Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

PwC România: Măsurile implementate de România pentru a reducere emisiile de gaze cu efect de seră în transporturi

În cadrul Conferinței intitulată “Mobilitatea viitorului” organizată de Camera Franceză de Comerț și Industrie din România (CCIFER), ce va avea loc la Cluj – Napoca în data de 23 noiembrie, PricewaterhouseCoopers România (PwC România) va prezenta aspecte cu privire la măsurile implementate  de România pentru a reducere emisiile de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante din punct de vedere energetic, precum și principalele mecanisme financiare de susținere a achiziționării de vehicule electrice atât de către persoane fizice, cât și juridic publice sau private
Echipa PwC România va prezenta necesitatea colaborării dintre factorii de decizie din România și mediul de afaceri pentru implementarea măsurilor optime de reducere a nivelului poluării generate de autovehicule, precum și pentru dezvoltarea unui parc auto modern, bazat pe combustibili alternativi, care să nu aducă atingere mediului înconjurător.
PwC România va expune succint cadrul legislativ european referitor la poluarea generată de autovehicule, precum și eventuale măsuri care pot fi adoptate pentru ca România să își alinieze legislația națională cu cea comunitară și să atingă obiectivele stabilite de instituțiile europene abilitate.
De asemenea, experții din cadrul PwC România își vor îndrepta atenția către efectele generate de recentele schimbări legislative adoptate la nivel național, mai exact de eliminarea timbrului de mediu pentru autovehicule începând cu 1 februarie 2017.
În cadrul Conferinței, echipa PwC va prezenta bune practici ale statelor membre care au ca obiectiv dezvoltarea pieței de automobile electrice, punând accentul pe beneficiile acordate de către aceste state pentru achiziționarea de astfel de vehicule. Vor fi expuse de asemenea oportunități și modele de succes care  au funcționat în alte state, precum și efectele pozitive care au fost generate ca urmare a implementării acestora.
Se vor puncta, de asemenea, stadiul în care se află în prezent piața de vehicule electrice în România, evoluția acesteia, precum și proiectele avute în vedere pentru dezvoltarea atât a parcului de vehicule electrice, cât și a infrastructurii aferente acestuia.
Echipa PwC România va fi formată la Cluj din Livia Stan și Carmen Dan, specialiști cu o importantă experiență în accesarea de mecanisme financiare pentru companii și reglementări fiscale în domeniul mediului.
 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Invisible Influence, bilete premium cu 45% discount, doar azi

Articolul următor

Inaugural Hungarian & Balkan Real Estate Awards & Investment Forum

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share