Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

5ENSI – Sensorial  Brasserie Concept, de săptămâna viitoare în Aviatorilor 8

Un nou concept de Brasserie, bazat pe trendul „World Wide Kitchen”, creat special pentru întâlniri de business și leisure, se va deschide săptămâna viitoare in Piața Victoriei din București. 5ENSI, un concept dezvoltat în premieră de proprietarii braseriilor Doncafe, în parteneriat cu grupul Strauss, va fi situat la parterul clădirii Aviatorilor 8 din Piața Victoriei și va fi amenajat într-un spațiu de peste 300 mp care va beneficia de o terasă pentru zilele de primăvară și vară. Tranzacția de închiriere a acestui spațiu a fost intermediată de Cushman & Wakefield Echinox.
Ilan Abramovici, Reprezentant 5ENSI: “5ENSI este un concept nou care își propune să încânte toate cele cinci simțuri încă de la primele momente ale zilei, un loc unde poți avea o întâlnire de afaceri sau pur și simplu îti dorești să începi ziua bând o cafea exepțională și mâncând un mic dejun deosebit într-o ambianță care să îți dea energie pentru întreaga zi. Totodata, 5ENSI va fi un loc în care la finalul unei zile de muncă vei putea lua cina sau savura un cocktail special la bar”.
Noul concept va avea o terasă spațioasă, cu deschidere spre Piața Victoriei și strada Paris. Totodată, clienții vor avea acces la parcarea subterană a clădirii Aviatorilor 8, deținută de grupul NEPI Rockcastle.
Bogdan Gubandru, Business Development Manager, Cushman & Wakefield Echinox: “Analizând toate opțiunile existente în zona centrală de business (CBD) a Bucureștiului, am ajuns la concluzia că Aviatorilor 8 răspunde cel mai bine cerințelor clientului pentru acest concept. Spațiul aerisit, cu multă lumină naturală, accesibil, într-o clădire nouă, cu locuri de parcare peste media zonei, au fost argumente care au contribuit decisiv la alegerea proiectului dezvoltat de NEPI”.
Beneficiind, probabil, de cea mai bună poziționare din București, 5ENSI își propune să devină destinația pentru întâlnirile de business din centrul Capitalei și un loc de relaxare pentru momentele petrecute alături de familie și de prieteni la sfârșitul zilei și în weekend. Investiția în această locație se ridică la peste 600.000 de euro, iar designul proiectului este semnat de AMA Design, biroul arhitectei Anda Manu, care și-a pus amprenta și pe sediile din București ale unor corporații precum Orange, Vodafone, Raiffeisen, ING, Electronic Arts sau Samsung.
Ilan Abramovici, Reprezentant 5ENSI: La 5ENSI vom crea un „templu” al cafelei prin utilizarea brandului BeanZ al grupului Strauss și vom echipa barul cu aparate și băuturi de ultimul trend. Dorește o întoarcere la originea cafelei, o legătură directă cu fermierii care o cultivă – „Coffee from the farmers”. Clienții noștri vor descoperi astfel noul concept de experimentare începând cu cafea, băuturi speciale și mâncare spectaculoasă. Mai mult, am investit considerabil în aparate, o parte dintre acestea fiind aduse în premieră în România. Pornind de la un model ”World Wide Kitchen”, bucătăria va avea preparate speciale pentru toate momentele zilei, împrumutând ce este mai bun și actual în gastronomia din Asia (India, Thailanda, China), Europa (Italia, Spania) și America cu accent special pe preparatele vegetariene. Toate acestea vor fi completate de un design, o atmosferă și o servire care vor face din 5ENSI noul meeting point din Piața Victoriei. BeanZ Cafe își propune să schimbe discursul în lumea cafelei, să desființeze paradigma prin care cafeaua este un simplu produs, să dezvăluie adevărata poveste a provenienței și experienței cafelei.
 
5ENSI este un concept dezvoltat de acționarii cafenelelor Doncafe din București, în parteneriat cu grupul Strauss, unul dintre liderii mondiali din industria cafelei. Acționarii 5ENSI au o experiență de aproape 15 ani în industria HoReCa din Romania, operând la ora actuală și locațiile Doncafe Brasserie din Piața Dorobanți și Black By DONCAFE aflat la etajul doi al mallului Baneasa Shopping City. Designul proiectului 5ENSI a fost realizat de AMA Design, biroul arhitectei Anda Manu, care a proiectat și sediile din București ale unor corporații internaționale precum Orange, Vodafone, ING, Raiffeisen, Electronic Arts sau Samsung.
 
Aviatorilor 8 este o clădire de birouri finalizată în 2017 în Piața Victoriei din București și deținuta de grupul NEPI Rockcastle. Clădirea va avea o suprafață închiriabilă de 7.600 de metri pătrați și este expertizată conform standardelor BREEAM. Portofoliul de birouri al grupului NEPI Rockcastle din România mai cuprinde și proiectele Floreasca Business Park și The Lakeview din București, precum și City Business Center din Timișoara și City Offices din Cluj, cele mai mari parcuri de afaceri din cele două orașe.
 
Cushman & Wakefield Echinox este afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent. Echipa de peste 50 de profesioniști și colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor pe toate segmentele pieței imobiliare, inclusiv pe piața rezidențială.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Wirtek deschide cel de-al 3-lea birou în România

Articolul următor

Cea mai mare seră din România, investiție de peste 2,5 mil. de euro, inaugurată în Timiș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share