Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Superland, cel mai mare loc de joacă pentru copii din sud-estul Europei, investiție de aproximativ 10 milioane de euro

Superland, cel mai mare loc de joacă pentru copii din sud-estul Europei, s-a deschis la ieşirea din Braşov spre localitatea Cristian, investiţia dezvoltatorul LH EL Investment SRL ridicându-se la aproximativ 10 milioane de euro. Superland se întinde pe 17.000 de metri pătraţi şi cuprinde o zonă de 1.600 de metri pătrați tobogane, un Luna Park, o zonă de jocuri electronice și una dedicată realității virtuale.
Copiii mai mari de 4 ani au o zonă specială de 1.400 de metri pătraţi, practic un labirint imens, dispus pe patru niveluri unde îşi vor putea testa abilităţile.
Sunt şi tobogane, trambuline, locuri speciale pentru căţărare, trasee cu obstacole, bazine cu mingi şi multe alte surprize. Copiii mai mici de patru ani au şi ei o zonă destinată lor, concepută în aşa fel încât totul să fie sigur. Cei mici vor găsi aici jucării şi tot felul de tobogane adaptate vârstei lor.
O altă atracţie este Luna Park, care are o suprafaţă de aproape 400 de metri pătraţi. Aici copiii vor putea găsi un carusel, un pendul, dar şi maşini zburătoare. O premieră vor fi maşinile de bumping alimentate de baterii şi echipate cu pistoale cu laser. Nu vor lipsi nici jocurile electronice, dar şi un spaţiu unde părinţii se vor putea juca împreună cu cei mici.
Majoritatea jocurilor sunt concepute astfel încât să dezvolte capacitatea de coordonare a copiilor. Pentru copiii mai mari de şase ani există şi zonă cu console conectate la ecrane de mari dimensiuni unde se vor putea juca cele mai în vogă jocuri video. Unic va fi si cinematograful 8D care va avea o vedere panoramic la 360 de grade.
O altă mare atracţie este simulator de schi, unde indiferent că este vară sau iarnă, ai impresia că eşti pe pârtie. Simulatorul are o suprafaţă care poate susţine trei persoane simultan şi poate fi închiriat cu sau fără instructor. Separat de locul de joacă la Superland sunt cinci camere speciale unde se vor putea organiza petreceri cu animatori de la prinţi şi prinţese, la supereroi sau piraţi şi vrăjitoare.
Clubul creativ este şi el o noutate. Aici copiii vor putea picta, vor face puzzle-uri şi vor putea juca diverse jocuri care le testatează cunoştinţele. Va exista şi o masă cu nisip unde copiii vor putea face sute de forme. La Superland sunt şi zone de relaxare, magazine, dar şi cafenele şi restaurante. Pentru că spaţiul de joacă este mare copiii vor avea brăţări speciale şi vor putea fi urmăriţi de părinţi pe telefonul mobil în orice moment. Superland va avea 120 de angajaţi, dintre care mai mult de jumătate vor fi animatori şi îngrijitori pentru copii.
Sursa foto: facebook/Superland

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

În Munţii Făgăraş va fi realizat cel mai mare domeniu schiabil din România

Articolul următor

Transgaz, încasări de 188,5 milioane de lei de la Romgaz pentru transportul gazelor în perioada 1 octombrie 2016 - 1 octombrie 2017

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Asociația Petrus Italus Trust - Alianța pentru Patrimoniul Bistrițean (APIT-APB) anunță lansarea proiectului interdisciplinar "Castel Viu - Oamenii și munca în Posmuș", o intervenție culturală în comunitatea locală din Posmuș.
Citeste mai mult

Școală de vară la Castelul Teleki din Posmuș

Asociația Petrus Italus Trust – Alianța pentru Patrimoniul Bistrițean (APIT-APB) anunță lansarea proiectului interdisciplinar “Castel Viu – Oamenii…
Citeste mai mult

Turneu de Beach Volley în Centrul Oradiei

Oradea își deschide porțile pentru a găzdui, pentru al doilea an consecutiv, prestigiosul Oradea Beach Volleyball Tournament. Între…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share