Cluj Cultural

WE LOVE RETRO – Cel mai așteptat festival de muzică retro din România, în această sâmbătă la Cluj-Napoca

Mult așteptatul festival de muzică retro din România,
WE LOVE RETRO, va avea loc în această sâmbătă, începând cu orele 20:00, la Sala Polivalentă Cluj-Napoca. Aflat la cea cea de-a patra ediție, festivalul aduce pe scenă mai mulți artiști ai anilor ’90, decât în edițiile precedente, mai exact, 6 nume reprezentative acestei industrii muzicale: 2 Unlimited, Haddaway, Corona, Dj Sash!, iar în premieră N&D și Sweet Kiss, care s-au reunit în exclusivitate pentru acest eveniment.
Mai mult decât atât, WE LOVE RETRO va pune un mai mare accent pe partea de producție a evenimentului, pregătind 2 scene și o scenografie mai complexă, care va teleporta invitații într-un show de excepție. Pe scena secundară va întreține atmosfera cel mai cunoscut DJ al litoralului și al capitalei din anii 80-90: DJ tovarășu’ Sorin Lupaşcu.
“Festivalul WE LOVE RETRO este un festival original, aflat în prezent la cea de a patra ediție. Ne bucurăm că am devenit o sursă de inspirație și pentru alți organizatori, însă invităm publicul clujean, și nu numai, să experimenteze pe 18 noiembrie un spectacol, care îi va transpune cu adevărat în anii 80-90, nu doar prin muzică, ci și prin atmosfera pregătită. Nu va fi un simplu concert, ci o experiență cu-adevărat RETRO” afirmă Iancu Șerbănescu, Director Festival WE LOVE RETRO.
Serviciile de catering și bar vor fi asigurate de organizator și nu de către administratorul locației. Astfel, se vor pregăti 42 de locații pentru bar, gestionate de 60 barmani profesioniști, un loc special pentru zona de food-court cu mâncare specifică anilor 90, iar plata se va face prin “token-uri” (jetoane), nu prin plată cash. Acest lucru va permite ca servirea să se facă în modul cel mai rapid, evitând cozile infernale. Participanții vor avea posibilitatea de a cumpăra astfel de “token-uri” din locațiile special amenajate. În ceea ce privește atmosfera, organizatorii vor readuce în fața publicului televizoare și radiocasetofoane specifice anilor 90, adică un adevărat muzeu media al anilor 90. Se vor pregăti și spații de gaming pe renumitele console Nintendo și SEGA, pentru ca participanții să poată retrăi amintirile copilăriei. De asemenea, organizatorii încurajează participanții să nu asiste pasiv la muzica pregătită, ci să devină chiar ei mega-staruri ai anilor 80-90, prin concursurile organizate la zona de KARAOKE (scena secundară).
Intrarea în sală se va face de la ora 19:00, accesul fiind prin 2 intrări (ambele în fața Salii Polivalente), o intrare pentru Dancing Area și cealaltă pentru biletele cu loc. Datorită numărului foarte mare de bilete vândute la zona Dancing Area, normele ISU nu permit ca cei cu loc să coboare pe zona de dans (pentru a evita supra-aglomerări). Este interzis fumatul în sală, drept urmare vor fi amenajate 2 zone pentru fumători.
Organizatorii anunță că au mai rămas doar 700 de bilete. De la an la an cererea a fost tot mai mare. Costurile biletelor sunt: Diamond Seat și Golden Circle – 160 de lei, Standard Seat – 120 de lei, Standard Dance și Basic Seat – 100 lei. Biletele pot fi achiziționate de la: Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, Agenția Teatrală Cluj, Orange Sediul Central, Orange P-ța Unirii, Orange Shop Iulius Mall, Iulius Mall la parter (standul Ticket Event lângă̆ Info Point), Platinia Mall (salonul Gett’s Color Bar). De asemenea, biletele pot fi cumpărate și online: biletmaster.ro și eventim.

Related posts

CONAF și Federația de Petrol și Gaze aduc conferința Pactul de Muncă la Cluj-Napoca

Ligia Voro

Start-up Nation mută sute de firme din Cluj în Sălaj

Nora Dumitrescu

Ungurii donează patru armăsari de rasă pentru hergheliile din Transilvania

Traian Dan

Banca Transilvania: mai puțin contact fizic, mai mult servicii online

Nora Dumitrescu

EnergoBit, nouă injecție de capital

Ligia Voro

Narcis Neaga revine la șefia CNAIR

Ligia Voro

Singurul tablou românesc din colecția IBM, repatriat de Artmark

Ligia Voro

ACI Cluj, cifră de afaceri cu 40% mai mare în 2016 și lucrări contractate de 40 mil. de euro în 2017

Stefana Muresan

177 abonamente gratuite la Untold oferite de organizatori

Ionel Albu

Institutul Inimii din Cluj-Napoca își relocă arhiva de documente pentru reorganizarea activității în contextul pandemiei COVID-19

Ionel Albu

GoOnline – solutia completa de eCommerce pentru IMM-uri, lansată de Banca Transilvania impreuna cu Blugento

Stefana Muresan

AWAKE lansează AWAKE Spotlight și invită trupe și DJ să fie parte din line-up

Ligia Voro

Marile combinate ale Transilvaniei își recrutează oameni de la Cluj-Napoca  

Nora Dumitrescu

Cluj: Tetarom SA ar putea fi listată la Bursă

Stefana Muresan

Lucrările de construire a Monumentului Unirii și pentru refacerea parcului din Cetate, investiție de 18 mil lei, încep în aprilie

Stefana Muresan

O companie clujeană a lansat primul magazin online din România cu documente de HR profesioniste

redactia

20.000 de euro s-au strâns la Balul Rotary Zalău pentru Casa Memorială “Iuliu Maniu”

redactia

Aeroportul Cluj sărbătorește pasagerul cu numărul 1 milion în anul 2019

Stefana Muresan

Sibiu Jazz Festival 2018 și-a stabilit programul

Stefana Muresan

iTech Transilvania by ARIES Transilvania, singurul cluster IT din Sud-Estul Europei certificat Gold Label pentru Excelenţă

redactia

„Un absolvent de arte nu ajunge șomer”. Interviu cu rectorul Universității de Artă și Design Cluj, Radu-Marcel Moraru

redactia

UBB Cluj, peste 12.000 de locuri disponibile în sesiunea de toamnă

redactia

Clujul este pe primul loc în țară la absorbția fondurilor europene, devenind astfel și județul cu cel mai mare buget din România. Bătălia pentru acești bani și eforturile depuse.

Nicolae Pop

Sonaca Aerospace Transylvania has started the developing of its activities on S200 aircraft and is recruiting new employees

Stefana Muresan

Leave a Comment