București Eveniment

Invisible Influence, bilete premium cu 45% discount, doar azi

Invisible Influence e evenimentul de comunicare nonverbala si limbajul corpului, pe care nu vrei sa-l pierzi in 2018! Kevin Hogan prezinta secrete si tactici de perfectionare in domeniul comunicarii nonverbale, persuasiunii si a limbajului nonverbal si va fi in Bucuresti, pe 15 martie 2018! Biletele pentru evenimentul de la Palatul Parlamentului au fost puse in vanzare si pana pe 20 noiembrie, aveti o reducere de 45% la biletele premium!
Invisible Influence: secretele de a primi un raspuns pozitiv prin intermediul limbajului corpului, comunicarii nonverbale sau ultimelor strategii si tactici de persuasiune.
Daca vrei sa devii mai persuasiv cu fiecare zi care trece, trebuie sa vii sa-l vezi pe Kevin Hogan pentru a afla ultimele noutati in ceea ce priveste comunicarea nonverbala, persuasiunea si limbajul corpului. Eveniment recomandat oameniilor de vanzari, antreprenoriilor, manageriilor, online marketers sau oricarei persoane care isi doreste o relatie sau o relatie mai buna.
Atat in viata, cat si in afaceri, chiar si cei mai buni au nevoie de instrumente eficiente pentru a fi intr-adevar convingatori.
Limbajul nonverbal poate transmite informatii in proportie de aproximativ 55%, in timp ce prin comunicare verbala se transmit doar 7%.
Invata sa-ti transmiti mesajul intr-un mod cat mai eficient, la Masterclass-ul sustinut de dr. Kevin Hogan pe 15 martie 2018.
Dr. Kevin Hogan,  Expertul in Limbajul Corpului si Influentarea inconstienta – numit astfel de catre The New York Times,, vine in Romania pentru a sustine Masterclass-ul Invisible Influence, dedicat tuturor celor care isi dorescsa-si transmita mesajul intr-un mod mult mai eficient, atat in mediul de afaceri, cat si in cel personal.
Kevin Hogan este autorul cartiilor “Psihologia Persuasiunii”, “Stiinta influentei” si a altor 22 de carti, cae au fost traduse in 43 de limbi.
In ultimul deceniu, el a devenit Expertul in Limbajul Corpului si Influentarea inconstienta, fiind astfel numit de catre ABC, Fox, BBC, The New York Times, The New York Post si alte reviste populare precum Forbes, Investors Business Daily, InTouch, First for Women, Succes! si Cosmopolitan.
Scopul acestui program este de a dezvalui participantilor un set valoros de secrete si cum le poti pune in practica zi de zi.
Dr. Hogan a adus influențe de vârf și strategii de persuasiune etică către numeroase companii Fortune 500. A lucrat cu echipe de vânzări, lideri în conducere și chiar a sustinut speech-uri cu note de bază pentru întâlniri majore de corporații speciale.
Dr. Kevin Hogan va ajunge in Bucuresti in martie. Misiunea lui e de a va arata cum sa incheiati mai multe vanzari, sa faceti negocieri mai bune si sa comunicati cu alte persoane intr-un mod in care sa se simta respectate, apreciate si cum sa te faci placut intr-un mod natural.
Mai multe detalii despre eveniment si biletele disponibile pe www.blackcardevents.ro

Related posts

ALISIA ENCO, colecție unicat de accesorii pentru cămăși

Ionut Oprea

Bursa de la București a închis ședința de joi în creștere ușoară pe majoritatea indicilor

Papuc Irina

~Video 1

Kinstellar strengthens its real estate team with Victor Constantinescu

Ionut Oprea

Tranzacțiile amânate în România vor duce la o reducere a volumului investițional pe plan local

Papuc Irina

Top projects to consider when moving by 2025 – residential, future skyline changers | Bucharest – skyline transformation 2025

Ionut Oprea

City-dwellers take centre stage in MIPIM 2020 conversations

Ionut Oprea

Prima conferinta LIVE Pria Competiton are loc in 7 mai 2020, de la ora 11

Ionut Oprea

River Development: Businesses should not give up their strategies, their own mission

Ionut Oprea

Bucharest- skyline transformation 2025 | Immofinanz: For over a decade, our office buildings have been landmarks in their areas

Ionut Oprea

CeBIT Future Match 2016

Transilvania Business

Jon Watkins appointed COO Western Europe for VGP

Ionut Oprea

5ENSI – Sensorial  Brasserie Concept, de săptămâna viitoare în Aviatorilor 8

Ionut Oprea

Griffes | Open space – a thing of the past?

Ionut Oprea

Conferinta Nationala Business (r)Evolution 2018 debuteaza joi, 22 martie 2018, la Oradea

Stefana Muresan

Conferinta Internationala Femei in Afaceri 2016

Transilvania Business

Targul National Imobiliar, editia primavara 2016

Zilele Agriculturii Romanesti

Transilvania Business

Deco Days

Stefana Muresan

Cea mai spectaculoasă ediție Bookfest Timișoara

Stefana Muresan

Se reiau cursele TAROM pe ruta Tîrgu Mureș – București!

redactia

EuropaProperty announces short-list for the 13th annual SEE Real Estate Awards

Ionut Oprea

Incepe Internet & Mobile World 2017 – doua zile de business de calitate

Stefana Muresan

Prima conferință online destinată agriculturii în Republica Moldova, LIVE pe 25 iunie 2020 de la ora 11:30

Papuc Irina

Leave a Comment