Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rebranduire pentru Hotelul Coroana de Aur din Bistrița: Grand Hotel Coroana

Fostul Hotel Coroana de Aur din municipiul Bistrița își schimbă nu doar aspectul, ci și numele, devenind Grand Hotel Coroana. Complexul se află în ample procese de modernizare, după achiziționarea sa de către frații Moldovan, cunoscuții proprietari ai cramei Jelna.

Turiștii vor fi întâmpinați de un logo nou, iar până la a vizita și admira transformarea complexului hotelier Coroana de Aur în Grand Hotel Coroana la Bistrița, pe noua pagină web, parte a procesului de înnoire, reprezentanții unității turistice lansează invitația de a fi oaspete de poveste, amintind că hotelul este menționat în celebrul roman al lui Bram Stoker.

Frații Daniel și Ovidiu Moldovan, proprietarii Cramaei Jelna, au achiziționat hotelul Coroana de Aur la licitația din decembrie 2023 împreună cu antreprenorul Florin Font. Maramureșeanul Florin Font derulează afaceri în sectorul imobiliar, construcții și deține un restaurant în Bistrița. Lichidatorii de la CITR au acceptat suma de 4,14 mil. euro (TVA inclus) pentru achiziționarea complexului hotelier din centrul municipiului.

Restaurantul și zona de lobby ale hotelului au fost înnoite grație investițiilor derulate de Drosera Building, compania prin intermediul căreia s-a realizat achiziția, potrivit Bistrița Business.

La achiziționarea Coroanei de Aur

„Ne-am decis de ceva vreme să depunem ofertă pentru Coroana de Aur, va fi o completare extraordinară la businessul pe care-l avem noi deja la Jelna. Am mers în parteneriat (50-50) cu prietenul nostru Florin Font și ieri am semnat contractul cu CITR. Avem termen 30 de zile să facem transferul proprietății și apoi vrem să ne apucăm de lucru! Este mult de renovat la Coroana de Aur, vom începe cu restaurantul și cu zona de recepție. Desigur, vom avea grijă și la rezervările și contractele în derulare, activitatea nu va fi întreruptă. Preluăm și angajații din acest moment. Cu experiența pe care o avem la Jelna, credem că vom readuce Coroana de Aur la strălucirea pe care o merită!” spunea, la momentul achiziției, Daniel Moldovan.

Grand Hotel Coroana, cu  un teren aferent proprietății de 2958 mp, are 98 de camere, 67 dintre ele fiind de 4 stele, iar 31 de 3 stele. Complexul are un restaurant, sală de conferințe, parcare, oferind clienților și câteva sugestii turistice ale zonei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un pod pietonal și ciclist va traversa Crișul Repede în zona Hotelului Hilton

Articolul următor

Consilierul de stat László Borbély: Peste 600 milioane de euro, bani nerambursabili, vor fi puși la dispoziție pentru proiecte privind solurile sustenabile

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share