București Lideri si afaceri

Wirtek deschide cel de-al 3-lea birou în România

Wirtek este o companie listată la bursa NASDAQ Copenhaga și desprinsă din Nokia în 2001, care, cu ocazia împlinirii a 11 ani de la deschiderea primului sau birou la Cluj-Napoca, anunță deschiderea celui de-al 3-lea birou în România, în București, continuând astfel expansiunea și parteneriatele de succes stabilite în acești ani.
Compania Wirtek, anunță extinderea sa în România prin deschiderea celui de-al 3-lea birou al său la București, primul fiind deschis acum 11 ani în Cluj-Napoca, iar al 2-lea tot în Cluj-Napoca acum 3 ani. Birourile din România sunt puncte cheie pentru tehnologii Micrososft iar cel din  București va oferi și un centru de excelență în progress OpenEdge software.
„Wirtek este o companie unde accentul se pune pe oameni și pe lucrul în echipă; suntem bucuroși să anunțăm că suntem în continuă creștere și dezvoltare. Acest lucru nu s-ar fi întâmplat fără Vikingii noștri curajoși și dornici de a învăța ceva nou în fiecare zi”, declara Emmett King, General Manager, Wirtek Romania.
„Wirtek iși extinde continuu spectrul larg al competențelor de bază, asigurându-se că toți cei ce formează echipa Wirtek sunt pricepuți și își certifică abilitățile în cele mai importante tehnologii. Astfel au reușit să construiască o bază solidă de competențe, permițându-le să dezvolte soluții de software și de testare hardware care necesită un nivel ridicat al expertizei tehnice. Suntem o echipă tanară și energică, ceea ce ne-a ajutat să depășim etape importante, astfel fiind pregătiți să imbrățișăm viitorul cu multă încredere. Cu metoda Agile and Daily Scrum, ajungem să ne mulțumim clienții și să avem zile încheiate cu succes, ” adaugă Emmett King.
Am sărbătorit acest eveniment important împreună, la un cocktail, la noul birou din București, alături de partenerii noștri,  împreună cu echipa Wirtek din Cluj Napoca și noua echipă Wirtek din București. Tot cu acest prilej, am fost onorați să anunțăm și începerea unui parteneriat strategic cu Mark Information, cele două companii având ca scop înființarea unui centru de dezvoltare și testare în capitală. Mai multe detalii găsiți aici.
 
Wirtek și-a dublat numărul de angajaților în ultimii 2 ani și plănuiește creșteri asemănătoare pentru următorii ani, fiind în conitnuă căutare de oameni pricepuți, cu idei inovatoare, spirit de echipă și avizi să învețe, să se dezvolte permanent, pe plan personal și profesional alături de Wirtek. Într-un an și jumătate dorim să mărim cu 300% numărul angajatilor din București.
 
Despre Wirtek
O companie daneză orientată către piaţă, care oferă soluții complete în domeniul dezvoltării de produse informatice. Dezvoltăm aplicaţii și testăm echipamente pentru clienții din Europa de Nord și SUA.
Wirtek este listata pe bursa NASDAQ în Copenhaga în Danemarca, vedeti detalii, aici.
Wirtek Romania a luat ființă în 2006 prin decizia consiliului de administrație al Wirtek A/S Danemarca.
Dezvoltăm soluții software folosind tehnologii Microsoft și mobile, testăm echipamente de comunicații încă din 2001. De-a lungul timpului partenerii noștri au fost atât companii mici și mijlocii din Danemarca cât și companii multinationale din afara acesteia.
Datorită experienței acumulate pe diverse tehnologii, produsele și soluțiile inovatoare dezvoltate pentru partenerii noștri îi ajută în dezvoltarea business-ului, întărindu-și astfel poziția pe piață.
Soluțiile noastre software sunt utilizate în multe țări de pe întregul glob, în domenii diverse precum: Human Resources Management, Document Management, Healthcare, Business Process Improvement, Telecommunication, Animal Husbandry, Automotive, Workplace Safety.

Related posts

Three jaw-dropping superyachts honored at the 2017 Monaco Yacht Show

Ionut Oprea

Acoperire națională a aplicației Regista: peste 300 de primării și companii din România folosesc aplicația de registratură și managementul documentelor

Nicolae Pop

DAFCOCHIM, connecting people – liantul între fermieri și furnizorii de inputuri

Ligia Voro

Ambasadorul Chinei a adunat 100 de oameni din afaceri din Maramureș

Nora Dumitrescu

Profit record pentru Hidroelectrica în 2017

Stefana Muresan

IMMOFINANZ strengthens balance sheet and posts significant improvement in net profit for the first three quarters of 2017

Ionut Oprea

UNSAR: Companiile de asigurări din România plătesc despăgubiri de 3 milioane de euro pe zi

Papuc Irina

Aplicaţia românească Clever Taxi îşi schimbă numele şi devine Free Now

Papuc Irina

Optim PM va livra hotelul Moxy by Marriott pentru Apex Alliance

Stefana Muresan

POZITIV TB: Ștefan Matuz, Inter-Cons – „Frica ar putea să-și pună amprenta pe toate ramurile economiei. Vor prevala investițiile pe termen scurt și cele cu riscuri reduse. Afacerile de nișă vor avea cele mai mari șanse”

redactia

Steve Wozniak to give keynote speech at MIPIM 2020

Ionut Oprea

Transilvania Construcții, câștig net anual de 5,7 milioane lei

Stefana Muresan

Inteligența artificială, „motorul” performanței în industria serviciilor de afaceri din România

Ionut Oprea

Piața neagră a țigaretelor a depășit 40% în nord-est în luna noiembrie

redactia

Liviu Nistoran, reales în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Romgaz

Stefana Muresan

GTS Telecom aniversează 25 de ani de activitate în România și continuă să-și dezvolte portofoliul

Stefana Muresan

Omul de afaceri Dorel Goia mai vrea o fabrică în Europa Centrală

Stefana Muresan

Lansare: Cartea Vreau să fiu Stewardesă

Ionut Oprea

3 new towers for Bucharest

Ionut Oprea

Pandemia accelerează deciziile marilor orașe cu privire la limitarea traficului și extinderea spațiului pentru bicicliști și pietoni

Ionut Oprea

Trei noi parteneri la Deloitte România 

Ligia Voro

ROMGAZ își desfășoară activitatea în condiții normale, în ciuda pandemiei

Ligia Voro

Coralia a împlinit 20 de ani!

Stefana Muresan

Proiectul de Ordonanță de Urgență pentru modificarea și completarea legii nr 227/2015 privind Codul Fiscal poate avea un efect negativ asupra economiei Românești, conducând la scăderea investițiilor străine și a creării locurilor de muncă

Ionut Oprea

Leave a Comment