Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wens Insipre Club un concept unic în Cluj Napoca

La aniversarea a 20 de ani, WENS Travel a lansat in 7 noiembrie 2017, in prezenta a peste 150 de invitati,  WENS INSPIRE CLUB, un club dedicat celor mai fideli calatori care au ales sa exploreze lumea alaturi de WENS Travel.
”WENS Inspire Club isi propune sa fie un spatiu inspirational care sa reuneasca o comunitate pasionata de calatorii dar si animată de dorinta de a impartasi experiente din destinatiile descoperite alaturi de WENS TRAVEL”, a declatat Mihaela Căluşer, antreprenoarea care a fondat agenţia de turism Wens Travel în urmă cu 20 ani.
Beneficiile exclusive ale membrilor WENS INSPIRE CLUB au menirea sa aduca plus valoare calatoriilor si sa adauge un supliment de savoare la destinatie dar, in egala masura, sa creeze legaturi speciale intre oameni cu pasiuni si interese comune care impartasesc atat dragostea pentru calatorie dar si aceea pentru comunitatea careia apartin.
„Unul dintre beneficiile speciale ale membrilor clubului este programul Zoom The World, o serie de intalniri in cadrul carora acestora li se vor prezenta programele turistice inedite create pentru a celebra lansarea WENS INSPIRE CLUB. De asemenea, la aceste intalniri, membri vor avea ocazia sa impartaseasca impresii si preferinte pe baza carora Wens Travel va contura design-ul unor noi circuite individualizate, dedicate lor, transformand astfel harta lumii dintr-un puzzle static intr-o constructie dinamica, vie, armonioasa, amprentata de dorintele si descoperirile comunitatii de calatori, membri WENS.” a mai spus Mihaela Căluşer.

Wens Travel premiaza pasiunea de a calatori
Calatorind cu WENS Travel, alaturi de beneficiile din orașul de rezidență și de cele la destinație, membrii acumuleaza stele WENS care le pot aduce  un CELEBRATION WEEKEND.
Stelele Wens se acorda tuturor calatorilor care achizitioneaza serviciile turistice Wens Travel, calitatea de membru dobandindu-se la acumularea a 30 de astfel de stele. Membrii Wens Inspire Club beneficiaza de profesionalismul Wens Travel dar si de expertiza si serviciile premium ale partenerilor .
Pentru mai multe informatii despre WENS INSPIRE CLUB, puteti accesa site-ul www.wens.ro si pagina de Facebook

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

252 de staţii de încărcare rapidă şi ultra-rapidă pentru autovehicule electrice până în 2020

Articolul următor

Holcim : Mobilitatea urbana trebuie realizata cu solutii durabile

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share