București Real Estate Ultimele stiri

Studio Moderna se mută în parcul de afaceri Sema Office

Studio Moderna, grupul multi-național cu origini slovene prezent în România și în alte 20 de țări, cel mai mare retailer omnichannel din zona ECE și deținător al brandurilor Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Wellneo, Top Shop, Rovus și Live Active, a închiriat un spațiu de birouri clasa A de 2.500 mp la parterul clădirii Paris din parcul de afaceri Sema Office, dezvoltat și administrat de River Development. Firma își va muta sediul în primul trimestru al anului 2018, fiind consiliată în procesul de relocare de compania de consultanță imobiliară Colliers International.
 
Sema Office, parcul de afaceri dezvoltat de River Development, va întâmpina noul chiriaș anul viitor. Cu o experiență de peste 25 de ani, grupul Studio Moderna este prezent în 21 de țări europene, iar datorită modelului de business omnichannel se adresează unei piețe de peste 360 milioane de consumatori în zona Europei Centrale și de Est. Compania deține și comercializează o varietate de branduri: Dormeo, Delimano, Top Shop, Walkmaxx, Rovus și Wellneo.
„Clientul nostru a avut o cerință foarte clară: găsirea unui sediu care să contribuie la consolidarea imaginii Studio Moderna și la creșterea satisfacției angajaților săi. În egală măsură, clădirea aleasă trebuia să ofere eficiență și tehnologie modernă, corelate cu tendințele din piața de birouri din acest moment. Amplasat într-o zonă cu o infrastructură dezvoltată și cu o conectivitate bună la mijloacele de transport, ansamblul dezvoltat de River Development răspunde nevoilor companiei”, a declarat George Didoiu, Associate Director, Office Agency în cadrul Colliers International.
Studio Moderna a deschis primele birouri în România în 2003. În prezent, firma numără peste 850 de angajați la nivel național.
“Echipa Studio Moderna din România a crescut semnificativ în ultimii ani, iar tendința este una similară pentru perioada următoare”, a explicat Zoltan Pilecki, Managing Director Studio Moderna România. „Relocarea birourilor a fost un pas natural în procesul de expansiune, ținând cont de dezvoltarea brandurilor din portofoliul nostru. Vrem să oferim echipei un spațiu modern, luminos, care să ajute la crearea unui mediu plăcut și productiv de muncă. În procesul de găsire a noilor birouri, recomandările și expertiza consultanților Colliers International ne-au ajutat să luăm cele mai bune decizii în funcție de criteriile noastre.”
Pe lângă Studio Moderna, Mega Image și Praktier își vor multa la rândul lor sediul în parcul de afaceri Sema Office. Acesta include trei clădiri de birouri aflate în faze diferite de construcție: Bruxelles, Paris și Berlin. Clădirile sunt situate în zona de vest a Capitalei, pe Splaiul Independenței, în apropierea stației de metrou Petrache Poenaru. Zona oferă o gamă largă de facilități, de la restaurante și magazine la centre sportive: centru fitness, club tenis de masă, club de sqash.
“Studio Moderna își va reloca sediul din zona Politehnica – APACA  în noua clădire de birouri Sema Office Paris. Argumentele pentru care noii parteneri au ales clădirile Paris și Bruxelles din parcul de afaceri Sema Office au fost proximitatea stației de metrou Petrache Poenaru (la un minut distanță), dar și faptul că zona nu este una foarte aglomerată. În plus, alți factori care au contribuit la luarea deciziei de mutare în Sema Office au fost existența unui număr suficient de locuri de parcare, dar și luminozitatea spațiului în care echipele își vor desfășura activitatea“, au declarat reprezentații River Development.
Potrivit datelor Colliers International, zona Centru-Vest și cea a Bulevardului Expoziţiei se vor dezvolta în mod accelerat. Cele două zone au un potenţial ridicat pentru dezvoltatori graţie conectivităţii bune, precum şi a terenurilor importante care pot susţine proiecte viitoare, și vor concentra o mare parte a suprafeţelor nou-construite de birouri în următorii ani.

Related posts

Mihăiţă Fundeanu: Hidroconstrucţia – cifră de afaceri de peste 110 mil. lei, în primele 6 luni ale anului. Compania vizează penetrarea pe noi pieţe prin deschiderea de sucursale în Belgia, Germania, Irak, Iordania, Kazahstan

redactia

Florin Talpeş (CEO Bitdefender), campion naţional la dans sportiv! „La vârsta asta nu contează palmaresul, ci plăcerea de a dansa…”

Stefana Muresan

Cel mai mare proiect de infrastructură mare din Timişoara, pasaj subteran de 30 mil. euro, din fonduri europene

Stefana Muresan

Ale cui sunt primele certificate montane pentru cașcaval, smântână și urdă din România

Stefana Muresan

SC Alfadin Com, de la exploatare la eficiență, în sectorul prelucrării lemnului

Stefana Muresan

Bihorenii învață de la unguri despre managementul bazinelor didactice

Traian Dan

ASA CONS ROMANIA 6.000 mc de elemente de beton pentru depozitul logistic Dedeman din Turda

Ionel Albu

Fabrica de ambalaje Exonia începe de mâine producția de ambalaje pentru parafarmaceutice. Spitalele le vor putea procura fără adaos comercial

Papuc Irina

Serge Durand a fost numit şef peste operaţiunile Airbus din România

Stefana Muresan

Singurul tablou românesc din colecția IBM, repatriat de Artmark

Ligia Voro

110 milioane de euro pentru Baia Mare, în 2020

Nora Dumitrescu

AjutamRomania.ro, platforma dedicată nevoilor unităților medicale în lupta cu COVID-19

Ligia Voro

Unique Smile, centrul de îngrijire dentară cu servicii stomatologice premium, echipă interdisciplinară și echipamente de ultimă generație

Stefana Muresan

Orădeanul Marcel Boloș, propus ministrul Fondurilor Europene

Traian Dan

Ungaria a suspendat plata ratelor la credite și contribuțiile angajatorilor

Traian Dan

OMS a deschis un fond de solidaritate împotriva Covid-19. Peste 100 de milioane de dolari s-au adunat în prima zi

Ion Surdu

Adriana Cotel, şefa Agenţiei Medicamentului, numită în fruntea Casei Naţionale de Sănătate

redactia

Troleibuze, stații noi și aer mai curat datorită investițiilor REGIO, la Mediaș

Ligia Voro

Fraţii Buzoianu, bloc cu 8 etaje pe platforma industrială a fostei fabrici Feleacul din Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Olandezii de la Damen angajează oameni din toate categoriile profesionale pentru şantierul din Mangalia. Vor să ajungă la 3.000 de angajaţi

redactia

Gala Scheherazade – "Călătoria unei speranţe"

Stefana Muresan

Sonae Sierra câștigă 3 premii europene pentru ParkLake

Ionut Oprea

Comuna care găzduiește stațiunea Elenei Udrea și-a făcut centru turistic

Nora Dumitrescu

Este gata cel mai mare centru pentru deșeuri din România

Nora Dumitrescu

Leave a Comment