Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antreprenor din Odorheiu Secuiesc, franciză pentru magazinele Ambient din Bistriţa, Mediaş, Sighişoara şi Sighetul Marmaţiei

Andras Lehel, un antreprenor în vârstă de 41 de ani din Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita, a preluat în franciză patru din cele zece magazine ale retailerului de bricolaj Ambient, aflat în reorganizare, arată datele din Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, scrie zf.ro.
Compania APC Universal Partner, controlată integral de Andras Lehel, a semnat din iulie anul acesta şi până la începutul lunii decembrie contracte de franciză pentru magazinele Ambient din Bistriţa, Mediaş, Sighişoara şi Sighetul Marmaţiei. Primul magazin francizat a fost cel din Bistriţa, iar ultimul cel din Sighetul Marmaţiei, contract semnat pe 4 decembrie 2017.
„La data de 4 decembrie 2017 a fost semnat contractul de franciză pentru Sighetul Marmaţiei cu aceeaşi societate APC Universal Partner SRL,iar operaţional activitatea a început cu data de 5 decembrie 2017”, se arată în documentul citat.
Sistemul de franciză face parte din planul de reorganizare al Ambient Sibiu care încearcă astfel să salveze unul dintre cele mai puternice branduri din retail create de la zero de un antreprenor român. Distribuitorul de materiale de cons­trucţii şi articole de bricolaj Am­bient Sibiu a intrat în insolvenţă în 2015. Compania este controlată de Ioan Ciolan.
Potrivit sursei citate, Andras Lehel, cel care a preluat până acum toate cele patru magazine Ambient, a înfiinţat compania APC Universal Partner în iulie 2016, astfel că anul trecut firma a avut o cifră de afaceri zero. Andras Lehel a fost şi director general şi administrator al companiei Melinda-Impex Instal, un distribuitor de materiale de instalaţii şi obiecte sanitare cu afaceri de 153 mil. lei, o marjă de profit de 8% şi 253 de salariaţi în 2016.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Remus Lăpuşan şi Nicolae Minea, numiți administratori ai Transgaz pentru următorii patru ani

Articolul următor

Ungaria, nouă autostradă spre România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share