București Eveniment

 3 președinți ai unor instituții cheie  participă la conferința PRIA Public Procurement

PRIAevents organizează conferința PRIA Public Procurement – eveniment complex în cadrul căruia se vor dezbate cele mai importante subiecte legate de Strategia Națională în Domeniul Achizițiilor Publice în 8 noiembrie 2017 la București.
 
Bogdan CHIRIȚOIU, Bogdan PUȘCAȘ și Marcel PANDELICĂ – cei 3 președinți ai unor instituții cheie – au confirmat prezența la conferința PRIA Public Procurement în 8 noiembrie 2017.
 
În cadrul conferinței se va discuta despre Strategia Națională în Domeniul Achizițiilor Publice, măsurile și noutățile legislative pe care le are în vedere Ministerul Finanțelor Publice și Agenția Națională pentru Achiziții Publice în vederea stimulării mediului de business. Vom discuta despre achizitiile publice în sectoare precum: construcții, IT&C, energie, mediu, sanatate și farma, auto, asigurari, financiar-bancar și nu numai.
Strategia Națională în Domeniul Achizițiilor Publice este un document pentru reformarea sistemului național de achiziții publice în perioada 2015-2020. Dezvoltarea strategiei reprezintă o etapă crucială în vederea reformării sistemului românesc de achiziții publice, deoarece stabilește o viziune comună, într-un moment cheie, în care noile directive în domeniu propun statelor membre trecerea la o noua paradigmă, în contextul în care achizițiile publice devin instrumentul principal de deblocare a creșterii economice la nivel european. În consecință, achizițiile publice dau măsura bunei guvernanțe întrucât reglementează modul de cheltuire a banului public și trebuie să asigure accesul neîngrădit al operatorilor economici.
De asemenea, vom afla care sunt propunerile și sugestiile mediului de afaceri, dar și ale camerelor de comerț, privind aceste modificări. Toate acestea sunt extrem de importante pentru președinți, directori generali, directori financiari, directori juridici, directori de dezvoltare și pentru antreprenori, pentru planificările riguroase ale mediului de business.
Lectorii invitați sunt: Bogdan PUŞCAŞ – Preşedinte Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP); Bogdan CHIRIȚOIU– Preşedinte, Consiliul Concurenței; Marcel Bogdan PANDELICĂ – Preşedinte, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC); Cristian ERBAȘU – Președinte, Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC); Robert Sorin NEGOIȚĂ Președinte Asociația Municiipilor din România; Mihaela ION Managing Associate, Popovici, Nițu Stoica & Asociații; Ramona PENTILESCU – Managing Associate, Popovici, Nițu Stoica & Asociații; Mihai MATEI – Vicepreședinte, Asociația Patronală a Industriei de Software și Soluții (ANIS); Bogdan LEHEL-LORAND – Consilier de Soluţionare în cadrul (CNSC);  Silvia VLĂSCEANU – Director Executiv, Federația Asociațiilor Companiilor de Utilități din Energie (ACUE).
Vom dezbate alături de specialiști cum sunt reflectate modificările legislative ale Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice.
Conferința se adresează participanților din sistemul de achiziții publice, adresându-se atât celor care sunt la început, cât și celor care au deja experiență în acest domeniu, dar și pentru stakeholderii din domeniu, autoritățile contractante, pentru operatorii economici, autorităților contractante care efectuează achiziții publice (atât manageri, cât și funcționari implicați direct in procesul de achiziții): administrația locala, administrația centrală sau alte instituții, beneficiarilor de finanțări europene, managerilor de proiect din mediul de afaceri, precum și pentru societatea civilă și instituții publice.
Așadar, conferința se adresează tuturor celor implicați în procesul achizițiilor publice, de la stat și de la privat și va constitui cel mai bun prilej de dezbatere pentru o cât mai bună desfășurare a proceselor de achiziții publice.
PRIA Public Procurement reprezintă cel mai bun prilej de dezbatere despre legea achizițiilor publice, face parte din seria PRIAevents care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass-mediei. Cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor dedicate mediului de business.
În cadrul conferinței PRIA Public Procurement veți beneficia de aflarea noutăților legislative și fiscale, cunoștințe, experiențe, perspectivele și strategiile pentru anul 2018, analize la un nivel înalt, interconectarea dintre activități, precum și noile modificări ale Legii nr. 98/2016 privind achizițiile publice.
Conferinţele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experienţă vastă în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

Related posts

PropTech România organizează în București primul hackathon de real-estate din Europa

Stefana Muresan

”HOTSPOT CLUJ 2017”, a doua ediție a evenimentului

Stefana Muresan

PressHUB market – o premieră absolută în presa românească

Ligia Voro

Specialiștii EY România analizează standardele IFRS 16 și IFRS 9 în cadrul „IFRS Workshop”

Stefana Muresan

CTP investește peste 17 milioane de euro în achiziția unui parc logistic în Chitila

Ionut Oprea

Concluzii după a opta participare a României la EXPO Real München

Ligia Voro

Ghidul și procedura de implementare a Start-Up Nation 2018, în dezbatere publică

redactia

FlixBus își întărește prezența în România: cu ALIS Group, rețeaua verde se extinde rapid

Stefana Muresan

36 de clădiri office în curs de certificare green

Ionut Oprea

World premiere: Globalworth inaugurates the biggest kinetic floor in an office building worldwide

Ionut Oprea

Marian Pîrvu, noul director general al Depaco, companie a Grupului TeraPlast

redactia

CONNECTING PEOPLE Party&Networking la VIP Lounge Cluj Arena

A. I.

Werner-Wilhelm Wolff, timișoreanul care conduce Tarom, primii pași pentru a aduce compania pe profit

Stefana Muresan

The Woman: O economie care crește durabil se poate face cu creșterea educației copiilor

Stefana Muresan

Agenția Națională de Presă AGERPRES a lansat proiectul editorial #București560

Ligia Voro

L.I.F.T. 2019, prima conferință a creatorilor de conținut online din România

Ligia Voro

Lucian Anghel (BVB): "Dacă bursa ar fi un barometru, putem spune că economia românească a duduit în 2017"

Stefana Muresan

Strategia 5G pentru România a fost aprobată în ședință de guvern

Ligia Voro

Premiul The COTERIE Best Handbag, câștigat de Atribut la New York

Ligia Voro

Mihaela ION – Partener, Popovici Nițu Stoica și Asociații participă la conferința PRIA Competition Iași, 9 iulie 2019

Stefana Muresan

Automotive Logistics Summit

Transilvania Business

Nouă intrare pe piața românească: CBRE a consiliat Bank of China în deschiderea sucursalei din București, prin închirierea a 800 mp de birouri în City Gate

Papuc Irina

Bienala Națională de Arhitectură, ediția a XIII-a, 2018

redactia

MIPIM 2017 to showcase the investment opportunities in Turkey

Ionut Oprea

Leave a Comment