Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Studio Moderna se mută în parcul de afaceri Sema Office

Studio Moderna, grupul multi-național cu origini slovene prezent în România și în alte 20 de țări, cel mai mare retailer omnichannel din zona ECE și deținător al brandurilor Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Wellneo, Top Shop, Rovus și Live Active, a închiriat un spațiu de birouri clasa A de 2.500 mp la parterul clădirii Paris din parcul de afaceri Sema Office, dezvoltat și administrat de River Development. Firma își va muta sediul în primul trimestru al anului 2018, fiind consiliată în procesul de relocare de compania de consultanță imobiliară Colliers International.
 
Sema Office, parcul de afaceri dezvoltat de River Development, va întâmpina noul chiriaș anul viitor. Cu o experiență de peste 25 de ani, grupul Studio Moderna este prezent în 21 de țări europene, iar datorită modelului de business omnichannel se adresează unei piețe de peste 360 milioane de consumatori în zona Europei Centrale și de Est. Compania deține și comercializează o varietate de branduri: Dormeo, Delimano, Top Shop, Walkmaxx, Rovus și Wellneo.
„Clientul nostru a avut o cerință foarte clară: găsirea unui sediu care să contribuie la consolidarea imaginii Studio Moderna și la creșterea satisfacției angajaților săi. În egală măsură, clădirea aleasă trebuia să ofere eficiență și tehnologie modernă, corelate cu tendințele din piața de birouri din acest moment. Amplasat într-o zonă cu o infrastructură dezvoltată și cu o conectivitate bună la mijloacele de transport, ansamblul dezvoltat de River Development răspunde nevoilor companiei”, a declarat George Didoiu, Associate Director, Office Agency în cadrul Colliers International.
Studio Moderna a deschis primele birouri în România în 2003. În prezent, firma numără peste 850 de angajați la nivel național.
“Echipa Studio Moderna din România a crescut semnificativ în ultimii ani, iar tendința este una similară pentru perioada următoare”, a explicat Zoltan Pilecki, Managing Director Studio Moderna România. „Relocarea birourilor a fost un pas natural în procesul de expansiune, ținând cont de dezvoltarea brandurilor din portofoliul nostru. Vrem să oferim echipei un spațiu modern, luminos, care să ajute la crearea unui mediu plăcut și productiv de muncă. În procesul de găsire a noilor birouri, recomandările și expertiza consultanților Colliers International ne-au ajutat să luăm cele mai bune decizii în funcție de criteriile noastre.”
Pe lângă Studio Moderna, Mega Image și Praktier își vor multa la rândul lor sediul în parcul de afaceri Sema Office. Acesta include trei clădiri de birouri aflate în faze diferite de construcție: Bruxelles, Paris și Berlin. Clădirile sunt situate în zona de vest a Capitalei, pe Splaiul Independenței, în apropierea stației de metrou Petrache Poenaru. Zona oferă o gamă largă de facilități, de la restaurante și magazine la centre sportive: centru fitness, club tenis de masă, club de sqash.
“Studio Moderna își va reloca sediul din zona Politehnica – APACA  în noua clădire de birouri Sema Office Paris. Argumentele pentru care noii parteneri au ales clădirile Paris și Bruxelles din parcul de afaceri Sema Office au fost proximitatea stației de metrou Petrache Poenaru (la un minut distanță), dar și faptul că zona nu este una foarte aglomerată. În plus, alți factori care au contribuit la luarea deciziei de mutare în Sema Office au fost existența unui număr suficient de locuri de parcare, dar și luminozitatea spațiului în care echipele își vor desfășura activitatea“, au declarat reprezentații River Development.
Potrivit datelor Colliers International, zona Centru-Vest și cea a Bulevardului Expoziţiei se vor dezvolta în mod accelerat. Cele două zone au un potenţial ridicat pentru dezvoltatori graţie conectivităţii bune, precum şi a terenurilor importante care pot susţine proiecte viitoare, și vor concentra o mare parte a suprafeţelor nou-construite de birouri în următorii ani.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Inscrieri la Safety Awards, editia a II-a

Articolul următor

 3 președinți ai unor instituții cheie  participă la conferința PRIA Public Procurement

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share