București Eveniment

 3 președinți ai unor instituții cheie  participă la conferința PRIA Public Procurement

PRIAevents organizează conferința PRIA Public Procurement – eveniment complex în cadrul căruia se vor dezbate cele mai importante subiecte legate de Strategia Națională în Domeniul Achizițiilor Publice în 8 noiembrie 2017 la București.
 
Bogdan CHIRIȚOIU, Bogdan PUȘCAȘ și Marcel PANDELICĂ – cei 3 președinți ai unor instituții cheie – au confirmat prezența la conferința PRIA Public Procurement în 8 noiembrie 2017.
 
În cadrul conferinței se va discuta despre Strategia Națională în Domeniul Achizițiilor Publice, măsurile și noutățile legislative pe care le are în vedere Ministerul Finanțelor Publice și Agenția Națională pentru Achiziții Publice în vederea stimulării mediului de business. Vom discuta despre achizitiile publice în sectoare precum: construcții, IT&C, energie, mediu, sanatate și farma, auto, asigurari, financiar-bancar și nu numai.
Strategia Națională în Domeniul Achizițiilor Publice este un document pentru reformarea sistemului național de achiziții publice în perioada 2015-2020. Dezvoltarea strategiei reprezintă o etapă crucială în vederea reformării sistemului românesc de achiziții publice, deoarece stabilește o viziune comună, într-un moment cheie, în care noile directive în domeniu propun statelor membre trecerea la o noua paradigmă, în contextul în care achizițiile publice devin instrumentul principal de deblocare a creșterii economice la nivel european. În consecință, achizițiile publice dau măsura bunei guvernanțe întrucât reglementează modul de cheltuire a banului public și trebuie să asigure accesul neîngrădit al operatorilor economici.
De asemenea, vom afla care sunt propunerile și sugestiile mediului de afaceri, dar și ale camerelor de comerț, privind aceste modificări. Toate acestea sunt extrem de importante pentru președinți, directori generali, directori financiari, directori juridici, directori de dezvoltare și pentru antreprenori, pentru planificările riguroase ale mediului de business.
Lectorii invitați sunt: Bogdan PUŞCAŞ – Preşedinte Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP); Bogdan CHIRIȚOIU– Preşedinte, Consiliul Concurenței; Marcel Bogdan PANDELICĂ – Preşedinte, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC); Cristian ERBAȘU – Președinte, Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC); Robert Sorin NEGOIȚĂ Președinte Asociația Municiipilor din România; Mihaela ION Managing Associate, Popovici, Nițu Stoica & Asociații; Ramona PENTILESCU – Managing Associate, Popovici, Nițu Stoica & Asociații; Mihai MATEI – Vicepreședinte, Asociația Patronală a Industriei de Software și Soluții (ANIS); Bogdan LEHEL-LORAND – Consilier de Soluţionare în cadrul (CNSC);  Silvia VLĂSCEANU – Director Executiv, Federația Asociațiilor Companiilor de Utilități din Energie (ACUE).
Vom dezbate alături de specialiști cum sunt reflectate modificările legislative ale Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice.
Conferința se adresează participanților din sistemul de achiziții publice, adresându-se atât celor care sunt la început, cât și celor care au deja experiență în acest domeniu, dar și pentru stakeholderii din domeniu, autoritățile contractante, pentru operatorii economici, autorităților contractante care efectuează achiziții publice (atât manageri, cât și funcționari implicați direct in procesul de achiziții): administrația locala, administrația centrală sau alte instituții, beneficiarilor de finanțări europene, managerilor de proiect din mediul de afaceri, precum și pentru societatea civilă și instituții publice.
Așadar, conferința se adresează tuturor celor implicați în procesul achizițiilor publice, de la stat și de la privat și va constitui cel mai bun prilej de dezbatere pentru o cât mai bună desfășurare a proceselor de achiziții publice.
PRIA Public Procurement reprezintă cel mai bun prilej de dezbatere despre legea achizițiilor publice, face parte din seria PRIAevents care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass-mediei. Cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor dedicate mediului de business.
În cadrul conferinței PRIA Public Procurement veți beneficia de aflarea noutăților legislative și fiscale, cunoștințe, experiențe, perspectivele și strategiile pentru anul 2018, analize la un nivel înalt, interconectarea dintre activități, precum și noile modificări ale Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice.
Conferinţele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experienţă vastă în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

Related posts

Relansarea exporturilor, prioritate pentru diplomația comercială românească

Ligia Voro

Piața de Real Estate din România dă semne de maturizare. Ce înseamnă asta pentru retail, industrial & logistics, office & residential

Papuc Irina

30.000 angajati in plus

Ionut Oprea

Noi administratori provizorii la Transgaz: Remus Lapusan si Nicolae Minea

Stefana Muresan

În An Centenar, AGROtrends sărbătorește campionii din sectorul românesc de legume fructe

redactia

Ce ii tine pe antreprenorii din Moldova în loc?

Doi chiriași noi în AFI Tech Park pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați

Ionut Oprea

Corporate Finance House Group a cumparat Day Tower

Papuc Irina

Noi numiri aprobate astăzi de către Consiliul ASF

Ligia Voro

Wembley Park added Amazon Fresh to its growing line-up of brands

Ionut Oprea

Strategia de HR – game-changer pentru productivitatea angajaților

Stefana Muresan

Viitorul transformării digitale pentru industria românească se discută pe 21 noiembrie la Brașov

redactia

Teraplast cumpără o fabrică de panouri sandwich în Serbia

Stefana Muresan

P3 – „Tranzacția anului in domeniul industrial”

Ionut Oprea

Attractiveness of Global Business Districts Beyond Covid-19

Ionut Oprea

Clifford Chance Badea isi extinde echipa

Ionut Oprea

Normele Codului Vamal explicate. În practică

Premieră în Cluj-Napoca: Liberty Multirotor Racing 2017

Stefana Muresan

NTT DATA Romania, 18 ani de inovație și încredere oferită partenerilor săi

redactia

Bugetul Ministerului Transporturilor, suplimentat cu 5 milioane de lei pentru lucrări de urgență

Papuc Irina

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, a vizitat județul Satu Mare

Gruita Ienasoiu

Optim PM desemnata sa livreze hotelul de 4 stele, Hilton Garden Inn Otopeni

redactia

Alternative Investment Forum 2020 – Warsaw, Poland

Ionut Oprea

Mediul Adaptiv de Lucru

Stefana Muresan

Leave a Comment