Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BVB și SIBEX au fuzionat; România va avea o singură bursă

Tribunalul Bucureşti a admis cererea formulată cu privire la fuziunea dintre Bursa de Valori Bucureşti ( BVB ) şi SIBEX, dispunând înregistrarea menţiunilor de fuziune, majorarea capitalului social al BVB şi radierea Sibex, se arată într-un comunicat al Casei de Avocatură PeliFilip, care a asistat întreaga operaţiune.
În acest fel, România va avea o singură bursă de valori de la 1 ianuarie 2018, după fuziunea prin absorbţie dintre cel două burse.
La începutul lunii octombrie, Bursa de Valori Bucureşti (BVB) anunţa că a primit de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) acceptul modificării autorizaţiei de funcţionare ca urmare a majorării capitalului social de la 76,74 milioane lei la 80,49 milioane lei, în urma fuziunii cu SIBEX.
Potrivit BVB, valoarea finală a majorării de capital social al societăţii, ca urmare a fuziunii prin absorbţie cu SIBEX, rezultată în urma implementării operaţiunilor prevăzute în Proiectul de Fuziune şi aprobate prin Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor BVB, precum şi prin Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor SIBEX a fost aprobată prin Hotărârea Consiliului de Administraţie al BVB.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Regiunea Turda - Câmpia Turzii primește 155 milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată

Articolul următor

Regio 2014-2020: Peste o jumătate de miliard de lei pentru drumurile din Nord-Vest

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share