București Real Estate

5ENSI – Sensorial  Brasserie Concept, de săptămâna viitoare în Aviatorilor 8

Un nou concept de Brasserie, bazat pe trendul „World Wide Kitchen”, creat special pentru întâlniri de business și leisure, se va deschide săptămâna viitoare in Piața Victoriei din București. 5ENSI, un concept dezvoltat în premieră de proprietarii braseriilor Doncafe, în parteneriat cu grupul Strauss, va fi situat la parterul clădirii Aviatorilor 8 din Piața Victoriei și va fi amenajat într-un spațiu de peste 300 mp care va beneficia de o terasă pentru zilele de primăvară și vară. Tranzacția de închiriere a acestui spațiu a fost intermediată de Cushman & Wakefield Echinox.
Ilan Abramovici, Reprezentant 5ENSI: “5ENSI este un concept nou care își propune să încânte toate cele cinci simțuri încă de la primele momente ale zilei, un loc unde poți avea o întâlnire de afaceri sau pur și simplu îti dorești să începi ziua bând o cafea exepțională și mâncând un mic dejun deosebit într-o ambianță care să îți dea energie pentru întreaga zi. Totodata, 5ENSI va fi un loc în care la finalul unei zile de muncă vei putea lua cina sau savura un cocktail special la bar”.
Noul concept va avea o terasă spațioasă, cu deschidere spre Piața Victoriei și strada Paris. Totodată, clienții vor avea acces la parcarea subterană a clădirii Aviatorilor 8, deținută de grupul NEPI Rockcastle.
Bogdan Gubandru, Business Development Manager, Cushman & Wakefield Echinox: “Analizând toate opțiunile existente în zona centrală de business (CBD) a Bucureștiului, am ajuns la concluzia că Aviatorilor 8 răspunde cel mai bine cerințelor clientului pentru acest concept. Spațiul aerisit, cu multă lumină naturală, accesibil, într-o clădire nouă, cu locuri de parcare peste media zonei, au fost argumente care au contribuit decisiv la alegerea proiectului dezvoltat de NEPI”.
Beneficiind, probabil, de cea mai bună poziționare din București, 5ENSI își propune să devină destinația pentru întâlnirile de business din centrul Capitalei și un loc de relaxare pentru momentele petrecute alături de familie și de prieteni la sfârșitul zilei și în weekend. Investiția în această locație se ridică la peste 600.000 de euro, iar designul proiectului este semnat de AMA Design, biroul arhitectei Anda Manu, care și-a pus amprenta și pe sediile din București ale unor corporații precum Orange, Vodafone, Raiffeisen, ING, Electronic Arts sau Samsung.
Ilan Abramovici, Reprezentant 5ENSI: La 5ENSI vom crea un „templu” al cafelei prin utilizarea brandului BeanZ al grupului Strauss și vom echipa barul cu aparate și băuturi de ultimul trend. Dorește o întoarcere la originea cafelei, o legătură directă cu fermierii care o cultivă – „Coffee from the farmers”. Clienții noștri vor descoperi astfel noul concept de experimentare începând cu cafea, băuturi speciale și mâncare spectaculoasă. Mai mult, am investit considerabil în aparate, o parte dintre acestea fiind aduse în premieră în România. Pornind de la un model ”World Wide Kitchen”, bucătăria va avea preparate speciale pentru toate momentele zilei, împrumutând ce este mai bun și actual în gastronomia din Asia (India, Thailanda, China), Europa (Italia, Spania) și America cu accent special pe preparatele vegetariene. Toate acestea vor fi completate de un design, o atmosferă și o servire care vor face din 5ENSI noul meeting point din Piața Victoriei. BeanZ Cafe își propune să schimbe discursul în lumea cafelei, să desființeze paradigma prin care cafeaua este un simplu produs, să dezvăluie adevărata poveste a provenienței și experienței cafelei.
 
5ENSI este un concept dezvoltat de acționarii cafenelelor Doncafe din București, în parteneriat cu grupul Strauss, unul dintre liderii mondiali din industria cafelei. Acționarii 5ENSI au o experiență de aproape 15 ani în industria HoReCa din Romania, operând la ora actuală și locațiile Doncafe Brasserie din Piața Dorobanți și Black By DONCAFE aflat la etajul doi al mallului Baneasa Shopping City. Designul proiectului 5ENSI a fost realizat de AMA Design, biroul arhitectei Anda Manu, care a proiectat și sediile din București ale unor corporații internaționale precum Orange, Vodafone, ING, Raiffeisen, Electronic Arts sau Samsung.
 
Aviatorilor 8 este o clădire de birouri finalizată în 2017 în Piața Victoriei din București și deținuta de grupul NEPI Rockcastle. Clădirea va avea o suprafață închiriabilă de 7.600 de metri pătrați și este expertizată conform standardelor BREEAM. Portofoliul de birouri al grupului NEPI Rockcastle din România mai cuprinde și proiectele Floreasca Business Park și The Lakeview din București, precum și City Business Center din Timișoara și City Offices din Cluj, cele mai mari parcuri de afaceri din cele două orașe.
 
Cushman & Wakefield Echinox este afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent. Echipa de peste 50 de profesioniști și colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor pe toate segmentele pieței imobiliare, inclusiv pe piața rezidențială.

Related posts

Inaugurare TRC Park

Ionut Oprea

B | Business puls

VGP expected to post substancial higher net profit for full year 2019

Papuc Irina

COS România asigură peste 30% din vânzările de mobilier Steelcase în CEE

Ligia Voro

Zacaria finalizează cea de-a doua fază de dezvoltare a Southern Logistics, Craiova, și își consolidează poziția pe segmentul comercial

Ion Surdu

tIMOn: premieră pentru Arena Națională!

Stefana Muresan

Narcis Neaga revine la șefia CNAIR

Ligia Voro

Zacaria: the opportunity to adapt to client’s needs

Ionut Oprea

3 new towers for Bucharest

Ionut Oprea

Green Residence. O nouă ofertă imobiliară în Tîrgu-Mureș, de la un nou jucător

Ligia Voro

Magnolia, bilant pozitiv in 2016

Ionut Oprea

CBRE: Primele 3 tranzacții pe piața de investiții imobiliare însumează circa 300 milioane de euro, în 2018

Stefana Muresan

Shakespeare School sărbătoreşte 15 ani

Ionut Oprea

Danezii de la Rockwool demarează construcţia celei mai mari fabrici de vată minerală din România. CON-A, antreprenor general

Stefana Muresan

Reynaers Romania lanseaza Masterline 8

IMAGINI EXCLUSIVE: Proiect grandios la un vechi castel din Mureș

Ligia Voro

Cea mai mare conferință de branding a regiunii

Stefana Muresan

Asset, property si facility management pentru portofolii mari

Ionut Oprea

Atlas Sport, cel mai de încredere brand în domeniul construcției terenurilor de sport

Ligia Voro

Pandemia generată de COVID-19 accelerează revoluția comerțului electronic și dezvoltarea segmentului de logistică

Ion Surdu

Alexandru Giboi, nominalizat de șase agenții de presă europene drept candidat pentru funcția de Secretar General al Alianței Europene a Agențiilor de Presă

Stefana Muresan

Norbert Ebinger preia managementul D-Link România

Nicolae Pop

Tomorrow@Work se mută în online. Aflați cum va arăta viitorul forței de muncă în noul context de la experți de top

Papuc Irina

Electrogrup dezvoltă primul proiect Smart City integrat din România

Ligia Voro

Leave a Comment