București Lideri si afaceri

Wirtek deschide cel de-al 3-lea birou în România

Wirtek este o companie listată la bursa NASDAQ Copenhaga și desprinsă din Nokia în 2001, care, cu ocazia împlinirii a 11 ani de la deschiderea primului sau birou la Cluj-Napoca, anunță deschiderea celui de-al 3-lea birou în România, în București, continuând astfel expansiunea și parteneriatele de succes stabilite în acești ani.
Compania Wirtek, anunță extinderea sa în România prin deschiderea celui de-al 3-lea birou al său la București, primul fiind deschis acum 11 ani în Cluj-Napoca, iar al 2-lea tot în Cluj-Napoca acum 3 ani. Birourile din România sunt puncte cheie pentru tehnologii Micrososft iar cel din  București va oferi și un centru de excelență în progress OpenEdge software.
„Wirtek este o companie unde accentul se pune pe oameni și pe lucrul în echipă; suntem bucuroși să anunțăm că suntem în continuă creștere și dezvoltare. Acest lucru nu s-ar fi întâmplat fără Vikingii noștri curajoși și dornici de a învăța ceva nou în fiecare zi”, declara Emmett King, General Manager, Wirtek Romania.
„Wirtek iși extinde continuu spectrul larg al competențelor de bază, asigurându-se că toți cei ce formează echipa Wirtek sunt pricepuți și își certifică abilitățile în cele mai importante tehnologii. Astfel au reușit să construiască o bază solidă de competențe, permițându-le să dezvolte soluții de software și de testare hardware care necesită un nivel ridicat al expertizei tehnice. Suntem o echipă tanară și energică, ceea ce ne-a ajutat să depășim etape importante, astfel fiind pregătiți să imbrățișăm viitorul cu multă încredere. Cu metoda Agile and Daily Scrum, ajungem să ne mulțumim clienții și să avem zile încheiate cu succes, ” adaugă Emmett King.
Am sărbătorit acest eveniment important împreună, la un cocktail, la noul birou din București, alături de partenerii noștri,  împreună cu echipa Wirtek din Cluj Napoca și noua echipă Wirtek din București. Tot cu acest prilej, am fost onorați să anunțăm și începerea unui parteneriat strategic cu Mark Information, cele două companii având ca scop înființarea unui centru de dezvoltare și testare în capitală. Mai multe detalii găsiți aici.
 
Wirtek și-a dublat numărul de angajaților în ultimii 2 ani și plănuiește creșteri asemănătoare pentru următorii ani, fiind în conitnuă căutare de oameni pricepuți, cu idei inovatoare, spirit de echipă și avizi să învețe, să se dezvolte permanent, pe plan personal și profesional alături de Wirtek. Într-un an și jumătate dorim să mărim cu 300% numărul angajatilor din București.
 
Despre Wirtek
O companie daneză orientată către piaţă, care oferă soluții complete în domeniul dezvoltării de produse informatice. Dezvoltăm aplicaţii și testăm echipamente pentru clienții din Europa de Nord și SUA.
Wirtek este listata pe bursa NASDAQ în Copenhaga în Danemarca, vedeti detalii, aici.
Wirtek Romania a luat ființă în 2006 prin decizia consiliului de administrație al Wirtek A/S Danemarca.
Dezvoltăm soluții software folosind tehnologii Microsoft și mobile, testăm echipamente de comunicații încă din 2001. De-a lungul timpului partenerii noștri au fost atât companii mici și mijlocii din Danemarca cât și companii multinationale din afara acesteia.
Datorită experienței acumulate pe diverse tehnologii, produsele și soluțiile inovatoare dezvoltate pentru partenerii noștri îi ajută în dezvoltarea business-ului, întărindu-și astfel poziția pe piață.
Soluțiile noastre software sunt utilizate în multe țări de pe întregul glob, în domenii diverse precum: Human Resources Management, Document Management, Healthcare, Business Process Improvement, Telecommunication, Animal Husbandry, Automotive, Workplace Safety.

Related posts

„Infrastructura energetică în orașe”, simpozion marca AHK România

Stefana Muresan

VGP NV: Commits to be Carbon Neutral by 2025

Ionut Oprea

The winners of the 2018 MIPIM Awards

Ionut Oprea

NEINVER launches a Europe-wide initiative to support art and local communities

Ionut Oprea

Femei de la succes la Star Assembly și Star Transmission

Nicolae Pop

Sebes: Infuzie de peste 210 milioane euro pentru ALPIN57LUX

Stefana Muresan

70 de ani de la proclamarea Republicii Italiene

Bistrițenii de la COMAUTOSPORT au urcat dealerul FORD din Mureș cu 50% în primul an

Stefana Muresan

Bosch, al doilea cel mai dorit angajator din industria automotive din România

Papuc Irina

POZITIV TB: Cătălin Briciu, cofondator Linnify – „Industria IT din România va trece treptat înspre dezvoltarea de produse proprii”

Ion Surdu

Elite în business. Județul Mureș: 4,4 miliarde euro – cifra de afaceri a celor mai valoroase companii

Ligia Voro

STIRIXIS GROUP inovează în design-ul spațiilor de birouri

Ligia Voro

La 9 luni, Romgaz – cifră de afaceri mai mare, profit net mai mic

redactia

Raport Imoteca: 630 de unități locative vândute în 2017  

Ionut Oprea

Prague Property Summit 2017

Ionut Oprea

AHK avertizează că România poate pierde investiții

Ligia Voro

Sibiu: Lidl vrea XXL Mega Discount

Stefana Muresan

Premiul The COTERIE Best Handbag, câștigat de Atribut la New York

Ligia Voro

Vintest revine la București: „Iubesc vinul românesc – vin de Crăciun”

Ionut Oprea

Pregătiri din timp pentru sezonul cadourilor – cum aleg firmele să ofere mulțumiri angajaţilor

Nicolae Pop

CTP – program destinat pieței muncii din vestul Bucureștiului

Ionut Oprea

Transylvania Awards 2018. Împreună transformăm Transilvania.

Ligia Voro

GLS și-a majorat cifra de afaceri cu peste 50 de milioane de lei pentru al doilea an consecutiv: creștere de 32% în 2019

Ion Surdu

“Managementul nu înseamnă doar cărți, ci și foarte multă empatie” – Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania, după 20 de ani de business

Nicolae Pop

Leave a Comment