Cluj Importate Industrie Lideri si afaceri Ultimele stiri

Lecții de business de la liderii marilor companii, oferite la Cluj-Napoca

Aproximativ 200 manageri de top (manageri generali, HR manageri) din companii românești și multinaționale ce operează în România au participat la a XII-a ediție a Conferinței ”Putere prin Oameni”, desfășurată în Cluj Napoca, în 25 octombrie.
Conform organizatorilor, conferinta s-a dovedit a fi un spatiu unde cei care cred în obținerea de Putere prin Oameni prin conectarea minților lor creative se implica și învata impreuna, cu sprijinul unor lideri de succes din Romania si din alte părți ale lumii.
Printre speakerii editiei din acest an amintim: Yves Caracatzanis, CEO Automobile Dacia, Managing Director Groupe Renault Romania, Shibu Nambiar, Senior VP & Chief Operating Officer Europe, Latin America & Africa, Genpact, Miroslav Majoroš, CEO Telekom Romania, Shelly Hossain, Director, Global Learning, UK, Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania, Florin Ioan Petean, Director Executiv Centrul de Dezvoltare Manageriala.
Daniel Metz, CEO al NTT DATA România, a vorbit despre noua generație – Millennials-ii, generaţia de care depind afacerile viitorului.
„Tinerii din ziua de astăzi – aşa-zisa Generaţie Y sau Milennials – rămân cel mult doi ani în firmă, dar noi avem contracte pe cinci ani cu marii producători de autovehicule. Noi ne aşteptăm de la ei la ataşament faţă de companie, de valorile sale, ei văd doar un mijloc de a-şi procura bani pentru viaţa privată, pentru timpul lor liber.
Aceşti tineri sunt văzuţi drept individualişti, dependenţi de tehnologie, fără obiective, chiar leneşi, care doresc succesul imediat şi consideră că totul li se cuvine. De fapt ei sunt dornici să înveţe, flexibili, experţi în tehnologie, colaborativi, agenţi de schimbare, orientaţi spre comunitate.
Nu vor structuri, ierarhii, proceduri, ci şi vor să lucreze de acasă, exact vineri şi luni, sau dintr-o altă filială dacă au vreo petrecere la Bucureşti sâmbătă. Constatăm că angajaţii mai în vârstă se pliază după aceştia, nu invers, pentru că şi ei şi-au dorit aceste lucruri, la vremea lor”, a subliniat în cadrul evenimentului Daniel Metz, reprezentantul gigantului nipon în România..
Yves Caracatzanis, managing director al Renault România, a vorbit despre cum mașinile autonome vor schimba industria auto. Pe de altă parte, el a subliniat faptul că, deși se fabrică produse cu brandul Renault şi Dacia în 12 fabrici din lume, România e ţara unde s-a născut Dacia şi trebuie să rămână un centru de gravitaţie al grupului.
Shibu Nambiar, SVP & COO Genpact Europa, America Latină și Africa, a vorbit, la rândul său, despre adaptarea la evoluția tehnologică. “Tehnologia e aici, e inevitabilă, dar nimic nu se va întâmpla dacă nu suntem implicaţi şi noi. Trebuie să evoluăm. Ştiu franceză, de exemplu – nu e de ajuns. Trebuie să adaugi alte “pene” la “pălărie””, a spus Nambiar.
Organizatorul evenimentului a fost Centrul de Dezvoltare Managerială (CDM), o organizație românească care oferă sprijin în dezvoltarea oamenilor și a organizaţiilor prin programe de training și consultanță livrate în România, Europa Centrală și de Est și Asia.

Related posts

Orange aduce inovaţia 5G la UNTOLD

Ligia Voro

WESSLING România este evaluată de către Coface, ca fiind Excellent Small & Medium Enterprises

Ligia Voro

Deschiderea AFI Brașov, amânată din cauza crizei COVID-19

Ion Surdu

Diferit începe reconstrucția Podului Porțelanului din Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Implenia va lucra la Drumul Nordului până în 15 decembrie

Nora Dumitrescu

Viitorii designeri ai industriei mobilei, formați dintre studenții de la arte

Nora Dumitrescu

„Infidelitate financiară”: Primul studiu din România despre modul în care sunt cheltuiți banii în cuplu

Ion Surdu

Fabrica de mobilier Antares, solicitată în noua capitală a Egiptului

Nora Dumitrescu

Videoconferința “Bioeconomia și Obiectivele de Dezvoltare Durabilă. Rolul Clusterelor”. Obiectiv durabil: Să nu fugim doar după profit, ci să dezvoltăm sustenabil

Ligia Voro

[Enjoy Transylvania!] Maramureș – „Gate toward Tradition”

Transilvania Business

Cesiro, peste 100 de angajări în fabrica din Sighișoara

Stefana Muresan

Schimbări la Tenaris: directorul de la Câmpina, detașat la Zalău

Nora Dumitrescu

Analiza DTZ: retail in Bucuresti

Ionut Oprea

Încă 10.000 de metri pătrați închiriați în faza a doua la ELI PARK 1

Papuc Irina

Studiile de fezabilitate pentru cele trei spitale regionale, gata la sfârşitul acestui an

Stefana Muresan

Forajele și exproprierile, surse de întârzieri pentru Autostrada Transilvania

Nora Dumitrescu

OMV Petrom, profit net în creștere de peste două ori, în T1

Stefana Muresan

Peste 100 de startup-uri câștigătoare la Startarium PitchDay 2018. Trofeul competiției pentru startup-uri a fost revendicat de iTux

redactia

Compania de Apă Someș și-a dublat numărul de beneficiari

Nora Dumitrescu

Uzina de la Mioveni, jumătate de secol de la fabricarea primului autoturism marca Dacia

Stefana Muresan

Creștere de 10 ori a numărului de localități deservite de Compania de Apă Someș, compania vizează o finanțare europeană de 350 mil de euro

Stefana Muresan

Colliers International își consolidează echipa locală de leadership: Cinci directori au fost promovați ca Parteneri ai companiei 

Papuc Irina

Conferința PRIA Aviation va avea loc la Aeroportul Tuzla în 13 iulie 2018 în deschiderea prestigiosului Show aviatic AEROMANIA

Stefana Muresan

„Ruta bisericilor de lemn din Bihor”, proiect pilot lansat la Oradea

Traian Dan

Leave a Comment