Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

IAR Braşov, afaceri de peste 100 milioane de lei

Producătorul de aeronave IAR Braşov (IARV) a înregistrat în primele nouă luni o cifră de afaceri de 100,5 milioane lei, în creştere anuală cu 27%. Cea mai mare parte din totalul cifrei de afaceri a constat în modernizarea elicopte­relor Puma, circa 35 mil. lei.
Pe locul doi se poziţionează piesele de schimb şi reparaţii piese de schimb pentru elicoptere Puma, 27 mil. lei. Practic jumătate din afacerile IAR Braşov au venit din reparaţiile şi mo­dernizarea Puma. IAR a semnat în aprilie un acord cu Airbus Helicopters privind cooperarea exclusivă pentru producerea în România a elicopterului multirol H215M, un aparat de zbor greu, bimotor.
Potrivit acordului, IAR va deveni contractor principal pentru orice posibilă comandă de elicoptere H215M pe care Ministerul român al Apărării o va face pentru a înlocui flota îmbătrânită. Datoriile pe termen lung se cifrează la 5,76 milioane lei, iar datoriile comerciale la 87,6 milioane lei. Compania este controlată de statul român în proporţie de 64,89%, restul acţiunilor fiind împărţite de ceilalţi investitori de pe piaţa de capital de la Bucureşti.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Coșuri cadou corporate de sărbători - pentru succesul afacerii tale

Articolul următor

21 de soluţii inteligente de la Cluj IT Cluster pentru Alba Iulia Smart City 2018

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share