Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Optim PM: ParkLake Shopping Center primeste certificarea finala BREEAM “Excellent”

Optim Project Management a asistat ParkLake Shopping Center pe parcursul intregului proces de certificare BREEAM. Acest lucru a adus centrului comercial obtinerea unui certificat final “BREEAM 2013 New Construction Retail, Excellent”.
Procesul de certificare a inceput in faza de Concept Design, iar specialistii de la Optim PM au oferit dezvoltatorului suport si consultanta continua in toate etapele acestei proceduri.
“Suntem bucurosi sa finalizam unul dintre cele mai complexe procese de certificare verde de pe piata imobiliara locala. ParkLake este astazi singurul centru comercial din Romania care este certificat conform standardului “2013 New Construction”, o procedura noua si mai stricta a certificarii BREEAM”, a declarat Valentin Mocancea, evaluator BREEAM din cadrul Optim Project Management.
Optim Project Management a avut un rol major in construirea ParkLake Shopping Center. Cu o echipa de 35 de profesionisti implicati pe tot parcursul proiectului, Optim PM a furnizat cu succes servicii de Project Management, Cost Management, Procurement, coordonarea chiriasilor si proiectarea arhitecturala pentru unele magazine de retail, spatii publice interioare si finisaje exterioare.
Optim PM are o echipa de evaluatori licentiati si profesionisti acreditati, care acopera toate metodele BREEAM. Compania ofera servicii de pre-evaluare și evaluare preliminara pentru a permite clientilor sai si echipelor lor de proiectare sa stabileasca cerintele BREEAM intr-un stadiu incipient al dezvoltarii, permitand astfel proiectului de a raspunde provocarilor si posibilitatilor de dezvoltare durabilă inca de la inceput. Serviciul de “Design Advice” poate ajuta echipele de proiectare sa obtina un rating BREEAM necesar cat mai eficient posibil, inainte de efectuarea unei evaluari BREEAM oficiale si aplicarea pentru obtinerea certificarii BREEAM. Evaluatorii nostri pot oferi o gama larga de expertize in domeniul BREEAM, inclusiv in domeniul ecologiei, energiei, acusticii, construciilor, ingineriei mecanice si electrice si al specificatiilor materialelor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CTP a achiziționat Phoenix Logistics Center

Articolul următor

Transgaz, profit în creştere cu 21% în 9 luni

Citește și:
Citeste mai mult

2.9 billion people still offline

New data from ITU suggest ‘COVID connectivity boost’ – but world’s poorest being left far behind An estimated…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share