Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Renault oferă noi drumuri pentru mobilitate

Tehnologia a însemnat pentru Renault, dintotdeauna, mai mult decât efortul cotidian de cercetare pentru găsirea celei mai eficiente soluții. Fie că vorbim de primele punctaje de cinci stele la testele EuroNCAP, de introducerea motoarelor turbo în Formula 1 și de performanțele din motorsport, de Espace – primul monovolum din industrie, sau de prima gamă de autovehicule electrice, la capitolul tehnologie, Renault demonstrează mereu că țintește atât inovația cât și excelența.
În zilele noastre, vehiculele cu “zero emisii” caută un nou drum pentru mobilitate, iar Renault oferă prima gamă de modele electrice de serie: Twizy, ZOE, Kangoo. Twizy și Zoe sunt cele mai potrivite soluții pentru mobilitatea urbană și le veți putea studia in showroom-urile Renault.
Leader în vânzări pe segmentul vehiculelor electrice în Europa, Renault avansează cu programul său inovator și strategia Z.E. (Zero Emisii). Marca a lansat în aceast an în România noul ZOE, cel mai vândut vehicul electric din Europa, dotat cu baterie Z.E. 40, care oferă o autonomie NEDC ̽ de 400 km (echivalentul unei distanțe reale de 300 km în mediu urban și limitrof). Aceasta incorporează o energie de 41 kWh, iar capacitatea sa de stocare este aproape dublă în comparație cu bateria standard 22kWh.
Conceput și tehnologizat la Centrul Tehnologic Renault din Guyancourt, iar mai apoi asamblat la fabrica din Flins, modelul ZOE este lansat în Romania cu motorul Motorul R90, propunând doua niveluri de echipare: LIFE şi INTENS. Clienții pot opta, încă de pe versiunea de baza, între bateria Z.E.22 (240 Km NEDC) şi bateria Z.E.40 (400km NEDC). Cu ocazia lansării acestui model, marca Renault propune clienților o nouă variantă de comercializare, de tipul „Full Purchase”, care include prețul bateriei.
TWIZY este o soluție fără precedent pentru condusul în oraș. Ușurința și agilitatea sa amintesc de lumea scuterelor și motocicletelor, dar standardul de siguranță și confort pe care îl oferă este aproape de cel al unui vehicul cu patru roți. TWIZY devine astfel soluția ingenioasă pentru deplasările urbane, surprinzând în același timp caracteristicile esențiale ale vehiculelor electrice Renault: agilitate, dinamism, siguranță.
Puteți afla mai multe informații despre mașinile electrice și ce propune Renault de la Alexandru Vescu, Brand manager, în cadrul conferinței  „Mobilitatea viitorului în Cluj-Napoca” care va avea loc în data de 23 noiembrie, la ora 9h30, la Hotel Napoca, sala Forum (adresa: strada Octavian Goga, nr. 1, Cluj-Napoca). Pentru înscrieri vă rugăm să accesați acest link: http://bit.ly/2iCjhqt

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Compania de leasing operaţional a BRD se extinde la Cluj, Timișoara și Iași

Articolul următor

Strabag, câștigătoare pentru realizarea lotului de autostradă Târgu Mureș-Ungheni, în valoare de 192 milioane lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share