Brașov Investitii Turism Ultimele stiri

Superland, cel mai mare loc de joacă pentru copii din sud-estul Europei, investiție de aproximativ 10 milioane de euro

Superland, cel mai mare loc de joacă pentru copii din sud-estul Europei, s-a deschis la ieşirea din Braşov spre localitatea Cristian, investiţia dezvoltatorul LH EL Investment SRL ridicându-se la aproximativ 10 milioane de euro. Superland se întinde pe 17.000 de metri pătraţi şi cuprinde o zonă de 1.600 de metri pătrați tobogane, un Luna Park, o zonă de jocuri electronice și una dedicată realității virtuale.
Copiii mai mari de 4 ani au o zonă specială de 1.400 de metri pătraţi, practic un labirint imens, dispus pe patru niveluri unde îşi vor putea testa abilităţile.
Sunt şi tobogane, trambuline, locuri speciale pentru căţărare, trasee cu obstacole, bazine cu mingi şi multe alte surprize. Copiii mai mici de patru ani au şi ei o zonă destinată lor, concepută în aşa fel încât totul să fie sigur. Cei mici vor găsi aici jucării şi tot felul de tobogane adaptate vârstei lor.
O altă atracţie este Luna Park, care are o suprafaţă de aproape 400 de metri pătraţi. Aici copiii vor putea găsi un carusel, un pendul, dar şi maşini zburătoare. O premieră vor fi maşinile de bumping alimentate de baterii şi echipate cu pistoale cu laser. Nu vor lipsi nici jocurile electronice, dar şi un spaţiu unde părinţii se vor putea juca împreună cu cei mici.
Majoritatea jocurilor sunt concepute astfel încât să dezvolte capacitatea de coordonare a copiilor. Pentru copiii mai mari de şase ani există şi zonă cu console conectate la ecrane de mari dimensiuni unde se vor putea juca cele mai în vogă jocuri video. Unic va fi si cinematograful 8D care va avea o vedere panoramic la 360 de grade.
O altă mare atracţie este simulator de schi, unde indiferent că este vară sau iarnă, ai impresia că eşti pe pârtie. Simulatorul are o suprafaţă care poate susţine trei persoane simultan şi poate fi închiriat cu sau fără instructor. Separat de locul de joacă la Superland sunt cinci camere speciale unde se vor putea organiza petreceri cu animatori de la prinţi şi prinţese, la supereroi sau piraţi şi vrăjitoare.
Clubul creativ este şi el o noutate. Aici copiii vor putea picta, vor face puzzle-uri şi vor putea juca diverse jocuri care le testatează cunoştinţele. Va exista şi o masă cu nisip unde copiii vor putea face sute de forme. La Superland sunt şi zone de relaxare, magazine, dar şi cafenele şi restaurante. Pentru că spaţiul de joacă este mare copiii vor avea brăţări speciale şi vor putea fi urmăriţi de părinţi pe telefonul mobil în orice moment. Superland va avea 120 de angajaţi, dintre care mai mult de jumătate vor fi animatori şi îngrijitori pentru copii.
Sursa foto: facebook/Superland

Related posts

PIB a crescut în termeni reali cu 5,6% în trimestrul III 2020 față de trimestrul II

Traian Dan

Sucuri din mere de Bihor 100% ecologice

Traian Dan

Metropola Cluj a intrat în parteneriat cu Hamburg, Rotterdam și Marsilia

Nora Dumitrescu

Cristian Hotoboc, președintele PALMED-Asociația Furnizorilor de Servicii Medicale din România: ”Sistemul de sănătate, public și privat, sunt complementare și trebuie să coexiste”

Stefana Muresan

Metroul de Cluj a fost deblocat

Nora Dumitrescu

VO Bacău – lucrările au început cu 4 luni mai devreme 

Ligia Voro

Începe ediția a 7-a a Electric Castle!

Ligia Voro

Made in România. Ce materiale promoționale și cadouri vor primi oficialii europeni care vor participa la reuniunile prezidate de România

redactia

Compania Coralia Com din Sighi­şoa­ra, afaceri de 7,5 mil. euro cu o reţea de opt magazine şi activităţi de distribuţie

redactia

CFR deschide 14 şantiere pentru lucrări de modernizare a podurilor şi podeţelor, inclusiv în Sibiu. Executant – Arcada Company

Stefana Muresan

Rezerve internaţionale în scădere la Banca Naţională a României

Traian Dan

Agenția de rating Standard & Poor’s a îmbunătățit ratingul României

Traian Dan

Alba: Fostul patron al Supremia Grup, Levente Bara, investiție de 3 milioane de euro într-o nouă fabrică

Stefana Muresan

TeraPlast vizează afaceri de peste 900 de milioane de lei. Consiliului Concurenţei, aviz favorabil pentru preluarea Depaco

Stefana Muresan

Dacia, creştere de 7% a autovehiculelor vândute anul trecut. Cea mai bună performanţă comercială din istoria sa

redactia

Agenția Nord-Vest a semnat contracte europene de 23 de milioane

Nora Dumitrescu

Start la viitorul pod cu patru benzi peste Someș

Nora Dumitrescu

Parteneriat între Cluj și București pentru o listare la bursă

Nora Dumitrescu

Viitorul – la București: în 28 noiembrie, peste 25 de speakeri internaționali și români, la Future Summit 2019

Ionut Oprea

Forța de muncă și impozitarea, dezbătute de antreprenorii din Sălaj

Nora Dumitrescu

AjutamRomania.ro, platforma dedicată nevoilor unităților medicale în lupta cu COVID-19

Ligia Voro

Fonduri europene pentru IMM-uri în 2020: până la 200.000 de euro pentru mici firme din IT, sănătate sau energie – propunere de ghid

Papuc Irina

Clujul vrea să atragă 4 mil. euro din taxa pe turism

redactia

Municipiul Oradea, exemplu de bune practici în lupta cu Covid – 19

Traian Dan

Leave a Comment