței. Prin unicitate și pionierat în acest proces, echipa noastră confirmă, încă o dată, ce ne-a adus aici: încrederea și curajul. Când mă refer la aceste două calități, mă gândesc și la colegii NTT DATA care fac acum parte din echipa noastră, iar noi din echipa lor. În plus, ce cadou mai frumos ne puteam dori acum, când aniversăm 25 de ani de excelenţă şi performanţă, dacă nu un astfel de sistem valoros care să ne ducă mai departe”, a completat Ştefan Vâju, CEO, EVW Holding.
Soluţia inovativă SAP, care va fi implementată la EVW Holding, are la baza core-ul SAP ERP, ce va sprijini activitatea EVW Holding în ariile financiare, controlul costurilor, gestiunea materialelor, vânzări și fluxuri de aprobări. Core-ul SAP este integrat nativ cu soluţia de industrie SAP DBM (Dealer Business Management), care îndeplinește cerințele EVW Holding, acoperind zonele critice de vânzare a camioanelor, noi şi second hand, vânzarea pieselor şi gestionarea proceselor de service.
Soluția SAP propusă se va integra pe platforma tehnologică SAP HANA, beneficiind de toate funcţionalităţile şi inovaţiile tehnologice aduse de aceasta. Totodată, implementarea va asigura şi interfaţări complexe cu sistemele informaționale ale producătorului de automobile DAF, partenerul principal al companiei clujene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Emerson recrutează 200 de oameni la Cluj

Articolul următor

Transilvania Broker de Asigurare, aproape de listare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share