Arad Infrastructura Ultimele stiri

Ungaria, nouă autostradă spre România

Guvernul Ungariei a lansat procedura pentru construirea unui nou segment al Autostrăzii M44, care va face legătura între Autostrada M5 şi localitatea Békéscsaba, situată în apropierea frontierei cu România.
Guvernul Ungariei a prezentat proiectul de construire a unui nou segment al Autostrăzii M44. Secţiunea de autostradă va avea lungimea de zece kilometri, va face legătura între localităţile Lakitelek şi Tiszakurt şi va include un pod cu lungimea de 556 de metri peste Râul Tisa, informează Agenzia Nova şi site-ul de profil Worldhighways.com.
Potrivit publicaţiei Hungarian Times, licitaţia publică pentru acordarea contractului de construire a acestui tronson al Autostrăzii M44 a fost deja lansată.
Segmentul Lakitelek-Tiszakurt este parte a proiectului Autostrăzii M44, care va face legătura între Autostrada M5, din zona Kecskemet (aflată la 90 de kilometri sud-est de Budapesta) spre Bekescsaba, localitate situată în apropierea frontierei cu România, în zona punctului vamal Vărşand (judeţul Arad).

Related posts

Indicatorii record ai Bosch in Romania

Ionut Oprea

Ambasadorul Luca Niculescu, ales preşedinte al Grupului Ambasadorilor Francofoni din Franţa

redactia

Comerțul electronic este principalul motor al creșterii și schimbării pentru piața depozitelor

Stefana Muresan

Leave a Comment