Industrie Satu-Mare Ultimele stiri

Fabrica Electrolux din Satu-Mare, premieră mondială: primul aragaz cu funcție de gătit la abur

Electrolux a inceput sa produca la fabrica sa de la Satu Mare primul aragaz din lume cu functie de gatit la abur – o tehnologie specifica, pana acum, doar cuptoarelor incorporabile. Proiectarea aragazului a durat aproximativ 1 an, avand la baza un studiu privind preferintele consumatorilor.
Productia a inceput in septembrie 2017, iar pana in prezent au fost realizate cateva mii de asemenea produse. Potrivit directorului Dietmar Bloemer, din 2018 este prevazut exportul acestui produs in tarile din spatiul european.
Electrolux a fost infiintata in 1906, avand 20 de angajati. In 1997, fabrica a fost cumparata de grupul Electrolux, care a investit la Satu Mare circa 33 de milioane de euro, modernizand compania si aducand-o la standarde europene. Cifra de afaceri a companiei a fost anul trecut de peste 500 de milioane de lei.
“Inovatia este unul dintre cele mai importante elemente din ADN-ul brandului Electrolux, iar aragazul PlusSteam este o dovada in acest sens. Ne bucuram ca am produs la Satu Mare aragazul cu functie de gatit la abur – o premiera mondiala – si ca am reusit sa le oferim clientilor nostri posibilitatea de a experimenta si mai mult in bucatarie. Folosit pentru prima data in bucatariile profesionale, aburul este extrem de apreciat in gastronomie si suntem convinsi ca functia PlusSteam a noului aragaz Electrolux va fi apreciata de consumatori pentru versatilitatea sa.” a declarat Carmen Georgescu, Communication & Marketing Manager Electrolux Romania.
Cel mai nou aragaz Electrolux – PlusSteam – aduce un plus de valoare pentru bucataria traditionala si ajuta la extinderea varietatii de retete care pot fi preparate acasa, la aceleasi standarde ca in bucatariile profesionale. Aragazul se remarca prin versatilitate, oferind consumatorului posibilitatea de a pregati usor chiar si produse de patiserie, paine sau cozonac. Inovatia PlusSteam contribuie la dospirea aluatului la o temperatura controlata, intr-un mediu ferit de curenti, favorizand obtinerea unui interior pufos si a unei cruste crocante pentru orice produs de patiserie. In plus, datorita cantitatii adecvate de abur, produsele gatite cu PlusSteam se vor pregati uniform, cu o aroma si o textura speciala, pastrandu-si mai bine valorile nutritive.
Mai mult, aragazul Electrolux PlusSteam permite conservarea diferitelor alimente pentru perioada iernii. Cuptorul ajuta la sterilizarea rapida a borcanelor pentru conservarea muraturilor, zarzavaturilor sau fructelor pe timp de iarna, eliminand microorganismele care ar putea dauna procesului de conservare. In completare, dupa adaugarea continutului in borcanele sterilizate, aburul gateste continutul in cazul compoturilor sau legumelor crude. Pentru a oferi consumatorilor o solutie pentru obtinerea unor gustari sanatoase, preparate rapid in casa, aragazul Electrolux PlusSteam dispune si de o optiune de deshidratare a legumelor si fructelor.
„Odata cu evolutia tehnologica, piata electrocasnicelor are un potential tot mai mare de crestere, astfel ca prioritatea noastra este de a dezvolta produse care sa raspunda nevoilor consumatorilor cu solutii practice si inovatoare. Suntem mandri ca fabrica Electrolux din Satu Mare a contribuit la dezvoltarea acestui produs unic pe piata internationala si ca am putut adapta in premiera, functia PlusSteam la gama noastra de aragazuri.” a declarat Dietmar Bloemer, directorul fabricii Electrolux din Satu Mare.

Related posts

Dr. Daniel Metz, CEO-ul NTT DATA Romania: Ne dorim să continuăm a fi un exemplu pentru întreaga industrie IT&C

Nicolae Pop

DELEGATE™ – noua soluție de combatere a larvelor de lepidoptere (omizi), a minatoarelor, tripșilor și puricilor meliferi din pomicultură

redactia

Iulius dezvolta Openville cu un partener global

Ionut Oprea

Se redeschide perla termală a Sălajului

Nora Dumitrescu

Autostrada cu tunelul Meseș va costa 1 miliard de euro

Nora Dumitrescu

Stein & Partner anunță parteneriatul cu rețeaua globală Signium

Papuc Irina

Seminar 2 “Apiterapie altfel” – Protecție de la stupul albinelor

Ligia Voro

Andrei Trifan: ”În 2018, ne propunem să deschidem încă 10 restaurante Subway în țară”

Stefana Muresan

Zitec inaugurează biroul din Brașov și continuă extinderea echipei

Stefana Muresan

Proiectarea şi execuţia căii ferate de mare viteză Oradea-Episcopia Bihor-Cluj, lansate în acest an

Stefana Muresan

Ce facem după coronavirus. Ghid de supraviețuire a afacerilor

Nora Dumitrescu

Medist Group se relocheaza in Novis Plaza

Stefana Muresan

Turiștii din Transilvania, așteptați în Delta Dunării. Discuții despre lansarea cursei aeriene Arad-Tulcea

Ion Surdu

Grupul Taparo va acoperi necesarul de măști al României

Nora Dumitrescu

Tinerii, alături de companii și profesori, caută soluții pentru a re-Imagina lumea

Traian Dan

Aparatură medicală de peste 2 milioane de lei pentru Spitalul din Carei

Traian Dan

Dacia a reluat activitatea de producție

Nicolae Pop

Bani europeni destinati îmbunătătirii procedurilor si optimizării proceselor în Consiliul Judetean Cluj

Stefana Muresan

CBRE România l-a recrutat pe Gijs Klomp pentru funcția de Head of Investment Properties

Ligia Voro

VINVEST 2018, o ediţie dedicată Centenarului Marii Uniri

Stefana Muresan

Barometrul de conjunctură economică CCIFER 2018: Doar 20% dintre companii estimează condițiile de a face business în România ca fiind favorabile

redactia

Bucharest- skyline transformation 2025 | Globalworth, nurturing the biggest business community in Romania

Ionut Oprea

Întreprinzătorii din Ardeal, conectați cu businessmenii din SUA

Nora Dumitrescu

The MBC network is extended in Tirgu Mures

redactia

Leave a Comment