Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kestral International deschide un birou în România

Kestral International, specializată în furnizarea de soluții pentru industrie, a deschis un birou în România pentru a întări accesul clienților săi OEM pe piața din Europa de Sud-Est.
 
Fiind speaker în cadrul  Trade Winds 2017, care are loc la București, în perioada 18-20 octombrie 2017, Liaquat Ali Baig, CEO al Kestral International, a declarat: “Suntem încântați să anunțăm că acum am deschis un birou și în România. Vedem aici un potențial deosebit pentru a colabora cu diferite industrii și de a le oferi sprijinul nostru “.
“Producătorul de ambarcațiuni militare, Zodiac Milpro, un client OEM existent, este aici cu noi la București. El arată perfect tipul de organizație pe care o putem reprezenta în România”, a adăugat Liaquat Ali Baig.
Sediul Kestral din România face parte din rețeaua Kestral din Europa de Sud-Est si va include noi sedii în Bosnia si Herțegovina, Macedonia și Serbia.
Echipa este pregatită să asiste clienții atât la nivel local, cât și internațional, în sectoare precum: petrol și gaze, energie regenerabilă, aviație, logistică, industrie, marină, apărare, telecomunicații. Echipa oferă servicii precum  negocieri contractuale, management de proiect, in-country marketing, logistică și support post-vînzare.
 
Kestral International reprezintă aproape 30 de companii din S.U.A., variind de la companii de care fac parte din topul  Fortune 100, la companii aflate la inceput de drum. Oferă asistență specifică industriei în domeniile achizițiilor din zona de apărare, inginerie, logistică, aviație, petrolul și gazel  naturale și securitate. Kestral are operațiuni în Asia, Africa, America și Europa.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Cea mai modernă Sală Polivalentă din țară va purta numele celei mai puternice bănci românești

Articolul următor

Fabrica de prelucrare a lemnului Kastamonu din Reghin, afaceri de 117 mil. euro în T3

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share