Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

 Conferința “ Leadershift “ organizată de Mentally Fit la București, în 15 noiembrie

În data de 15 Noiembrie, Institutul Mentally Fit Easten Europe, în parteneriat cu Camera Bilaterală de Comerț Româno-Belgiană (BEROBA) și Camera de Comerț Româno-Britanică (BRCC) se va lansa pe piața din România, organizând conferința LEADERSHIFT. Această conferință reprezintă un efort al camerelor de comerț față de consolidarea leadership-ului membrilor parteneri și nu numai. Invitat de onoare și speaker principal va fi însuși Alain Goudsmet, CEO al Mentally Fit Global și expert în coaching, recunoscut la scară mondială pentru companiile de top cu care a colaborat și prestigioasele universități în cadrul cărora a predat.
Tehnicile pe care Alain Goudsmet le utilizează sunt deprinse din cei 20 de ani ai săi de experiență în  “mental coaching”, atât în peisajul corporatist, lucrând cu lideri din firme precum IBM, AirFrance, Shell, Ernst &Young, Unilever, dar mai ales în domeniul sportului, activând pentru o bună perioadă de timp în calitate de “mental coach” al Lotului Olimpic al Belgiei. În acest fel, Alain a reușit să adapteze filozofii și metafore din lumea sportului într-un context profesional, pentru o stimulare mai eficientă a energiilor individuale și dinamicii de echipă.
“ După ce pe parcursul anului precedent am avut parte de nenumărate întâlniri cu lideri ai comunității de business din România, am ajuns la concluzia că proiectele antreprenoriale din această zonă progresează atât în numere, cât și în ceea ce privește indicatorii de performanță.
Astfel, modul în care Mentally Fit poate consolida progresul acestor inițiative constă în varietatea de unelte simple și practice, inspirate din sportul de înaltă performanță care, odată implementate, oferă un impuls clar, canalizând energia echipelor și a indivizilor spre eficiență definitivă la locul de muncă.
 
Conform abordării noastre, ingredientele universale ale performanței sunt reprezentate de confidență, curaj, implicare, perseverență și un spirit solid de echipă. În sport, există două concepte de timp: “Acum” sau “Prea târziu”. Pentru noi este ACUM. Alătură-te nouă ! “ – Alain Goudsmet – CEO Mentally Fit Global
 
Manageri și lideri ce alcătuiesc comunitatea de business din România sunt așteptați pe 15 Noiembrie, între orele  9:00 și 13,00 , în sala de conferințe a hotelului Novotel din București, pentru a lua parte într-un mod interactiv la o prezentare live pe care Alain o va conceptualiza folosindu-se de energia și participarea activă a celor din audiență. Ineditul conferinței constă în abordarea unică ce oferă participanților șansa de a dezbate concepte abstracte precum talent, energie sau atitudine, elemente cruciale în menținerea unui progres constant pe plan profesional și personal. Mai mult, acest eveniment va reprezenta totodată o excelentă oportunitate de networking pentru invitați.
 
Mentally Fit Institute a fost fondat de către Alain în 1996 și reprezintă o asociație științifică multidisciplinară care aduce împreună oameni de știință și specialiști în propagarea energiei umane, precum doctori, nutriționiști, psihologi și “mental coaches”. În decursul a celor aproximativ 22 de ani de existență, Mentally Fit s-a extins pe 4 continente, astăzi dispunând de o varietate de mai bine de 20 de naționalități în rândul echipei de traineri ce dirijează activitatea acestui institut.
 
Viziunea Mentally Fit are la bază premisa conform căreia coeficientul spiritual este ceea ce deosebește oamenii de animale, reprezentând suma dintre IQ, PhQ (capacitatea Fizica )  și EQ (inteligență emoțională). Examinarea acestui coeficient spiritual (SQ) constă în abilitatea de a înțelege nevoia organizațiilor și implicit a oamenilor pentru un scop în ceea ce fac. Astfel, dispunând de un sens bine definit, oamenilor li se oferă o mai mare deschidere spre creativitate și spre răspunsuri la întrebări fundamentale ce pot extinde considerabil orizonturi.
 
“ După ce am participat în cadrul seminarului susținut de Alain Goudsmet  pe parcursul Săptămânii Belgiene desfășurate la Cluj-Napoca, am fost convins pe deplin că trebuie să facem demersurile necesare organizării unui astfel de eveniment și la București. Mental Coaching-ul devine treptat una dintre principalele influențe ale business-ului contemporan și putem să ne adaptăm acestei tendințe doar învățând de la cei mai buni din industrie. “ – Alain Schodts – Președinte BEROBA
 
 
În luna Iulie 2017, Asociația de Business Belgiano-Română, împreună cu Ambasada Regatului Belgiei de la București au anunțat formarea Camerei Bilaterale de Comerț. Astfel, BEROBA reprezintă astăzi o organizație de business a cărei scop principal constă în încurajarea afacerilor dintre cele două state prin promovarea și apărarea intereselor membrilor săi, totodată oferind potențialilor membri acces la o platformă ce dispune de informații relevante cu privire la dezvoltarea business-ului atât în Belgia, cât și în România.  În număr de mai bine de 85, atât companii și oameni de afaceri, cât și entități belgiene cu interese comerciale, organizează în România încă din anul 2013 întâlniri constante, urmărind consolidarea comunității de business Belgiano-Română.


Camera de Comerț Româno-Britanică reprezintă principala organizație care facilitează comerțul bilateral și business-ul între Regatul Unit și România. Misiunea BRCC constă în asigurarea unei colaborări sustenabile între cele două țări prin intermediul unui dialog business-to-business cât mai transparent, care să creeze un context favorabil dezvoltării investițiilor. Oferind numeroase parteneriate și o rețea extinsă de persoane cu influență, atât din peisajul corporatist, cât și pe plan individual, BRCC pune la dispoziție resursele, cunoștințele și infrastructura necesară pentru materializarea oportunităților de business a companiilor britanice în România, dar și vice-versa.
 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

NRCC Gala Dinner Cluj

Articolul următor

Banca Transilvania, profit net de 780 mil. lei la 9 luni, în creştere cu 18,7%

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share