Industrie Satu-Mare Ultimele stiri

Fabrica Electrolux din Satu-Mare, premieră mondială: primul aragaz cu funcție de gătit la abur

Electrolux a inceput sa produca la fabrica sa de la Satu Mare primul aragaz din lume cu functie de gatit la abur – o tehnologie specifica, pana acum, doar cuptoarelor incorporabile. Proiectarea aragazului a durat aproximativ 1 an, avand la baza un studiu privind preferintele consumatorilor.
Productia a inceput in septembrie 2017, iar pana in prezent au fost realizate cateva mii de asemenea produse. Potrivit directorului Dietmar Bloemer, din 2018 este prevazut exportul acestui produs in tarile din spatiul european.
Electrolux a fost infiintata in 1906, avand 20 de angajati. In 1997, fabrica a fost cumparata de grupul Electrolux, care a investit la Satu Mare circa 33 de milioane de euro, modernizand compania si aducand-o la standarde europene. Cifra de afaceri a companiei a fost anul trecut de peste 500 de milioane de lei.
“Inovatia este unul dintre cele mai importante elemente din ADN-ul brandului Electrolux, iar aragazul PlusSteam este o dovada in acest sens. Ne bucuram ca am produs la Satu Mare aragazul cu functie de gatit la abur – o premiera mondiala – si ca am reusit sa le oferim clientilor nostri posibilitatea de a experimenta si mai mult in bucatarie. Folosit pentru prima data in bucatariile profesionale, aburul este extrem de apreciat in gastronomie si suntem convinsi ca functia PlusSteam a noului aragaz Electrolux va fi apreciata de consumatori pentru versatilitatea sa.” a declarat Carmen Georgescu, Communication & Marketing Manager Electrolux Romania.
Cel mai nou aragaz Electrolux – PlusSteam – aduce un plus de valoare pentru bucataria traditionala si ajuta la extinderea varietatii de retete care pot fi preparate acasa, la aceleasi standarde ca in bucatariile profesionale. Aragazul se remarca prin versatilitate, oferind consumatorului posibilitatea de a pregati usor chiar si produse de patiserie, paine sau cozonac. Inovatia PlusSteam contribuie la dospirea aluatului la o temperatura controlata, intr-un mediu ferit de curenti, favorizand obtinerea unui interior pufos si a unei cruste crocante pentru orice produs de patiserie. In plus, datorita cantitatii adecvate de abur, produsele gatite cu PlusSteam se vor pregati uniform, cu o aroma si o textura speciala, pastrandu-si mai bine valorile nutritive.
Mai mult, aragazul Electrolux PlusSteam permite conservarea diferitelor alimente pentru perioada iernii. Cuptorul ajuta la sterilizarea rapida a borcanelor pentru conservarea muraturilor, zarzavaturilor sau fructelor pe timp de iarna, eliminand microorganismele care ar putea dauna procesului de conservare. In completare, dupa adaugarea continutului in borcanele sterilizate, aburul gateste continutul in cazul compoturilor sau legumelor crude. Pentru a oferi consumatorilor o solutie pentru obtinerea unor gustari sanatoase, preparate rapid in casa, aragazul Electrolux PlusSteam dispune si de o optiune de deshidratare a legumelor si fructelor.
„Odata cu evolutia tehnologica, piata electrocasnicelor are un potential tot mai mare de crestere, astfel ca prioritatea noastra este de a dezvolta produse care sa raspunda nevoilor consumatorilor cu solutii practice si inovatoare. Suntem mandri ca fabrica Electrolux din Satu Mare a contribuit la dezvoltarea acestui produs unic pe piata internationala si ca am putut adapta in premiera, functia PlusSteam la gama noastra de aragazuri.” a declarat Dietmar Bloemer, directorul fabricii Electrolux din Satu Mare.

Related posts

Educația pacienților și a personalului medical privind fibroza idiopatică, necesară

Transilvania Business

Medalia de argint pentru Sibiu la finala European Young Chef Award

redactia

Romgaz câștigă un contract de peste 33 milioane lei cu Oltchim

Stefana Muresan

Investiție de 1,1 mil. euro într-un club de fitness pe 2.100 metri pătrați în Vox Technology Park

Ligia Voro

Șapte start-up-uri tech primesc o finanțare inițială de 350.000 de euro

Ligia Voro

Florarii din Cluj se grupează pe internet

Nora Dumitrescu

Anvelopa cu numarul 200 de milioane, produsă de Continental Anvelope Timisoara

Stefana Muresan

Un manager școlit la Cluj a crescut afacerile Elit cu 50%

Nora Dumitrescu

Bursa de Valori București, ”îngrijorată de schimbările legislative planificate de Guvern”

redactia

E.ON Energie România a finalizat „Autostrada electrică” Iași-Târgu Mureș  

Ligia Voro

Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură în România (CCIFER) si-a ales noi administratori in Consiliul Director

Stefana Muresan

TOP ANGAJATORI 2019: Ce companii românești au apreciat angajații și care sunt surprizele clasamentului

Ligia Voro

S-a inaugurat Casa Darvas – La Roche, primul muzeu Art Nouveau din România

Traian Dan

Digitalizare prin Plantare, proiect pentru dotarea cu tablete a copiilor săraci

Traian Dan

AgroConcept – New Holland, lider mondial în mașini agricole, centru regional în comuna clujeană Apahida

Stefana Muresan

Investiţie de 70 mil. lei pentru modernizarea a 35 km de drumuri judeţene în Sibiu

Stefana Muresan

“România ar trebui să devină un hub pentru noile tehnologii”

Nora Dumitrescu

Asocierea firmelor orădene Costa Voc şi Trebor Drum Construct a câștigat contractul pentru amenajarea Parcului Industrial din Tileagd

redactia

O hală agroalimentară modernă a fost construită în Zlatna: investiție de aproape 900.000 lei

Papuc Irina

A new president for Netherlands Romanian Chamber of Commerce (NRCC)

Ionut Oprea

Studii masterale pentru specialiștii viitorului

Ionut Oprea

143 de ani de la inventarea telefonului. Care au fost primele cuvinte rostite la aparatul magic

Stefana Muresan

Clujenii de la Accesa își consolidează poziția printr-un joint-venture cu germanii de la Ratiodata

Nora Dumitrescu

Fiscul virtual, sfidat de primăriile din Sălaj

Nora Dumitrescu

Leave a Comment