Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BT Capital Partners, consultanța exclusivă în tranzacția dintre IT Six Global și gigantul mondial QuEST Global Services

BT Capital Partners, divizia de investment banking a Grupului Financiar Banca Transilvania, a asigurat consultanța exclusivă în tranzacția prin care gigantul software mondial QuEST Global Services a achiziționat compania românească IT Six Global.
Înființată în anul 2005, IT Six oferă servicii de inginerie pentru clienți din domeniul sănătății şi dispozitive medicale, Hi-Tech, transport și logistică, respectiv domeniul tranzacțiilor de înaltă frecvență. Serviciile IT Six constau în dezvoltare de software, aplicații personalizate, soluții încorporate, aplicații mobile, asigurarea calității, testare și consultanță IT.
Alexandra Popa, coordonatorul departamentului de Investment Banking al BT Capital Partners, a declarat: ”Ne bucurăm să contribuim la închiderea cu succes a tranzacției dintre QuEST Global Services și IT Six Global. Vedem un interes crescut din partea investitorilor strategici globali în domeniul IT în ceea ce priveşte companii de succes din România, având în vedere specialiştii locali în acest domeniu. Continuăm să fim activi în tranzacții transfrontaliere datorită partenerilor noștri din rețeaua Oaklins din toată lumea și să fim implicați în tranzacții care privesc domeniul IT în România, unul dintre domeniile efervescente din această perioadă”.
Vali Iancu, fondator și CEO, IT Six, a spus că: ”Suntem încântați de achiziția IT Six de către QuEST Global Services. Combinarea celor două companii deschide oportunități importante pentru clienții și angajații din România. Capabilitățile noastre în diverse domenii și capacitatea dovedită de QuEST în procese scalabile vor crea o ofertă de servicii de excepție pentru clienții noștri. Ca organizație globală, vom putea atrage clienți importanți în România, vom crea mai multe locuri de muncă în domeniul ingineriei de înaltă calitate și vom avea o contribuție importantă în economie. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu QuEST Global Services pentru a ne extinde rolul de companie de servicii de inginerie de nivel mondial”.
Gerhard Hauk, Managing Director, QuEST Global Germany, a afirmat că: ”Adăugarea IT Six Global ne va spori capacitatea și capabilitatea de a veni în sprijinul clienților noștri din diverse domenii. IT Six va contribui, de asemenea, la diversificarea serviciilor și va consolida relațiile cu clienții existenți în Europa.”

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Renault, parteneriat cu învățământul clujean

Articolul următor

NRCC GALA DINNER in Cluj Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share