Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cel mai important premiu de afaceri din lume, oferit ACI CLUJ

Una dintre cele mai mari companii de construcții din România, ACI Cluj SA a câștigat Premiul The Bizz 2017, distincție internațională acordată de Confederația Mondială a Afacerilor (WORLDCOB), anunță Capital. Premiul BIZZ 2017, considerat cel mai important premiu de afaceri din lume, oferit celor mai importante companii pentru excelența lor în afaceri, a fost înmânat conducerii ACI Cluj SA în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la hotel Janah Burj Al Sarab, Dubai.
Confederaţia Mondială a Întreprinderilor, înfiinţată în 2004, este o organizaţie internaţională de frunte care cuprinde mai mult de 3.000 de companii membre. WORLDCOB inspiră dezvoltarea afacerilor la nivel mondial, încurajează crearea de reţele de afaceri şi promovează responsabilitatea socială corporativă la nivel global.
Deasemenea, în 2016, compania din Cluj a fost premiată, într-o ceremonie desfăşurată la Cannes, de către Europe Business Assembly of Oxford (EBA), pentru „diversitatea şi complexitatea lucrărilor” executate, fiind considerată una dintre cele mai bune companii în domeniul construcţiilor industriale şi rezidenţiale din România.La rândul sau,preşedintele acestei companii,Ioan Aşchilean, a primit premiul ,,Managerul anului’’din partea Comitetului ,,Socrates’’ Oxford UK.
În portofoliul ACI CLUJ se găsesc lucrări precum: Macromex Edenia Distribution Center, cel mai înalt depozit de produse congelate din Europa, restaurarea Salinei Turda, cel mai vizitat obiectiv turistic din România, clădirea Facultăţii de Știinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor a universităţii Babes Balyai din Cluj-Napoca, cea mai mare clădire educaţională din Transilvania, restaurarea Parcului Central şi clădirii Cazino din Cluj-Napoca, precum şi sedii de bănci, cum ar fi construcţia sediului central BRD Societe Generale din Cluj-Napoca sau restaurarea sediului central al Băncii Naţionale Române din Cluj Napoca.
Sursa foto: acicluj.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

VGP sees further growth potential in Romania

Articolul următor

Americanii de la Key Safety Systems, noii proprietari ai fabricilor de la Arad și Sibiu

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share