Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Turkish Airlines European Golf Tour sau Race to Dubai, final stop

 Turkish Airlines European Golf Tour sau Race to Dubai, final stop.

2-5 November 2017, Belek- Antalya

 
Turkish Airlines, Regnum Carya Golf and Spa Resort și Global Connection dau startul turneului de golf european mâine, 2 noiembrie în Belek, Antalya.
Apărut în 2013, Turkish Airlines Open a devenit încă de la început un key point al Turneului de Golf European, fiind ultima oprire a golfeurilor înainte de Race to Dubai (47 de turnee, 26 de țări, 4 continente pentru a ridica premiul de World’s No.1) și oferă astazi premii în valoare totală de peste $7 milione.
Începând cu anul 2016, Turkish Airlines Open este găzduit de Regnum Carya Hotel, unul dintre sponsorii oficiali ai evenimentului alături de Rolex, ICF, OPET, Sportoto, European Tour Final Series, ISM, DEVELOP și Global Connection.
Evenimentul se va desfășura pe parcursul a 3 zile, 2-5 noiembrie, între orele 09-17, câștigătorul fiind desemnat duminică.
Line-up ul competiției îi aduce la joc pe cei mai buni golfeuri ai momentului: Tommy Fleetwood (ENG), Sergio Garcia (ESP), Justin Rose (ENG), Jon Rahm (ESP), Alex Noren (SWE), Francesco Molinari (ITA) și mulți alții.
 
În ultima jumatate de an, golful a fost un real interes pentru Transilvania Business; răspunzând invitației Global Connection de a lua parte la eveniment. Așadar, ne putem întâlni la Regnum Carya Golf and Spa Resort; dacă nu sunteți pasionați de golf, urmăriți update-urile noastre și garantăm că veți fi.
#TurkishAirlinesOpen
 
   
   

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Facultatea de Drept a UVT aniversează 25 de ani de activitate

Articolul următor

Antreprenoarele Bianca Tudor şi Daniela Chrzanovski lansează IT Hub Sibiu

Citește si:
Total
0
Share