Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TransLogistica EXPO 2017 s-a incheiat! Pregatiri pentru TransLogistica EXPO 2018!

Editia a 3-a TransLogistica EXPO a fost, de departe, cel mai amplu eveniment dedicat transportului, logisticii si industriilor conexe din Romania. Evenimentul a avut loc in perioada 12-14 octombrie si s-a desfasurat pe aproape 4.500 mp atat in Pavilionul C4-C5 cat si pe platforma exterioara din centrul expozitional Romexpo Bucuresti.
„O tara care are deschidere la mare si peste 1.000 km de „magistrala albastra”, o tara aflata la portile Europei si in topul destinatiilor logistice, are dreptul la un eveniment pe masura! TransLogistica Expo este platforma de promovare a logisticii si transporturilor din Romania si scopul declarat al editiei a 3-a a fost ca prin expozitie si evenimentele gazduite, sa promovam potentialul investitional in transporturi, logistica si mari proiecte industriale si de infrastructura”, transmite Victoria Lupu – CEO Disting Image, organizator TrasLogistica EXPO.
De altfel, aceasta a fost si tema Conferintei Internationale Romania HUB Logistic, conferinta de deschidere la care au fost prezenti reprezentanti ai Ministerului Dezvoltarii Regionale, Admninistratiei Publice si Fondurilor Europene prin prezenta Vasilicai Baciu – Director Directia pentru servicii comunitare de utilitati publice si parcuri industriale, ai Sistemului Cameral din Romania prin prezenta lui Sorin Dimitriu – Presedinte Camera de Comert si Industrie Bucuresti, ai Asociatiei Romane de Transport Rutier International prin prezenta liderilor Marek Retelski si Daniel Mazilu, a Sistemului Bilateral de Comert si Industrie prin prezenta vicepresedintelui Varujan Udrea, a Green Building Council Romania prin prezenta vicepresedintelui Andrei Botis.
Scurte alocutiuni si prezentari au sustinut si Laurentiu Duica – Associate Director Colliers International, Mircea Florin – Director General Zona Libera Braila, Simona Lascu – Administratia Port Constanta, Mirela Radulescu –Parcul industrial ICCO Brasov, Georg Bardeau – Director de dezvoltare Banat Buisness Park si Craig Smith – publisher EuropaProperty.
TransLogistica EXPO 2017 a gazduit 60 de expozanti la standuri si alte aproape 30 de companii in evenimentele conexe organizate in paralel: Forumul GREEN Logistica, Targul de JOBURI si CARIERE, intalnirile B2B TransLogistica CONNECT la care au participat asociatiile partenere: ARILOG prin Oana Nae, director executiv, USER prin prezenta presedintelui Marius Cae, FORT – prin prezenta presedintelui Augustin Hagiu, OPSFPR prin prezenta presedintelui Valentin Dorobantu, a oficialitatilor de prim rang, diplomati si atasati comerciali ai tarilor de pe culoarele de transport ce tranziteaza Romania, reprezentati ai asociatiilor oamenilor de afaceri, investitori, dezvoltatori, cadre universitare, manageri din companiile de top ale industriilor targetate.
„Cresterea numarului de expozanti cu aproape 20% de la o editie la alta, ne face sa credem ca TransLogistica EXPO s-a impus ca un eveniment de marca pentru industria targetata si ca e o traditie ca in fiecare octombrie, companii de renume sau noi jucatori sa i se alature. Mai mult decat atat, dorim sa permanentizam Targul de Joburi prin organizarea a 2 editii pe an si anul 2018 sa aduca noi valente de CSR editiei a 4-a TransLogistica EXPO, a mai adaugat Victoria Lupu – CEO Distinct Image, organizatorul evenimentului.
Detalii privind participarea la TransLogistica Expo 2018 puteti solicita pe adresa office@translogistica.ro, marketing@distinctimage.ro , sau la telefon: +40 744 35 19 25

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Al 45-lea Congres Apimondia - 29 septembrie-4 octombrie 2017, Istanbul, Turcia

Articolul următor

Wirtek deschide cel de-al 3-lea birou în România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share