Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wirtek deschide cel de-al 3-lea birou în România

Wirtek este o companie listată la bursa NASDAQ Copenhaga și desprinsă din Nokia în 2001, care, cu ocazia împlinirii a 11 ani de la deschiderea primului sau birou la Cluj-Napoca, anunță deschiderea celui de-al 3-lea birou în România, în București, continuând astfel expansiunea și parteneriatele de succes stabilite în acești ani.
Compania Wirtek, anunță extinderea sa în România prin deschiderea celui de-al 3-lea birou al său la București, primul fiind deschis acum 11 ani în Cluj-Napoca, iar al 2-lea tot în Cluj-Napoca acum 3 ani. Birourile din România sunt puncte cheie pentru tehnologii Micrososft iar cel din  București va oferi și un centru de excelență în progress OpenEdge software.
„Wirtek este o companie unde accentul se pune pe oameni și pe lucrul în echipă; suntem bucuroși să anunțăm că suntem în continuă creștere și dezvoltare. Acest lucru nu s-ar fi întâmplat fără Vikingii noștri curajoși și dornici de a învăța ceva nou în fiecare zi”, declara Emmett King, General Manager, Wirtek Romania.
„Wirtek iși extinde continuu spectrul larg al competențelor de bază, asigurându-se că toți cei ce formează echipa Wirtek sunt pricepuți și își certifică abilitățile în cele mai importante tehnologii. Astfel au reușit să construiască o bază solidă de competențe, permițându-le să dezvolte soluții de software și de testare hardware care necesită un nivel ridicat al expertizei tehnice. Suntem o echipă tanară și energică, ceea ce ne-a ajutat să depășim etape importante, astfel fiind pregătiți să imbrățișăm viitorul cu multă încredere. Cu metoda Agile and Daily Scrum, ajungem să ne mulțumim clienții și să avem zile încheiate cu succes, ” adaugă Emmett King.
Am sărbătorit acest eveniment important împreună, la un cocktail, la noul birou din București, alături de partenerii noștri,  împreună cu echipa Wirtek din Cluj Napoca și noua echipă Wirtek din București. Tot cu acest prilej, am fost onorați să anunțăm și începerea unui parteneriat strategic cu Mark Information, cele două companii având ca scop înființarea unui centru de dezvoltare și testare în capitală. Mai multe detalii găsiți aici.
 
Wirtek și-a dublat numărul de angajaților în ultimii 2 ani și plănuiește creșteri asemănătoare pentru următorii ani, fiind în conitnuă căutare de oameni pricepuți, cu idei inovatoare, spirit de echipă și avizi să învețe, să se dezvolte permanent, pe plan personal și profesional alături de Wirtek. Într-un an și jumătate dorim să mărim cu 300% numărul angajatilor din București.
 
Despre Wirtek
O companie daneză orientată către piaţă, care oferă soluții complete în domeniul dezvoltării de produse informatice. Dezvoltăm aplicaţii și testăm echipamente pentru clienții din Europa de Nord și SUA.
Wirtek este listata pe bursa NASDAQ în Copenhaga în Danemarca, vedeti detalii, aici.
Wirtek Romania a luat ființă în 2006 prin decizia consiliului de administrație al Wirtek A/S Danemarca.
Dezvoltăm soluții software folosind tehnologii Microsoft și mobile, testăm echipamente de comunicații încă din 2001. De-a lungul timpului partenerii noștri au fost atât companii mici și mijlocii din Danemarca cât și companii multinationale din afara acesteia.
Datorită experienței acumulate pe diverse tehnologii, produsele și soluțiile inovatoare dezvoltate pentru partenerii noștri îi ajută în dezvoltarea business-ului, întărindu-și astfel poziția pe piață.
Soluțiile noastre software sunt utilizate în multe țări de pe întregul glob, în domenii diverse precum: Human Resources Management, Document Management, Healthcare, Business Process Improvement, Telecommunication, Animal Husbandry, Automotive, Workplace Safety.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

TransLogistica EXPO 2017 s-a incheiat! Pregatiri pentru TransLogistica EXPO 2018!

Articolul următor

5ENSI - Sensorial  Brasserie Concept, de săptămâna viitoare în Aviatorilor 8

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share