Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

DPD: Clujenii au primit cu 10% mai multe colete anul acesta

Locuitorii Clujului au primit, în primele nouă luni ale anului, cu circa 10% mai multe colete, raportat la aceeași perioadă a anului precedent, conform DPD România, una dintre cele mai mari companii de curierat expres și coletărie de pe piaţa locală. Majoritatea coletelor livrate de companie în Cluj-Napoca au fost expediate în perioada 1-8 Martie și de Paște, reprezentând, cu precădere, produse achiziționate online, din zona de beauty, fashion, home & deco, electro și IT.
Potrivit reprezentanților DPD România, clujenii au primit cu aproximativ 10% mai multe colete în primele nouă luni din 2017, raportat la aceeași perioadă a anului trecut. Mai mult, din datele firmei de curierat reiese că, din totalul coletelor expediate din Cluj în perioada de referință, peste 7% dintre acestea au avut destinații internaționale.
În topul țărilor către care clujenii au trimis colete se află Germania, Italia, Marea Britanie, Spania și Franța. De asemenea, în ceea ce privește expedierile din Cluj pe plan național, cele mai multe au avut ca destinație București și Timișoara.
„Încă odată, Cluj-Napoca își adjudecă poziția de centru important al rețelei DPD în România, volumul livrărilor înregistrând creșteri considerabile de la an la an. Aceste rezultate le punem în primul rând pe seama apetitului tot mai mare al clujenilor pentru comerțul online, dar și a investițiilor făcute de companie în soluții logistice”, declară Lucian Aldescu, CEO al DPD România.
Conform datelor centralizate de către DPD România, ponderea livrărilor pe segmentul B2B a fost de peste 53%, iar diferența a fost generată de segmentul B2C.
 
DPD România este parte a DPDgroup, lider european în curieratul rutier. În România, DPD se află în top 3 companii de curierat. Prin tehnologia inovatoare, cunoașterea pieței locale și cele 2 servicii Predict și PalletOne, DPD România oferă cea mai bună experiență de livrare atât expeditorilor, cât și destinatarilor.
Cu o echipă de peste 1,200 de angajați și francizori și având acces la o rețea europeană de 16.000 de sedii Pickup, DPD România livrează anual peste 10 milioane de colete.
 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investiţie de peste 1 mil. euro pentru dotarea a două spitale din Cluj-Napoca

Articolul următor

Vastint Romania celebrated the opening of Timpuri Noi Square

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share