București Eveniment

Invisible Influence, bilete premium cu 45% discount, doar azi

Invisible Influence e evenimentul de comunicare nonverbala si limbajul corpului, pe care nu vrei sa-l pierzi in 2018! Kevin Hogan prezinta secrete si tactici de perfectionare in domeniul comunicarii nonverbale, persuasiunii si a limbajului nonverbal si va fi in Bucuresti, pe 15 martie 2018! Biletele pentru evenimentul de la Palatul Parlamentului au fost puse in vanzare si pana pe 20 noiembrie, aveti o reducere de 45% la biletele premium!
Invisible Influence: secretele de a primi un raspuns pozitiv prin intermediul limbajului corpului, comunicarii nonverbale sau ultimelor strategii si tactici de persuasiune.
Daca vrei sa devii mai persuasiv cu fiecare zi care trece, trebuie sa vii sa-l vezi pe Kevin Hogan pentru a afla ultimele noutati in ceea ce priveste comunicarea nonverbala, persuasiunea si limbajul corpului. Eveniment recomandat oameniilor de vanzari, antreprenoriilor, manageriilor, online marketers sau oricarei persoane care isi doreste o relatie sau o relatie mai buna.
Atat in viata, cat si in afaceri, chiar si cei mai buni au nevoie de instrumente eficiente pentru a fi intr-adevar convingatori.
Limbajul nonverbal poate transmite informatii in proportie de aproximativ 55%, in timp ce prin comunicare verbala se transmit doar 7%.
Invata sa-ti transmiti mesajul intr-un mod cat mai eficient, la Masterclass-ul sustinut de dr. Kevin Hogan pe 15 martie 2018.
Dr. Kevin Hogan,  Expertul in Limbajul Corpului si Influentarea inconstienta – numit astfel de catre The New York Times,, vine in Romania pentru a sustine Masterclass-ul Invisible Influence, dedicat tuturor celor care isi dorescsa-si transmita mesajul intr-un mod mult mai eficient, atat in mediul de afaceri, cat si in cel personal.
Kevin Hogan este autorul cartiilor “Psihologia Persuasiunii”, “Stiinta influentei” si a altor 22 de carti, cae au fost traduse in 43 de limbi.
In ultimul deceniu, el a devenit Expertul in Limbajul Corpului si Influentarea inconstienta, fiind astfel numit de catre ABC, Fox, BBC, The New York Times, The New York Post si alte reviste populare precum Forbes, Investors Business Daily, InTouch, First for Women, Succes! si Cosmopolitan.
Scopul acestui program este de a dezvalui participantilor un set valoros de secrete si cum le poti pune in practica zi de zi.
Dr. Hogan a adus influențe de vârf și strategii de persuasiune etică către numeroase companii Fortune 500. A lucrat cu echipe de vânzări, lideri în conducere și chiar a sustinut speech-uri cu note de bază pentru întâlniri majore de corporații speciale.
Dr. Kevin Hogan va ajunge in Bucuresti in martie. Misiunea lui e de a va arata cum sa incheiati mai multe vanzari, sa faceti negocieri mai bune si sa comunicati cu alte persoane intr-un mod in care sa se simta respectate, apreciate si cum sa te faci placut intr-un mod natural.
Mai multe detalii despre eveniment si biletele disponibile pe www.blackcardevents.ro

Related posts

Elite transilvane la ”Celebrate Cluj Party & Networking”

A. I.

Sales & Marketing Conference

Transilvania Business

Ambasadori la Universitatea de Vest din Timisoara

Nicolae Pop

Perspective internationale in arhitectura, la Cluj-Napoca

Transilvania Business

Warsaw first Polish city to join EBRD Green Cities

Ionut Oprea

The 2018 Monaco Yacht Summit: Introducing new clientele to the superyacht world

redactia

Quai Antoine Ier: superyacht lifestyle exhibition at the 2017 MYS

Ionut Oprea

Noul guvern vorbește despre o autostradă Timișoara-București

Stefana Muresan

Gala Elitelor Medicale Clujene, Ediția I

Supply Chain & Logistics Forum: cum arată sectorul industrial și logistic în 2017 și cum se adaptează managerii noilor cerințe?

Stefana Muresan

IATA Calls for Borders to Open and Continued Relief Measures

Ionut Oprea

Conferință internațională la USAMV Cluj-Napoca

Ligia Voro

Masquerade Ball 2016!

Tirdea Ionut

Pineberry, cămășile „no one without”

Papuc Irina

Acces gratuit la informații medicale de calitate în cadrul conferinței „Medici Pentru Tine”

Stefana Muresan

Forumul Industriei Auto 2019 are loc mâine, la Craiova

Stefana Muresan

Forumul de Afaceri România – Vietnam

Ligia Voro

Strategia energetica a Romaniei va fi dezbatuta la PRIA Energy Conference

Conferinţa ZF Branduri româneşti, Oradea, 12 septembrie. Cum pot construi antreprenorii branduri locale puternice care să reziste pe piaţă

A. I.

CBRE a consiliat Regus pentru deschiderea unui nou centru în Sun Plaza, București

Papuc Irina

Co-fondatorul rLoop, organizația care a câștigat competiția SpaceX Hyperloop, vine la Bucharest Technology Week

Stefana Muresan

The Woman – Leadership si antreprenoriat

TBI Bank garantează clienților dobândă de 1% la depozite pentru retragerile înainte de termen

Ligia Voro

Business Mark – Real Estate & Construction Forum

Ionut Oprea

Leave a Comment