Auto Cluj Finante-banci Timiș Ultimele stiri

Compania de leasing operaţional a BRD se extinde la Cluj, Timișoara și Iași

ALD Automotive, companie de leasing operaţional, filiala BRD-Groupe Societe Generale şi a grupului ALD, se extinde pe piaţa din afara Bucureştiului cu trei reprezentanţi regionali, Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi, pentru a deservi clienţii corporate şi companiile mici şi mijlocii cu sedii în 24 de judeţe din ţară.
”Anunţăm extinderea acoperirii regionale în 24 de judeţe noi cu soluţii de mobilitate şi leasing operaţional. Am început încă din iunie cu Moldova şi am continuat cu Transilvania şi Banat, datorită potenţialului de dezvoltare al acestor zone – fiecare regiune fiind un pol important pentru industrii cheie în economie. În Timiş, de exemplu, industria de automotive este printre cele mai importante, în Iaşi se dezvoltă businessuri în IT, alături de afacerile cu tradiţie în textile, iar Cluj este cel mai mare hub tech din provincie. Atât companiile mari, care reprezintă, în continuare, categoria majoritară a clienţilor noştri, cât şi IMM-urile din aceste regiuni, care au început să înţeleagă beneficiile leasingului operaţional, ne oferă oportunităţi de dezvoltare în perioada următoare”, a declarat Cătălin Olteanu, director comercial ALD Automotive.
În prezent, mai mult de 50% din flota ALD Automotive utilizată de companii româneşti a fost livrată către firme din provincie. Numărul de clienţi din portofoliul companiei a crescut în ultimii trei ani, principalii vectori de creştere fiind dezvoltarea canalului de vânzări directe prin dealeri locali şi lansarea produsului de tip White Label, dedicat IMM-urilor.
Reprezentanții regionali vor oferi servicii personalizate de leasing operațional, consultanță adaptată și soluții de mobilitate companiilor care activează cu precădere în sectoare de producție și servicii din județele deservite.
ALD este lider global în soluții de mobilitate, furnizând servicii de leasing operațional și management de flote în 43 de țări către o gamă variată de clienți: companii multinaționale, întreprinderi mici şi mijlocii, persoane fizice autorizate și persoane fizice.

Related posts

Marisiensis se amână pentru luna octombrie 2020

Ligia Voro

Avionul de lux al omului de afaceri Ioan Niculae, scos la vânzare de Banca Transilvania la un preţ de pornire de 5,17 milioane de dolari

Stefana Muresan

Cluj: Traseul Centurii Metropolitane, transmis Guvernului pentru avizare

Stefana Muresan

Leave a Comment