Industrie Satu-Mare Ultimele stiri

Fabrica Electrolux din Satu-Mare, premieră mondială: primul aragaz cu funcție de gătit la abur

Electrolux a inceput sa produca la fabrica sa de la Satu Mare primul aragaz din lume cu functie de gatit la abur – o tehnologie specifica, pana acum, doar cuptoarelor incorporabile. Proiectarea aragazului a durat aproximativ 1 an, avand la baza un studiu privind preferintele consumatorilor.
Productia a inceput in septembrie 2017, iar pana in prezent au fost realizate cateva mii de asemenea produse. Potrivit directorului Dietmar Bloemer, din 2018 este prevazut exportul acestui produs in tarile din spatiul european.
Electrolux a fost infiintata in 1906, avand 20 de angajati. In 1997, fabrica a fost cumparata de grupul Electrolux, care a investit la Satu Mare circa 33 de milioane de euro, modernizand compania si aducand-o la standarde europene. Cifra de afaceri a companiei a fost anul trecut de peste 500 de milioane de lei.
“Inovatia este unul dintre cele mai importante elemente din ADN-ul brandului Electrolux, iar aragazul PlusSteam este o dovada in acest sens. Ne bucuram ca am produs la Satu Mare aragazul cu functie de gatit la abur – o premiera mondiala – si ca am reusit sa le oferim clientilor nostri posibilitatea de a experimenta si mai mult in bucatarie. Folosit pentru prima data in bucatariile profesionale, aburul este extrem de apreciat in gastronomie si suntem convinsi ca functia PlusSteam a noului aragaz Electrolux va fi apreciata de consumatori pentru versatilitatea sa.” a declarat Carmen Georgescu, Communication & Marketing Manager Electrolux Romania.
Cel mai nou aragaz Electrolux – PlusSteam – aduce un plus de valoare pentru bucataria traditionala si ajuta la extinderea varietatii de retete care pot fi preparate acasa, la aceleasi standarde ca in bucatariile profesionale. Aragazul se remarca prin versatilitate, oferind consumatorului posibilitatea de a pregati usor chiar si produse de patiserie, paine sau cozonac. Inovatia PlusSteam contribuie la dospirea aluatului la o temperatura controlata, intr-un mediu ferit de curenti, favorizand obtinerea unui interior pufos si a unei cruste crocante pentru orice produs de patiserie. In plus, datorita cantitatii adecvate de abur, produsele gatite cu PlusSteam se vor pregati uniform, cu o aroma si o textura speciala, pastrandu-si mai bine valorile nutritive.
Mai mult, aragazul Electrolux PlusSteam permite conservarea diferitelor alimente pentru perioada iernii. Cuptorul ajuta la sterilizarea rapida a borcanelor pentru conservarea muraturilor, zarzavaturilor sau fructelor pe timp de iarna, eliminand microorganismele care ar putea dauna procesului de conservare. In completare, dupa adaugarea continutului in borcanele sterilizate, aburul gateste continutul in cazul compoturilor sau legumelor crude. Pentru a oferi consumatorilor o solutie pentru obtinerea unor gustari sanatoase, preparate rapid in casa, aragazul Electrolux PlusSteam dispune si de o optiune de deshidratare a legumelor si fructelor.
„Odata cu evolutia tehnologica, piata electrocasnicelor are un potential tot mai mare de crestere, astfel ca prioritatea noastra este de a dezvolta produse care sa raspunda nevoilor consumatorilor cu solutii practice si inovatoare. Suntem mandri ca fabrica Electrolux din Satu Mare a contribuit la dezvoltarea acestui produs unic pe piata internationala si ca am putut adapta in premiera, functia PlusSteam la gama noastra de aragazuri.” a declarat Dietmar Bloemer, directorul fabricii Electrolux din Satu Mare.

Related posts

Bistrița Năsăud: Un artist a creat un sat tradiţional la poalele Munţilor Rodnei

redactia

Sprijin din partea autorităților pentru editorii legitimi de presă scrisă și online, în contextul crizei generate de COVID19

Nicolae Pop

Parcare etajată cu 336 de locuri în proiect la Oradea

Ligia Voro

180 mil. lei pentru susținerea producției de roșii românești

Stefana Muresan

Primăria Oradea va investi într-o echipă de fotbal

Traian Dan

SmartBill donează 35.000 de euro pentru Spitalul Județean din Sibiu

Ion Surdu

Coral BioGreens, jud. Bihor – afacere de milioane de euro din produse de 2-3 lei

Ligia Voro

Electric Castle a început în forță și îi așteaptă astăzi pe Limp Bizkit

Ligia Voro

Cum va fi modernizată Piața Izvoare din Baia Mare

Nora Dumitrescu

Cluj: Tetarom SA ar putea fi listată la Bursă

Stefana Muresan

Conferință internațională la USAMV Cluj-Napoca

Ligia Voro

Romgaz rămâne jucător activ pe piaţa de furnizare în contextul liberalizării pieței

Ligia Voro

Emag va face livrări cu dube electrice în Ardeal

Nora Dumitrescu

Castelul Corvinilor intră în restaurare: 5 milioane de Euro, din fonduri UE

Papuc Irina

Bilanț pentru sectorul zootehnic: peste 606 milioane de euro pentru dezvoltarea fermelor de producție

Ion Surdu

Mai aveți câteva zile pentru a vă înscrie la seminarul „Bioeconomie și eficiență energetică în industria agroalimentară”

Ligia Voro

O comună din Bihor, Sânmartin, prima din ţară care licitează distribuţia de gaz

Traian Dan

Pakistanezii vor să trimită jumătate de milion de muncitori în România

Stefana Muresan

Primul hotel de cinci stele al Clujului va fi resuscitat

Nora Dumitrescu

Apple Pay devine disponibil clienţilor Orange Money

Ligia Voro

Protocol pentru sprijinirea de către Consiliul Județean Cluj a construirii Spitalului Regional de Urgență

Stefana Muresan

Cum arată automobilul fără șofer în versiunea Bosch. Soluții pentru mașinile autonome, create la Cluj

redactia

Wizz Air, noi planuri de dezvoltare in Iasi

Stefana Muresan

Fosta fabrică Casa Albă Independența va deveni sediul Tribunalului Sibiu

Papuc Irina

Leave a Comment