Antreprenori București Lideri si afaceri Slider

Coșuri cadou corporate de sărbători – pentru succesul afacerii tale

Coșuri cadou corporate sunt o modalitate excelentă de fidelizare a angajaților și colaboratorilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
Studiile arată că impactul emoțional este cu mult mai mare atunci când angajatul primește un cadou personalizat decât atunci când i se oferă un simplu plic cu o primă de sărbători. Creator de coșuri cadou business personalizate, Gourmetgift.ro este furnizorul de încredere al celor mai mari companii din România în privința cadourilor de sărbători.
Unul dintre elementele esențiale pentru succesul unei afaceri este gradul de fericire și satisfacție a propriilor angajați și a colaboratorilor, fie că vorbim despre clienți sau furnizori. În acest context, sărbătorile de iarnă sunt un prilej excepțional de fidelizare a angajaților și de creare a unei legături mai puternice cu clienții companiei. Începând de aici apare problema alegerii cadoului potrivit de Crăciun. Un studiu de impact realizat pe parcursul mai multor sezoane de cadouri a scos la iveală date interesante: chiar dacă ar fi tentați să primească bani sau tichete cadou drept recompensă cu ocazia sărbătorilor, angajații au declarat că astfel de cadouri nu le-a creat sentimentul că ar fi primit altceva decât o recompensă firească, asociată uneia de natură salarială. În contrapartidă, un cadou personalizat, atent ales le-a creat o emoție pozitivă și amintire plăcută.

Coșurile cadou – un ”mulțumesc” elegant și plin de personalitate
Devenite deja tradiție în majoritatea țărilor europene, coșurile cadou de Crăciun reprezintă un mod elegant de a fideliza angajații și colaboratorii companiei. Alegerea unui coș cadou bine alcătuit este poate cea mai frumoasă formă de a mulțumi la sfârșit de an celor care au făcut ca afacerea dumneavoastră să fie una de succes. Asta cu atât mai mult cu cât fiecare coș cadou reprezintă mai mult decât o sumă de bunătăți frumos ambalate. ”Un coș cadou spune o poveste. Este povestea celui care îl oferă și este și povestea celui care îl primește și care așteaptă, cu emoție, să ajungă acasă, alături de soție și copii și să desfacă bunătățile ambalate cu grijă și pasiune. Coșurile cadou primite în preajma sărbătorilor fie ne invită la o masă tradițională cu produse bio, cozonac și vin fiert, fie ne trimit într-o lume strălucitoare și diversă și ne invită să gustăm din bunătățile care au făcut istorie la nivel internațional. Coșurile de sărbători nu sunt simple cadouri de pe care ștergem prețul de achiziție, ci sunt modalități de fidelizare care pot fi personalizate, pot fi contruite după gustul și dorința celor care oferă sau al celor cărora le este oferit”, spune Floriana Tiron, manager gourmetgift.ro, unul dintre cei mai mari furnizori de coșuri cadou din România.

Coșurile gourmetgift.ro alese de cele mai mari companii din România
De altfel, colecția de Crăciun 2017 a celor de la gourmetgift.ro oferă soluții de cadouri adaptate tuturor bugetelor dar și personalizate în funcție de momentele speciale de la sfârșitul anului. Găsim coșuri speciale destinate copiilor pentru sărbătoarea Crăciunului sau de Moș Nicolae, găsim coșuri cadou fără alcool, celebrele coșuri cu produse tradiționale sau fastuasele coșuri cadou pline de bunătăți din pivnițele și bucătăria internațională.
Varietatea produselor, prețul corect, distribuția făcută la timp și calitatea fără compromisuri a cadourilor business oferite de gourmetgift.ro a făcut ca cele mai mari firme din România să aleagă gourmetgift.ro drept furnizor de încredere pentru cadourile de Crăciun. Fie că vorbim despre companii multinaționale din București, Cluj, Timișoara, Iași, Ploiești, Brașov, Constanța, fie că vorbim despre firme mari din toate celelalte județe ale țării, toate companiile au apreciat coșurile cadou oferite de gourmetgift.ro drept produse de calitate și care au creat o impresie pozitivă puternică în rândul angajaților și colaboratorilor.
Coșuri cadou cu beneficii fiscale
Pe lângă faptul că reprezintă un cadou inspirat de Crăciun, coșurile cadou de Crăciun aduc și beneficii fiscale importante petru compania dumneavoastră. Codul fiscal oferă companiilor care cumpără coșuri cadou deductibilitate la calculul impozitului pe profit, scutiri semnificative de la plata taxelor sociale și scutire la plata impozitului pe venit la nivel de angajat.

Related posts

NTT DATA Romania, parteneriat cu EVW Holding în implementarea soluţiei de industrie SAP DBM

Stefana Muresan

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: Summit Agro. Experiență și tehnologie japoneză  

Ligia Voro

Patronii conduși de Ion Lucian vor să se alieze cu prefectura sălăjeană

Nora Dumitrescu

Auto Schunn România: Sprijinind tinerii, avem timpul de partea noastră!

Stefana Muresan

Teraplast cumpără o fabrică de panouri sandwich în Serbia

Stefana Muresan

CSR Overview 2019: „Responsabilitatea socială vine din interior!”

Papuc Irina

ABSL announces the ABSL Awards Gala, on April 19th, Hotel Intercontinental, Ronda Ballroom

Stefana Muresan

Lansare Start-Up Nation 2018

redactia

Compania bistrițeană Record, trei contracte importante pe final de an

Stefana Muresan

Smart City Industry Awards, dominate de administrațiile și companiile din Transilvania

redactia

UPDATE. Nou director general la Romgaz. Management defectuos al fostei conduceri

Ligia Voro

Brandul Orange Business Services pe piața românească

Ligia Voro

IASI – well represented at European level in the Outsourcing industry

Ionut Oprea

Asiguratorii și-au mutat biroul în propria locuință

Nora Dumitrescu

Deschidere oficială VINVEST 2019

Stefana Muresan

Primul liceu privat de aviație din România, înființat la inițiativa omului de afaceri lugojean Daniel Gabriel Olariu

Stefana Muresan

Află cum să răspunzi provocărilor unei activități economice în mediul virtual la webinariile „Afacerea ta în mediul online”

Papuc Irina

Proiectul rezidențial Maurer Panoramic se înalță la Cluj

redactia

CBRE este consultantul de închiriere pentru proiectul Bucur Retail Park din București

redactia

Electroglobal va realiza instalațiile electrice pentru noul spital Regina Maria din Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Povestea primei pensiuni care a accesat fonduri europene din Regiunea Nord-Vest

Stefana Muresan

150 de tineri experimentează educație prin aventură în România

Ligia Voro

Vodafone menține românii contectați în „Cea mai performantă rețea mobilă”

Ligia Voro

Industria auto, unul dintre principalii piloni ai economiei românești, conform Euler Hermes

Ligia Voro

Leave a Comment