Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transgaz, încasări de 188,5 milioane de lei de la Romgaz pentru transportul gazelor în perioada 1 octombrie 2016 – 1 octombrie 2017

Producătorul de gaze Romgaz a plătit companiei Transgaz suma de 188,5 milioane de lei pentru transportul gazelor naturale în perioada 1 octombrie 2016 – 1 octombrie 2017, potrivit unui comunicat al Romgaz, remis, joi, Bursei de Valori Bucureşti.
Compania a făcut acest anunţ având în vedere faptul că raportul curent transmis în data de 21 noiembrie 2016 pe această temă conţinea informaţii privind valoarea estimată a actului juridic care a făcut obiectul raportării, iar valoarea anunţată joi este cea efectiv realizată.
Potrivit documentului menţionat, plata s-a făcut la 15 zile calendaristice de la data emiterii facturii, iar garanţiile au reprezentat 5% din contravaloarea capacităţii de transport, fermă şi întreruptibilă, rezervată pe întreaga durata de valabilitate a contractului. Cele două companii nu au creanţe reciproce.
Romgaz a înregistrat un profit net de peste 1,18 miliarde lei, în primele nouă luni din acest an, în creştere cu 65,9%, comparativ cu perioada similară din 2016.
Totodată, Transgaz a obţinut, în primele nouă luni din acest an, un profit net de 433,552 milioane lei, în creştere cu 21% raportat la cel obţinut în perioada similară din 2016.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Superland, cel mai mare loc de joacă pentru copii din sud-estul Europei, investiție de aproximativ 10 milioane de euro

Articolul următor

Una dintre cele mai frumoase clădiri din Brașov, reabilitată cu peste 17 milioane de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share