Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Turda, investiții de 7 milioane de euro, fonduri europene, în construcția de drumuri și locuințe sociale

Municipiul Turda va investi 7 milioane de euro din fonduri europene pentru drumuri și locuințe sociale.
Municipiul Turda a anunțat că strategia sa de dezvoltare locală destinată comunităților marginalizate a fost admisă la finanțare. Lista proiectelor câștigătoare a fost comunicată joi de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. Proiectul se numește ”Turda – oraș incluziv”.
”Strategia de Dezvoltare Locală destinată comunităților marginalizate, selectată la finanțare, prevede modernizare a drumurilor, reabilitări, construcții de locuințe sociale, utilități, formare profesională, programe “a doua șansă”, prevenția abandonului școlar, educație sanitară. Proiectele vizează zonele urbane marginalizate, iar prin componenta de locuire (locuințele sociale) și prin componenta de formare, vizează întreg municipiul Turda”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Turda.
În paralel, la nivelul municipiului Turda se desfășoară și proiectul finanțat tot prin POCU, “CEPS Turda – Calitate, Egalitate și Prietenie în școlile din Turda”, în valoare de 1,4 milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Ungaria, nouă autostradă spre România

Articolul următor

Transgaz, cerere de participare la privatizarea Vestmoldtransgaz din Republica Moldova

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share