Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Trei asocieri de firme, interesate de amenajarea Stațiunii balneo-climaterice de la Ocna Mureș, contract de peste 6 mil. de euro

Procedura de atribuire a lucrărilor în valoare de peste 6 milioane de euro pentru amenajarea Stațiunii balneo-climaterice de la Ocna Mureș a ajuns în faza evaluării ofertelor, urmând ca în 4 decembrie să fie anunțat câștigătorul. Valoarea mare a contractului estimată la 26.832.324 de lei, fără TVA (5.847.605 euro, fără TVA) și complexitatea lucrărilor au atras firme din țară și străinătate (Italia) sub formă de asocieri.
Potrivit ziarulunirea.ro, în cursă au rămas 3 asocieri care însumează 9 firme: 1. Asocierea S.C. Contrascom Construcții Bența SRL din Tîrgu Mureș – S.C. Concelax SRL din București împreună cu subcontractanții S.C. Consus Electric SRL din Tîrgu-Mureș și S.C. Instarom SRL din Tîrgu Mureș; 2. Asocierea formată din societățile S.C. Frimat SPA (Italia) – S.C. Scotta SRL (Italia) – S.C. Scotta Timiș SRL; 3. Asocierea S.C. TCI Contractor General S.A. (Cluj-Napoca) – S.C. Iasicon S.A. (Iași).
Prin revitalizarea stațiunii balneo-climaterice se urmărește revigorarea întregului oraș și a zonei Ocna Mureș în ansamblul ei.
Va fi construit un complex turistic cu spaţii cu destinaţii multiple, printre care bază de agrement, sală de fitness, restaurant, săli de tratament terapeutice, recuperare medicală, înfrumuseţare şi sănătate, magazin de echipamente şi produse balneare și cosmetice, piscină, locuri de joacă pentru copii şi altele.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oferta restaurantelor și o experiență de cumpărături relaxantă vor modela viitorul industriei outlet

Articolul următor

ACAROM si EXACT SYSTEMS organizeaza Quality Academy, Pitesti, 28 noiembrie 2017

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share