Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Holcim : Mobilitatea urbana trebuie realizata cu solutii durabile

Constructiile ecologice, produse sub conceptul de arhitectura eco, au inceput sa fie promovate in Europa inca din anii ’80.
Eco-cartierele reprezinta o vecinatate sau o  zona care trebuie re-dezvoltata, in care se promoveaza sustenabilitatea pe termen lung  prin folosirea unei infrastructuri optime, dezvoltarea de cladiri verzi si gandirea ansamblului ca si interconectivitate. Acest concept fixeaza un cadru in care se pot stabili obiective, se pot defini proiecte si se pot conjuga eforturile pentru a construi mai bine si sustenabil.
Tot mai multi oameni vor trai la oras, iar asigurarea mobilitatii urbane este esentiala. ”Contributia Holcim in acest scop este de a sprijini realizarea unei infrastructuri durabile prin: crearea de optiuni de transport intermodal, construirea de cladiri inteligente, independente energetic, implementarea solutiilor inovatoare de betoane permeabile care ne pot ajuta sa avem strazi fara inundatii si care asigura un management inteligent de preluare a apelor pluviale, de reabilitare a strazilor in orase cu un disconfort minim pentru comunitatea unde se desfasoara lucrarea.”, au explicat reprezentantii Holcim.
Exemplificate in cadrul unui studiu de caz privind conceptul de eco-cartier, “Solutiile Holcim pentru mobilitate urbana” prezinta solutii si produse capabile sa dezvolte si sa imbunatateasca accesul la mobilitate in oras.”
Puteți afla mai multe informații despre solutiile Holcim de la Alina Surducan, Manager Regional Promovare si Implementare Produse si Solutii în cadrul conferinței  „Mobilitatea viitorului în Cluj-Napoca” care va avea loc în data de 23 noiembrie, la ora 9h30, la Hotel Napoca, sala Forum (adresa: strada Octavian Goga, nr. 1, Cluj-Napoca). Pentru înscrieri vă rugăm să accesați acest link: http://bit.ly/2iCjhqt

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Wens Insipre Club un concept unic în Cluj Napoca

Articolul următor

Se pun în vânzare primele abonamente la Untold

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share