București Real Estate Ultimele stiri

Studio Moderna se mută în parcul de afaceri Sema Office

Studio Moderna, grupul multi-național cu origini slovene prezent în România și în alte 20 de țări, cel mai mare retailer omnichannel din zona ECE și deținător al brandurilor Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Wellneo, Top Shop, Rovus și Live Active, a închiriat un spațiu de birouri clasa A de 2.500 mp la parterul clădirii Paris din parcul de afaceri Sema Office, dezvoltat și administrat de River Development. Firma își va muta sediul în primul trimestru al anului 2018, fiind consiliată în procesul de relocare de compania de consultanță imobiliară Colliers International.
 
Sema Office, parcul de afaceri dezvoltat de River Development, va întâmpina noul chiriaș anul viitor. Cu o experiență de peste 25 de ani, grupul Studio Moderna este prezent în 21 de țări europene, iar datorită modelului de business omnichannel se adresează unei piețe de peste 360 milioane de consumatori în zona Europei Centrale și de Est. Compania deține și comercializează o varietate de branduri: Dormeo, Delimano, Top Shop, Walkmaxx, Rovus și Wellneo.
„Clientul nostru a avut o cerință foarte clară: găsirea unui sediu care să contribuie la consolidarea imaginii Studio Moderna și la creșterea satisfacției angajaților săi. În egală măsură, clădirea aleasă trebuia să ofere eficiență și tehnologie modernă, corelate cu tendințele din piața de birouri din acest moment. Amplasat într-o zonă cu o infrastructură dezvoltată și cu o conectivitate bună la mijloacele de transport, ansamblul dezvoltat de River Development răspunde nevoilor companiei”, a declarat George Didoiu, Associate Director, Office Agency în cadrul Colliers International.
Studio Moderna a deschis primele birouri în România în 2003. În prezent, firma numără peste 850 de angajați la nivel național.
“Echipa Studio Moderna din România a crescut semnificativ în ultimii ani, iar tendința este una similară pentru perioada următoare”, a explicat Zoltan Pilecki, Managing Director Studio Moderna România. „Relocarea birourilor a fost un pas natural în procesul de expansiune, ținând cont de dezvoltarea brandurilor din portofoliul nostru. Vrem să oferim echipei un spațiu modern, luminos, care să ajute la crearea unui mediu plăcut și productiv de muncă. În procesul de găsire a noilor birouri, recomandările și expertiza consultanților Colliers International ne-au ajutat să luăm cele mai bune decizii în funcție de criteriile noastre.”
Pe lângă Studio Moderna, Mega Image și Praktier își vor multa la rândul lor sediul în parcul de afaceri Sema Office. Acesta include trei clădiri de birouri aflate în faze diferite de construcție: Bruxelles, Paris și Berlin. Clădirile sunt situate în zona de vest a Capitalei, pe Splaiul Independenței, în apropierea stației de metrou Petrache Poenaru. Zona oferă o gamă largă de facilități, de la restaurante și magazine la centre sportive: centru fitness, club tenis de masă, club de sqash.
“Studio Moderna își va reloca sediul din zona Politehnica – APACA  în noua clădire de birouri Sema Office Paris. Argumentele pentru care noii parteneri au ales clădirile Paris și Bruxelles din parcul de afaceri Sema Office au fost proximitatea stației de metrou Petrache Poenaru (la un minut distanță), dar și faptul că zona nu este una foarte aglomerată. În plus, alți factori care au contribuit la luarea deciziei de mutare în Sema Office au fost existența unui număr suficient de locuri de parcare, dar și luminozitatea spațiului în care echipele își vor desfășura activitatea“, au declarat reprezentații River Development.
Potrivit datelor Colliers International, zona Centru-Vest și cea a Bulevardului Expoziţiei se vor dezvolta în mod accelerat. Cele două zone au un potenţial ridicat pentru dezvoltatori graţie conectivităţii bune, precum şi a terenurilor importante care pot susţine proiecte viitoare, și vor concentra o mare parte a suprafeţelor nou-construite de birouri în următorii ani.

Related posts

Directorul Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo, speaker la o conferință de la Munchen

Stefana Muresan

150 de manageri, programatori, specialiști HR și marketing din peste 20 de companii de IT din România participă la Regatta IT 2018

Ionut Oprea

O plantație de aluni din Timiș produce materie primă pentru Ferrero Rocher sau Raffaello

Stefana Muresan

Zi fierbinte la ROMGAZ

Ligia Voro

The Touristic, Medieval and Exuberant Sibiu

Stefana Muresan

Terenurile agricole lucrate ar putea fi scutite de la plata impozitului local

Stefana Muresan

Proiecte europene în valoare totală de 15,6 mil. euro pentru Spitalul Județean și Spitalul Municipal din Oradea

Stefana Muresan

Proiect de mobilitate urbană cu finanţare europeană în Zalău

redactia

O nouă companie aeriană operează zboruri spre și dinspre Germania, de pe Aeroportul Timișoara

redactia

Producătorul de ambalaje Goldplast, investiții de 800.000 de euro în fabrica din Bistriţa

Stefana Muresan

Sibiul va deveni un oraș prietenos pentru bicicliști, pe bani europeni

Stefana Muresan

Ciugud, comuna cu 9.000 de euro pe locuitor bani europeni atraşi și buget de investiții de 6 mil. euro. Un investitor belgian – o nouă fabrică în domeniul automotive

Stefana Muresan

Fonduri de până la 150 de mil. euro pentru încurajarea investiţiilor

redactia

Bistriţa Retail Park, în linie dreaptă

Stefana Muresan

E.S. Ambasador Cosmin BOIANGIU, Reprezentant Permanent adjunct: „România trebuie să aibă întotdeauna încredere în sine. Să își cunoască și să își apere cu eleganță și inteligență interesele”

Stefana Muresan

Ana Birchall: Ne dorim să ducem mai departe idealurile marii familii europene

redactia

NTT DATA România, cifră de afaceri record de 53,4 mil. euro, în creștere cu 46,25%

Stefana Muresan

Eveniment de brokeraj internațional, dedicat companiilor din industria agro-alimentară, organizat de ADR Vest

Stefana Muresan

Şcoala elitelor arădene a renăscut pe bani europeni

Stefana Muresan

Romgaz are de azi un nou președinte al CA. O doamnă

Ligia Voro

Brașovul iese din clasamentul orașelor cu valori ridicate de poluare a aerului din cauza traficul auto: o nouă investiție de 16 milioane de lei

Papuc Irina

Villa Vinea produce 150.000 de litri de vin pe Valea Târnavei Mici

Stefana Muresan

Ordonanța militară cu numărul 8: se interzice și se suspendă exportul de grâu, orz, porumb, orez, floarea soarelui, ulei de semințe și produse de brutărie

Papuc Irina

Cărnurile alese de la Petry distinse cu Premiul Value&Quality Award de către statul ungar

Ligia Voro

Leave a Comment