Antreprenori Bistrița-Năsăud Finante-banci Ultimele stiri

Dan Niculae, Director General Transilvania Broker: Țintim o cotă de piață de minim 10% în următorii doi ani

• Dan Niculae, Director General Transilvania Broker: Țintim o cotă de piață de minim 10% în următorii doi ani, precum și o creștere a cifrei de afaceri, a veniturilor și a marjelor de profit în următorii 3-5 ani
• Gabriel Login, Director Executiv Transilvania Broker: Beneficiile listării sunt importante și sunt legate de imagine, transparență, credibilitate și vizibilitate
• Virgil Zahan, CEO Goldring: Succesul ofertei confirmă apetitul investitorilor pentru noi listări, precum și încrederea acestora în viitorul pieței de capital
• Lucian Anghel, Președinte BVB: Patru companii antreprenoriale românești din domenii diferite s-au listat la BVB în mai puțin de un an și fiecare companie activează într-un domeniu care este reprezentat în premieră pe bursa românească
Transilvania Broker de Asigurare, unul din principalii jucători din piaţa locală de brokeraj în asigurări, se va lista pe piața reglementată a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) în urma unei oferte publice inițiale secundare de vânzare a acțiunilor existente care a fost suprasubcrisă în proporție de peste 270% în primele două zile. Transilvania Broker devine astfel primul broker de asigurare din România care se listează pe Bursa de Valori Bucureşti.
„Viitorul arată bine și vom încerca să profităm de acest capital de încredere oferit. Avem o agendă extrem de încărcată începând de mâine pentru că avem planuri îndrăznețe: țintim o cota de piață de minim 10% în următorii doi ani, continuăm dezvoltarea de produse și servicii conexe asigurărilor cu partenerii din piață, continuăm dezvoltarea departamentelor de corporate, sănătate/viață, daune, prin atragerea de oameni cu un nivel înalt de expertiză, și vom atrage noi colaboratori care vor genera volume în creștere. Toate acestea, pe lângă multe alte proiecte, vor duce la o creștere a cifrei de afaceri, a veniturilor și a marjelor de profit în următorii 3-5 ani,” a spus Dan Niculae, Director General Transilvania Broker.
„Listarea la bursă va însemna pentru Transilvania Broker o certificare a transparenței. Beneficiile listării sunt importante, credem noi, și sunt legate de imagine, transparență, credibilitate și vizibilitate. Avantajul major va fi, cu siguranță, acela că vom reuși să strângem în jurul nostru oameni pricepuți, cu experiență în domeniu, specialiști ai acestei piețe, și mă gândesc în primul rând la colaboratorii noștri actuali, interesați să devină acționari în companie,” a declarat Gabriel Login, Director Executiv Transilvania Broker.
Oferta de vânzare a fost închisă după o zi și jumătate, când s-a atins un grad de subscriere de peste 270% și când în sistem au fost introduse peste 800 ordine din partea investitorilor instituționali și de retail, totalizând aproape 1,7 milioane de acțiuni.
„Succesul ofertei pentru acțiunile Transilvania Broker confirmă apetitul investitorilor pentru noi listări, precum și încrederea acestora în viitorul pieței de capital. Felicităm ofertanții pentru inițiativă și viziune și așteptăm ca și alte companii să valorifice fereastra de oportunitate, urmându-le exemplul. Goldring va continua să promoveze spre cota Bursei de Valori București companiile inovatoare, cu performanțe dovedite și perspective în sectorul lor,” a precizat Virgil Zahan, CEO al Goldring, companie care a intermediat tranzacția. Transilvania Broker este a doua ofertă pe care Goldring o închide anticipat, după cea a companiei AAGES, care a intrat în iunie anul acesta la tranzacționare.
„Patru companii antreprenoriale românești din domenii diferite s-au listat la BVB în mai puțin de un an și fiecare companie activează într-un domeniu care este reprezentat în premieră pe bursa românească. Bursa oferă tot mai multă diversitate și atractivitate investitorilor și va continua să atragă companii reprezentative pentru economia românească,” a declarat Lucian Anghel, Președintele Consiliului de Administrație al BVB.
Transilvania Broker deţine o reţea de peste 1.500 de colaboratori în toată ţara şi un portofoliu de peste 900.000 clienţi unici, persoane fizice şi juridice, potrivit datelor valabile la finalul anului trecut. În anul 2016, societatea a intermediat prime de peste 360 de milioane de lei, a raportat un venit de peste 62 de milioane de lei şi un profit de peste 3,6 milioane lei.

Related posts

Producătorii sătmăreni își dispută în aceste zile primirea mărcii Produs Sătmărean

Gruita Ienasoiu

Zalăul își face parc de dinozauri ca să atragă turiști

Nora Dumitrescu

New CEO for TÜV SÜD's Real Estate & Infrastructure Division

Ionut Oprea

Acrobați, instalații de foc, decor autentic românesc și multe alte surprize la UNTOLD

Ligia Voro

Cele mai importante 8 tendințe tehnologice în agricultură, analiză INACO

Ligia Voro

Florarii din Cluj se grupează pe internet

Nora Dumitrescu

La Sibiu sunt căutați ingineri și operatori pentru Zona Industrială Vest

Stefana Muresan

Modernizarea unui drum judeţean din Alba, finanţată cu fonduri europene

Stefana Muresan

Interes bulgar pentru afaceri în Timiș

Stefana Muresan

Nouă proiecte bihorene câștigătoare la „Bursa talentelor”

Traian Dan

ELCO lansează o nouă gamă de cazane industriale adaptată noilor cerințe din piața locală de construcții

Ionut Oprea

Șase facultăți de la Universitatea Oradea, reabilitate cu 30 de milioane de lei

Traian Dan

Băuturile și tutunul, singurele produse pe plus la export în 01.I – 30.XI.2020

Traian Dan

Astra Trans Carpatic introduce trenuri cumpărate de la danezi pe ruta Oradea – Arad

redactia

Atenție! Portal fals pentru achiziția rovinietei!

Ligia Voro

Consiliul Județean Sibiu va numi un administrator neexecutiv provizoriu la Aeroport

Papuc Irina

UBB, singura universitate din România în clasamentul internațional al universităților Leiden Ranking

Stefana Muresan

Mihai Daraban, președintele CCIR: “Noi creăm o rețea de atașați comerciali, care să se comporte, dacă vreți, ca niște bone cu agenții economici care vin pe teritoriul respectiv”

Ligia Voro

Zilele Recoltei vor avea loc și în anul acesta la Cluj

Nora Dumitrescu

Pandemia crește producția la Friesland. Angajări mari la fabricile din Ardeal

Nora Dumitrescu

Au început oficial demersurile pentru metrou la Cluj

redactia

Platforma feroviară Remarul, complex rezidențial

Nora Dumitrescu

Microsoft announces a $1 billion digital transformation plan for Poland, including access to local cloud services with first datacenter region

Ionut Oprea

ASA CONS ROMANIA 6.000 mc de elemente de beton pentru depozitul logistic Dedeman din Turda

A. I.

Leave a Comment