Cluj Importate Industrie Lideri si afaceri Ultimele stiri

NTT DATA Romania, parteneriat cu EVW Holding în implementarea soluţiei de industrie SAP DBM

NTT DATA Romania marchează un nou succes pe plan local, demarând prima implementare pe piața din România a unei soluţii de industrie SAP pentru dealerii auto: SAP DBM – Dealer Business Management, la compania EVW Holding.
“Parteneriatul cu EVW Holding este important în special prin prisma soluţiei de industrie pe care o vom implementa în premieră în România. EVW îşi dorea îmbunătăţirea comunicării şi gestionării relaţiei cu dealerii lor astfel încât să permită creşterea cu 10% a cifrei de afaceri. Alături de ei am ajuns la concluzia că suita SAP Dealer Business Management răspunde cel mai bine acestui deziderat, asumându-ne implementarea unui proiect unic în România. Acest pas contribuie în mod cert la consolidarea poziţiei de leader pe care am accesat-o anul trecut când ne-am poziţionat ca şi pionieri pe zona de SAP S/4HANA. Experiența celor 8 ani de implementare a soluțiilor SAP pe piața din România, faptul că de mai bine de 7 ani avem calitatea de Preferred Supplier al SAP SE, și locul 4 ocupat de NTT DATA la nivel global ca furnizor de servicii SAP, ne recomandă ca partener de încredere în acest domeniu. Acestor detalii pragmatice le adăugăm şi caracterul unic al NTT DATA Romania pe piaţa locală, şi anume faptul că deşi din 2013 aparţinem uneia din cele mai solide organizaţii globale, am prezervat şi dezvoltat spiritul antreprenorial al fostei EBS Romania” – a declarat Maria Metz, Deputy CEO, NTT DATA Romania.
“Excelența în execuție este unul din reperele care ne diferențiază într-o piață dinamică, pe lângă valoarea oamenilor din echipa noastră. Menținerea standardelor EVW în parteneriatele actuale și viitoare ne obligă să alegem soluții inovative, care se adresează nevoilor noastre și ale pieței. Prin unicitate și pionierat în acest proces, echipa noastră confirmă, încă o dată, ce ne-a adus aici: încrederea și curajul. Când mă refer la aceste două calități, mă gândesc și la colegii NTT DATA care fac acum parte din echipa noastră, iar noi din echipa lor. În plus, ce cadou mai frumos ne puteam dori acum, când aniversăm 25 de ani de excelenţă şi performanţă, dacă nu un astfel de sistem valoros care să ne ducă mai departe”, a completat Ştefan Vâju, CEO, EVW Holding.
Soluţia inovativă SAP, care va fi implementată la EVW Holding, are la baza core-ul SAP ERP, ce va sprijini activitatea EVW Holding în ariile financiare, controlul costurilor, gestiunea materialelor, vânzări și fluxuri de aprobări. Core-ul SAP este integrat nativ cu soluţia de industrie SAP DBM (Dealer Business Management), care îndeplinește cerințele EVW Holding, acoperind zonele critice de vânzare a camioanelor, noi şi second hand, vânzarea pieselor şi gestionarea proceselor de service.
Soluția SAP propusă se va integra pe platforma tehnologică SAP HANA, beneficiind de toate funcţionalităţile şi inovaţiile tehnologice aduse de aceasta. Totodată, implementarea va asigura şi interfaţări complexe cu sistemele informaționale ale producătorului de automobile DAF, partenerul principal al companiei clujene.

Related posts

Airbus Helicopters: Producția în România a elicopterului H215M – un proiect de anvergură care va permite României să se alăture clubului exclusivist al țărilor producătoare de elicoptere

Ion Surdu

CBRE: Stocul industrial a depășit pragul de 4 milioane mp

Ligia Voro

Comisia Europeană a aprobat Proiectul Crossbow, din care face parte Transelectrica

Stefana Muresan

Fabrica Ecolor se organizează pe principii japoneze

Nora Dumitrescu

Wizz Air, 15 milioane de pasageri transportaţi din Bucureşti

Stefana Muresan

Palatul Administrativ din Baia Mare se vrea reabilitat pe banii UE

Nora Dumitrescu

Ziua Europeană a Parcurilor, marcată de Romsilva la Centrul de Vizitare al Parcului Național Călimani

Stefana Muresan

Bogdan CHIRIŢOIU, Preşedintele Consiliului Concurenţei, participă la Conferința PRIA Competition Cluj-Napoca în 23 octombrie 2018

redactia

Roboți și inteligență artificială ai NTT Data România, la conferința HEART a UMF

Stefana Muresan

Romaero vrea să atragă contracte de 1,5 miliarde euro în următorii ani, compania ar putea intra pe profit

Stefana Muresan

Investiţiile directe ale nerezidenţilor în România au urcat la 4,936 miliarde de euro în 2018

redactia

Grupul german Weidmüller a preluat producătorul român de componente LC Electronic din Timiş

Stefana Muresan

Un nou parc industrial prinde contur în Bihor

Stefana Muresan

Investiţii în amenajări hidrotehnice

Ligia Voro

GEZE a echipat Shopping City Timișoara cu un sistem de ușă revoluționar

Ligia Voro

Electroglobal Cluj mizează pe o creștere cu 10% a afacerilor

Stefana Muresan

FOTO: Cluj Symphony Experience, trei zile de răsfăț muzical

Ligia Voro

ADR Vest: Conexiuni rutiere de milioane de euro în Timiș

redactia

KMG notifică România pentru sechestrul Petromidia

BMW, 100 de ani de istorie, 100 de ani de viitor

Grupul farmaceutic Dona a recrutat un manager cu experienţă în auto

Stefana Muresan

Centre mobile de pregătire a medicilor în Bihor și Iași prin Fundația SMURD

Traian Dan

Leader Team Broker și CFC lansează prima poliță de asigurare pentru IT&C care include amenzi GDPR

Ligia Voro

DAW Bența a deschis un nou Centru Caparol în Republica Moldova

Ligia Voro

Leave a Comment