Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

NRCC Gala Dinner Cluj

Dupa aproape 2 ani de prezenta constanta in Cluj prin evenimente de networking si continut, Netherlands Romanian Chamber of Commerce – NRCC organizeaza pe data de 27 noiembrie prima editiei a NRCC GALA DINNER CLUJ, un eveniment premium, ce imbina componenta de socializare cu business networking-ul.

PRIAevents sustine acest eveniment interactiv  destinat mediului  de buisness din Cluj-Napoca, datorita experientei sale de peste 12 ani in organizare de evenimente premium pentru mediul de business din Romnia si de comunicare eficienta pentru clientii sai.

Evenimentul va include o Receptie, urmata de o Cina (cu Intermission inclus  – o pauza de 30 de minute, ideala pentru networking), dar si o vibranta Petrecere la final. Evenimentul isi propune sa aduca impreuna comunitatea NRCC din Bucuresti si Cluj, alaturi de comunitatea de business locala, in total, peste 150 de oameni.
Delegatia oficiala NRCC va fi reprezentata de catre Echipa Executiva, dar si Board-ul NRCC
(reprezentanti ai companiilor NN Asigurari, ING, Business Lease, Mazars, Vapro, Colliers, Bliss Imobiliare si ES Elektro).
”Din luna ianuarie 2016, NRCC este o prezenta activa in Cluj, cautand mereu sa identifice noi oportunitati de interactiune cu comunitatea de business locala. Feedback-ul primit din partea acesteia a fost unul pozitiv, fapt ce ne-a incurajat sa organizam in Cluj in aceasta primavara prima editie in afara Bucurestiului a evenimentului nostru dedicat IMM-urilor, in parteneriat cu Camera de Comert Romana Britanica (BRCC). Dezvoltarea NRCC in Cluj ramane in continuare o prioritate pentru noi, asadar am decis sa „indraznim” din nou, lansand in Cluj un nou concept de eveniment anual: NRCC GALA DINNER. Purtand semnatura NRCC, evenimentul va fi unul special, ce va iesi din tiparul clasic al evenimentelor de business. Ne vom bucura de o seara relaxanta, in timpul careia vom promova comunitatea NRCC (si Olanda desigur), vom socializa si petrece” declara Maurits Dohmen, Director Executiv al NRCC.
MOTIVE PENTRU A PARTICIPA LA EVENIMENT
– Audienta premium, formata din top managementul unor companii variate (ca industrii si dimensiune), membre in comunitatea NRCC, dar si companii externe

  • Numeroase oportunitati de business networking
  • Un meniu rafinat, intr-o locatie de 5* (Grand Hotel Italia), combinat cu specialitati culinare olandeze
  • Un program special (muzica live in timpul petrecerii, show de lumini, momente video speciale)

 
Taxele de participare la eveniment sunt urmatoarele:
– 125 euro / persoana (pentru membrii NRCC)
– 135 euro / persoana (pentru membrii organizatiilor partenere, lista este disponibila aici)
– 150 euro / persoana (pentru companiile externe)
Companiile interesate de oportunitati de sponsorizare in cadrul evenimentului, sunt rugate sa contacteze echipa executiva la info@nrcc.ro.
Fondata in anul 2006, Camera de Comert Romana Olandeza (NRCC) este una dintre cele mai active camere bilaterale, avand ca obiectiv major promovarea relatiilor comerciale dintre cele doua tari. NRCC faciliteaza crearea de noi conexiuni si parteneriate de afaceri intre membrii sai. NRCC este si membru activ in Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei, vorbind in numele membrilor si asigurandu-se astfel ca deciziile luate de autoritatile romane sustin dezvoltarea sectorului privat. Comunitatea NRCC include peste 200 de membri, provenind din 20+ de industrii si din orase precum Bucuresti, Cluj, Bacau, Brasov, Constanta si Iasi. Detalii complete pe www.nrcc.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aeroportul Iasi a inregistrat, in premiera, 1 milion de pasageri

Articolul următor

 Conferința “ Leadershift “ organizată de Mentally Fit la București, în 15 noiembrie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share